Синът на Краси Ранков се ожени в Балчик

Синът на актьора Красимир Ранков - Светослав–Ети Ранков, се ожени за красивата босненка Андреа.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Краси Ранков се ожени в Балчик | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде са сватовете? Да не са някои мюслита-джихадисти, че Босна е известен развъдник?

Тоя пък като няма какво да каже се захвана със сватовете.Ти тях ли познаваш?

Кои са тези хора?

Как може в една рубтик Жан+Пол Белмондо и синът на Краси Радков? Нерде Ямбол,нерде Стамбул!

Ами внука му гога ще тръгва на детска че много ни вълнува:))))

Много ми стана смешно, че булката е най-висока от всички, включително и от мъжете:-))

Много щастливи мигове за младоженците и от мен! Между другото, обяснете ми, кои са тези, все пак?

Да са живи и здрави! Да се радват на семейния си живот и дечицата!

От повечето коментари си личи,че в БГ е останал само боклука.Те даже не могат да изкоментират едно положително събитие.Отвратена съм.Младоженците са много позитивни млади хора и да са живи и здрави. Краси Ранков е много известен БГ актьор,но точно тези коментатори няма как да го познават,защото техния антураж е друг.

Какво е това положително събитие което е единствено та да се пише за него???Нима са втора ръка другие дето се женят ежедневно??Кой е толкова Радков пък и сина му дето да развълнуват с това събитие хората???

Все е заблестял краси Ранков като актьор! В тъпи сериали във второстепенни роли и всичко се раздува. Та по-скоро може да е познат на такива като вас, на които интересите им свършват със сериалчета - независимо какви.

Не разпознавам тези хора кой са те ? Видно е постарали са се сватбата им да е по медиите .

И аз се питам, коЙ е Краси Ранков, а за останалите те поправям, коИ са аджеба тези хора?

Къде живееш? На колко си години? Ако беше в България, ако се интересуваше от някакъв вид култура, различен от чалга!? (това не е култура!!!) и си поне малко по-широко скроен, щеше да си чувал поне, че това е български артист. Не от най-популярните, но от добре представящите се. Нали не всеки човек е ярко изразен ч професията си, заниманията си, както даже и като човек? Е, вече научи нещо! :)

Е , не е чалга певец, но е в "чалга" киното

Да са живи и здрави младоженците и малката им дъщеричка ! Много са готини, босненката е красива, и съпругът и също. Приказна сватба на фона на двореца в Балчик. Да се обичат дълго !

Чисто Любопитство от моя страна. Не Знам ни Млади ни Стари. Но погледнах снимките и ??? - Бели Бермуди ... Не видях обувките ... ееех, ако пък бяха Лачени и Официални ... Пък си мисля, че една Сватба трябва да е Уважително събитие - каквато и да е тя.

Прекрасни млади хора. Много щастие и любов им желая.

Кой изобщо е Краси Ранков, кой е синът му - хич и не ми отговаряйте.

Много са ми странни новини от типа "Синът на ..." или "Дъщерята на ..." Добре де, може майката/бащата да са (били) известни с нещо, но това значи ли, че трябва да се интересуваме от житието и битието на децата им? Моите уважения към Краси Ранков, добър актьор е, но синът му не е направил нещо, с което да се прочуе. И едва ли най-добрия начин да стане известен е да се промотира като "синът на ..."!

Кой те кара да се интересуваш? Пък чак и коментираш

Ами той точно срещу това протестира, че ни натрапват някакви хора, които не са интересни и не ни интересуват! Включи ли за какво става дума?

Добре, сватбата е била в двореца на Балчик, а къде ще е развода? По статистиката, за последните години, 95% от браковете се разпадат за 10 тина години.

Къде е тая статистика? Да не обърка цифрите и да са 59%? В централна и западна Европа са наистина около 50%, но за почти 100% разводи е смешно да се говори. Стара поговорка гласи: " Не вярвай на нито една статистика, която не си фалшифицирал сам" явно случая е такъв!

Браво, хубаво семейство, да са живи и здрави и... корави.

Добре бе Краси, защо ти трябва да се излагаш, като плащаш да публикуват такива ненужни статии. За разлика от теб децата са взели правилно решение - да не живеят в пъкъла наречен Балкански полуостров. Красиви, умни, борещи се и успяващи със собствени сили в свят, в който ако не можеш не оцеляваш.

Да , бе. Красиви , па умни - немам думи>Борят се сами в една подредена , богата страна, за пребиваването в която ги е подготвила България. Гиди използвачи и безмозъчници, които пишат и се величаят тук едни други.

Знаех си, че ще подкарат родата на "извстните" ама втора новина за един ден такава - евала ;)

Тоя актьор е най-известен с това, че го бъркат с Краси Радков.

абе тия с кво са известни и кого го интересува?!

Какво сте се заинатили на омъжи, ожени? Явно ДИР-ът има точна информация, че "красивата босненка Андреа" е мъжът (вероятно с главно М) в къщи. Все пак живеят в Щатите, моля не проявявайте балканската си неприязън към трансджендърите!

Много готини! Браво!

сладури са! Да са живи и здрави!

Хубави и млади хора, изключваме неграмотността на статията, но това на дира не Му е за първи път, радвам се за тези двамата, жалко, че живеят в чужбина!!!

Много са хубави и тримата с детенцето. Да са живи и здрави!

Как се генерират 50 плюса?

Ритуалът в градина на царския дворец в Балчик, си заслужава. Наистина е красиво.

честито, и по-честичко да си идват в Балчик

никому неизвестните деца на неизвестни хора, живеещи неизвестно къде ( в щатите) се женят в България. Както казват тука - голем праз

А ти си един никому неизвестен и ненужен хейтър, давещ се от злоба в собствените си ла*на! Може ли нормален човек, при вида на двама красиви и успели млади хора и хубавото им детенце да генерира такъв негативизъм?!?

А ти си един лузър и неуспял човек, който в болното си съзнание се отъждествява с успехите на другите, защото иначе трябва да се гръмне. Но не си ти, слез на земята в твоята кал и в това което си написал, циничен мръснико.

Може би, все пак се е оженил ..... Дали изобщо има редактор? Би било добре поне авторът на статията да чете написаното от него

Честито на младоженците! Само хубави неща в живота им! ... И едно пожелание към ДИР-а: Да не си взема за редактори дечурлига. Щото 5-6 годишните още не знаят кой се жени и коя се омъжва.

И кога се употребява "си" и кога "им"...'щото като е дъщеря и на двамата....