И Никол Ричи отказа да се гримира

Никол Ричи е поредната знаменитост, която се отказа от грима.

Обратно в новината

Коментари - И Никол Ричи отказа да се гримира | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жени хубави сте и без грим, не вярвайте на списания и реклами... Усмихвайте се повече и ще видите, че това е най-добрият грим! Не се страхувайте от недостатъците си, които ви придават чар и уникалност, няма перфектни хора:)! Няма нищо по-хубаво от това да бъдете себе си.

Голяма грешка! Трябва да си ходи гримирана....

Крайностите наистина са излишни, а и при наличие на всички тонирани кремове + един коректор под очите и това е всичко, просто в някои лица наистина има какво да се подчертае повече, но има как да изглежда в границите на т. нар без грим вид.

Разгледах всичките й снимки, но на тези с грим е много по-женствена и по-красива. Друго си е да се подчертае някоя линия, скула .... Аз без грим ходя само на плуване....за да не се размаже.

Кое беше това моме?

Нема не искам - задръж тоя винкел с вежди.

Аз пък смятам, че не са съседките ми да ходят как да е. И щом да постигнали известност с една визия, нека да я поддържат. Не става въпрос за ежедневието им, а за публични прояви. Що се отнася до спомената в статията, то за нея май е все тая дали е с грим или без. Подчертавам, не подлагам на съмнение професионалните им качества.

Тази и с грим и без грим,е все същия...

Абе да ви кажа май е по добре да си се гримира

Никога не съм се гримирала, имам чувството, че кожаа ми е мръсна с грим. Но... въпреки това кожата ми заприличва на набръчкААНА РАЗТЕГАТЕЛНА ХАРТИЯ. т.Е ИСКАМ ДА КАЖа, ЧЕ НЕ Е В ГРИМА ОСТАРЯВАНЕТО НА КОЖАТА.

Виц за гримирането: "Има жени, които се гримират добре и има жени, които е добре, че се гримират."

Браво на тези жени!