Кръстиха шведския принц Александър

Шведският принц Карл Филип и съпругата му принцеса София кръстиха сина си принц Александър.

Обратно в новината

Коментари - Кръстиха шведския принц Александър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Принц Филип е много секси!

А. Каракачанов, А. Божков, А. Батенберг или друго? Празът на новината беше много голям.

Харабия, Сашко!

Само да допълня, че не всички кореняци-шведи са руси! ;))) Прочетете малко и тогава ругайте шведите!

Абе какво ни заминавате с швеция там е отвартително. Наливат се с алкохол като смоци нямат морал,,, да не говориме колко са студени.. през зимата ме покани една кумшиика на гости каадето живее в стокхолн. Толкова злобни хора, гледаха ме навсякаде все едно че им бъркам някъде.... а в афтобуса една ме настъпа толко жестоко че направо ми искочиха зъркелите... и какво да гледам детето на една лека жена, уловила някакъв скандинавски принц, които с черната си брада и кожа мяза на арапин бежанец. Пфуи ужас.... Кой знай каде го е закачила туй беби ама сега и кръщенета прави на гърба на народа. И къва аристократка е, тоз брадатия я е намерил из еротичните барове, направил и беби и я завлякъл в двореца... Ама за майка му да не говорим, баща му я довлече чак от мароко по същияя параграф... Арестократи дрън дрън айде да не си губя времето с такиви тапотий имаме си по важни работи ит тези простотий

Надявам се това да сте го писали като сатира!!! И съвсем искренно се надявам да не сте учителка.

Ох, олекна ми! От кога чакам тази капитална новина от Дира!!! И си го преместих... А на умника "синята кръв" ще кажа само, че за да се раждат тия богати, дедите им от столетия и повече, та до днес, яко са заробвали, ограбвали и съсипвали света /и сега го правят по-рафинирано или не/. Ма трябва да нямаш слугинско потекло и съзнание, а да си свободен по дух и да четеш повечко...

Мустафа ли го кръстиха?

красиви, непринудени и тримата. Благородници като английската ливада. Няма като у нас дошли от селата, бивши крадци на мандри пък и сегашни на леки коли, а после защо лелята не е ген.секретар на ООН. На това му викаме "сой". Няма да им бера грижата.

ония като крадат, не ти открадват чистачките, а ограбват цели континенти и унищожават милиони животи

на хората с потекло не им се налага да крадат защото се раждат богати, за сметка на това трябва да проявявят обноски подобаващи на общественото им положение, да бъдат представителни и да служат като еталон за повдение

Само справка - "благородната" София е бивша порнозвезда, която се е снимала гола и усукана с един питон....ясно е как е хванала принца, ужасно падение според мен, независимо от актуалната благонравни визия, която демонстрира в нежни дантелени тоалети и перлени диадеми. Помия, която се излива в кралския двор ....

всички известни модели се снимат с показващи тялото тоалети, работила е като модел защото е красива а после е станала инструкторка по йога и е откирила собствен тренировачен център в Ню Йорк

В швеция е нещо страшно, има градове с >55% ислямско население. Хубавото е че много от тях се конвертират и стават социалисти/марксисти. Но са прикрити иначе ще бъдат изолирани от роднините си и даже убити когато се обяви Шериата.. което е почти неизбежно на този етап. Полицейската държава няма да го позволи, но в един момент няма да имат избор. Но хубавото е акто се създаде Европейската полиция от мултинационали ще потушава бунтовете без проблем, докато всички се подчинят на комунистическата кочина ЕС. Но демографията се подменя това е факт.

а ти като не си си показвал носа от твойто вмирисано село как го разбра това

Спрете да оплювате тези, които са повече от вас. Швеция е и ще бъде винаги много повече от нас - България. Това е една толкова хубава държава. Скандинавците вече започнаха да пъдят бежанците. Това, което българите не харесват и никога няма да притежават е толерантността. Точно заради това качество, което нямаме, ние само можем да дишаме прахта на Канада, САЩ, Запада... На семейството пожелавам много радости!

Аз съм в България със своите обичаи и народопсихология. Не ме интресува Швеция, Канада, САЩ. Но не е лошо, да прочетеш книгата на Йордан "Гетика".

Стой си в много хубавата държава, но сам. Не води роднини и приятели от женски пол, защото на всички е известно, че това е страната с най-много изнасилвания. От години това е основен проблем, описан и в книги! Лъскавите магазини не савсичко!

глупако, в Швеция има много по-голям брой РАПОРТУВАНИ изнасилвания към полицията. Ако не знаеш това е статистика базирана в/у данни от съд и полиция, а не реален брой престъпления.

Много ми е смешно като чета по форуми разни палячовци, които са десетки пъти по - мизерни от западняците /в случая Швеция - една от страните с най - висок стандарт в света/ да им берат гайлето. Как щял да се казва престолонаследника. Ами няма да се казва Мохамед, нито Цървул като Вас. Не бойте се, като гледам нашата демография, доста по - бързо ще си отидем от Запада. Седнали сте плачете на чужд гроб, ама нали за българите е национален спорт да говорят за неща, от които хал хабер си нямат. Смешници.

смей се, кво те притеснява?

В, хайде обясни как така българите ще си отидат по-бързо от Запада! За българите ясно, народност, но какво е Запада?

Абе тия още ли са християни?

Следващият ще е Мохамед. В Швеция, както и повечето столици в Европа най-популярното кръщелно име на новородени момчета в последните години е Мохамед - статистика. И кметовете на половината столици са мюслита, самият факт че англичаните си изпраха пакистанец Садик Хан говори най-добре. Толкова нямаше един достоен християнин в континент с традиции ?? Жалка история ..

Защо в шведското кралско семейство всичките са белички? Дискриминация!

Нали няма -Хасан?

ще заима, спокойно. Всичко отдавна е платено и планирано година по година.

Това е еманация на нетолерантността! Веднага да го преименуват на Мохамед и да му правят сюнет!

аз не вярвам в приказки за принцове и принцеси, а виждам феодализирани народи, неосъзнали равенството на всички

Странно разсъждение! Рупайки моркова на снимката, надявам се пътувате към Русия, Китай, Северна Корея или държава с подобен режим на управление. Страни като Великобритания, Швеция, Норвегия, Холандия, Дания и други, оставете на по-глупавите.

Русофрениците имате много сериозни пропуски в логичното мислене. Бягай в САЩ, където полицията екзекутира по 1000 души годишно на улицата, без съд и присъда. Обаче почвай да цвилиш когато веднъж на 4 месеца прочетеш за екзекуция в Китай.

Затова заслужаваш на всеки 5 години да гласуваш за някой, който тепърва ще се учи да се храни с нож и вилица. За съжаление, умението да се управлява успешно държава рядко се учи за един живот... Честит празник!

на нашия 'празник' за радост не се кръщава никаква номенклатура .. сега са под прикритие ..

Владо, нещо не си разбрал! Никъде не става въпрос за екзекуции, а за режим на управление. Всички се стремят да учат, работят и живеят в по-развитите и с по-висок стандарт на живот западни страни. Дори и най-заклетите подръжници на комунистическите режими в изброените страни. Децата и внуците на източните диктатори също живеят на запад. Но лявата идеология изисква да обясняваш на хората, че ако гласуваш за тях те ще се борят да живееш по-добре. И в същото време си изптащат децата и внуците в "лошия" капиталистически запад. Нищо лично към теб, но ако наистина разсъждаваш по начина по-който пишеш е жалко.

В случая е неуместно да се намесва САЩ, Русия, и разни строеве на управление. Просто се замислете с какво са по-различни "благородниците" от един възпитан обикновен човечец, надявам се като вас...

Иван Петров

следващото за обмисляне е как в миналото се е ставало благородник, защото назад във времето всички са били скитащи маймуни