Полицията откри бижута за $3 милиона, откраднати от Дрейк

Полицията във Финикс успя да открие само за един ден куфарче с бижута на стойност 3 милиона долара, откраднати от концертния автобус на рапъра Дрейк.

Обратно в новината

Коментари - Полицията откри бижута за $3 милиона, откраднати от Дрейк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. "Полицията откри бижутата на Дрейк за 3 милиона долара, които му бяха откраднати." 2. "Бижутата за 3 милиона долара на Дрейк, които му бяха откраднати, са открити от полицията. 3. "На Дрейк му откраднаха бижута за 3 милиона долара. Полицията ги откри."

... и накрая "бижутата за 3 милиона не били на Дрейк".... ха, сега кажи имало ли е кражба и какво са откраднали? :-))))))))))))))))

Дрейк да бъде арестуван веднага!

Момите, дошли от кои ли не краища на китната ни татковина и намерили си някаква работа в дир.бг отдавна са доказали смайващата си грамотност!И в " преводи" от английски и в текстове, писани директно на български.Свещена простота!

Еееееех,защо бе братя...защо ви е толкова труден този пусти български език....Така написано,излиза все едно,че Дрейк е откраднал куфарчето.Оправете си словореда,бе хора.То и аз като пийна почвам да говоря несвързано,ама не вярвам вие тука да пишете статиите си пияни....нали?!?