Мика Стоичкова организира бебешко парти

С традиционното на запад парти, посветено на бебето, Мика Стоичкова отпразнува предстоящото раждане на първата си рожба.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова организира бебешко парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А стига бе! Таз Мика нали я беше страх от Зика?! И плюеше целокупната Америка...

Мика да е жива и здрава и бебето също, но дираджии стига вече с новините по този въпрос.

Всичко хубаво за бебето, но турчинът Айкут дали е съгласен дъщеря му да се казва Марияна, а не Мелиха или Айше?

Това е народна мъдрост , използвана от писателя Алеко Константинов в разказа " Пази , Боже , сляпо да прогледа " --- Нека да цитираме правилно ---

Баща и няма ли да отиде да натрепе някого....Това семейство ми идва вповече....

Крайно време е Михаела Ст. да затвори профилите си в социалните мрежи или да ги направи достъпни само за нейни близки хора.Така снимките от първото ако на бебето ще сигнат само до интересуващите ги.

Парад на парвенютата. Тържество на простотията, на суетата и на бездарността. Тате плаща, ние се фукаме!

Пази, боже, сляпо да прогледа и пази, боже, слабо от победа! Само мъст и простотии чакай! Какво да се прави, ген, с пари не се купува. Учете, бе, хора, може да прихванете нещо! Само гел и тоалети не стигат, както се вижда.

Това е народна мъдрост , използвана от писателя Алеко Константинов в разказа " Пази , Боже , сляпо да прогледа " --- Нека да цитираме правилно ---

Е! Как не я познахте? От толкова време се навира муцунката по всички медии... Онова зъбатото с рокличка на флорални мотиви... Много и ходи. Горкия Ицо... Как да не изтрещи и превърти...

Егати злобната лелка си!

Мен ме кефи Мика как ви трови злобните и завистливи булгаристански душички.

Ами намери си и ти богато татеннце и стой на първа;0 всеки ден да видим колко народна "любов" ще събереш!

Ти да не й завиждаш , че има богат и известен татко и си живее охолно живота, пък ти стоиш без внимание и гледаш само как си минават годинките ?

коя от двете ромлянки на снимката е мотика че не се ориентирам нещо

Добрв де, няма ли да спете да ни занимавате с това... недоразумение? Много харесвах баща и като футболист, но като личност е кръгла О:))) Не го уважавах като човек още тогава, а сега като плаща да "рекламира"(?) дъщеря си, съвсем ми падна в очите... :( Дир, то бива платени публикации, но падате на ниво - "мамата"...

Подскажете, коя от двете е Мика (на първата снимка)?

Ох, фамилията се тика насила в ръцете на журналистите и се гевези и досажда на обществото , пък после пищят,че ги отразяват . И бият.

Ей аман от тази фамилия. Дори и да пръдне някой тях се отразява ,,събитието". Не разбрахте ли,че цяла България ви неневижда.

А знаете ли, че комшиите вчера правиха страхотен купон. Имаше пиратки и конфети.

Мика след като вече не е мома а задомена булка ,не е ли редно да носи фамилията на мажо си? Или викате ,кой го е...е турчина и фамилията му :-)

..."кой го е...е турчина" ама сигурно и пръска халката на наща мома ненагледна :) :(

Айде пак Мика! После пак ще дращи дни наред колко злобни и завистливи сме българите. Защо не се правят тържествата мирно и тихо, и да не ни занимават със себе си?!?

Защо трябва да се пише толкова много за едно ограничено интелектуално (като баща си) момиче, не особенно хубаво и отрекло се от България, впрочем баща и се беше отрекъл от майка си и баща си...

Дори и много простите хора би трябвало да имат елементарен страх от Бога! Да правиш тържество за "нероден Петко" не ми изглежда много добро занимание. В тази ситуация човек би трябвало да е по-смирен и да се моли всичко да мине благополучно!

Само много простите хора вярват в суеверия!

Суетата хорска не пречи на никого. Тя прави живота по-интересен.

С какво е известна тази? Като я гледам, от онези е, дето лющят семки по панаирите. Е?

Не мога да разбера защо тази женица, дъщеря на световноизвестен български футболист е толкова ДОСАДНА?! Нито сестра и се пъне толкова, нито дъщерите на Н.Сираков и други. За каква се мисли освен че е дъщеря на Христо Стоичков?

Много ме забавляват злобните коментари в дира. Българите обожават да си изливат злобата навсякъде. И после се чудим що сме на тоя хал. Ами със злоба не става драги мои. :)

Не е злоба. На никого не му пука. Хората отмятат малко от времето си да се подиграят и позабавляват с простотията на така нареченият "елит" - долнопробен не само по мое мнение.

Само да те светна, че нямаше ни един злобен коментар за Яна Маринова, когато преди дни спечели в Русия награда за изпълнението и във филм, когато пишат за Цвети Пиронкова, също няма, за стойностни хора няма да прочетеш нищо лошо. Тази мика е най-обикновено момиче, баща и може и да е известен от близкото минало футболист, може би най-успелия български такъв, но съвсем не е кой пък знае колко богат та толкова да ни интересува житието и битието на лигавата му дъщеря и то едната, за другата лошо да сте чули или чели - не , защото не се натрапва и ако продължи в същия дух, няма и да прочетете. А мика като пр....не и трябва да го съобщи от Щатите до тук.

Да е жива и здрава да роди здраво бебе. Злобата човешка няма край. Мисля че за такива новини не трябват коментари. Бебето,новият ЧОВЕК,още не се е родил,а вече го оплюват.Това е ГРЯХ!

То за злобата ясно, прав/а си! Ама какво да кажем за суетата хорска? Тя да не би да е добродетел?

Тая /тоя пък, къде видя да оплюват нероденото бебе, или не може да четеш или четеш ама не разбираш, плюят мика и показността и, плюят посредствеността и глупостта и, никъде не става въпрос за нероденото дете.

Е, това за тебе е новина, така ли. Що не започнеш да си пишеш лично с нея - ще те съсипе от "новини".

Добре че оня е неграмотен фес, а те даже и единия му Курань не прочитат през живота си. Че а влезна в дирнишкия форум, а я чаршафоса от - до, както правят умерените муслими с нелицеприятните си биолантета. Па и й е време, кат я гледам. Па и целулитът бая попрелива извън трансатлантическия лайнер Мика Ханъм Сий.

Пак ще има шутове и тупаници от селянина!

според ислямската джихадистка вяра православните булки на мюсулманина трябва да приемат исляма имюсулманско име и тогава мотика стоичкова ще се казва ханъм муравет и трябва да носи бурка,а дъщерята и трябва да се нарече мелиха,като знам че всички внуци на симеон носят мюсулмански имена и дори внука на Илия Павлов е мюсулманин

ti si polu idiot ....

Айде трай, ма

По Закон, първото поколение граби, убива и трупа богатство. Второто поколение стават бизнесмени. Третото стават хора на изкуството. Четвъртото профуква всичко. В България от първото поколение се прескача направо в четвъртото.

Какво я показвате тая турска ханъма Мика?

слепо да прогледне

Модерният ляв и още по-модерната му щерка, как звучи само Мика Стоичкофф, Бейби Шауър, конграчулейшунс...

От глупости.

Чета абсолютно всички статии за Мика. Адски ми вдигат самооценката и самочувствието. Препоръчвам искрено!

Леле, колко ли си доле, щом статии за мика са способни да ти вдигнат скапаното самочувствие. жалка работа.

Не четеш м/у редовете,май фриенд!

Друго си е Бейби шауър а не нашата "погача".

АМАН от тази! Писна ми вече!

да пердаши непослушните фотографи.

Много се е загърнала с дрехи, чак толкова ли е насвиняла....

?!?! Е не видишли че у гъзо е като КАМАЗ пред основен ремонт. Та до нея и тя уеко ТАТРА! Тия къде се намират незнам бацки?!?!

Не е добър знак да празнуваш нещо, дето още не се е родило! Не е на хубаво ви казвам....

Абе тая мика оти ми прилича на оню вампир анита мойзер бе?

Аааа не, ша ма прощаваш, Анита Шмайзер е по-дърта и по-грозна. Нооо ако си пророко и гледаш у бъдещето, тогазе мое да си прав! Туй Мотичето Стоичковата обаче и тя явно добре снася на "новинарите", че да драснат някой ред за нея ... Евентуално мое резака да е гледал кютека наскоро на тъста и затова още да няма порн тейпс а-ла Кардашиан още ... Верно таткото празна кратуна, ма барем едно нещо можеше и туй му докара някой лев. Тая щерка обаче е наследила само празната кратуна като гледам....

Надявам се дядото е подарил грамотата с медала "Хонорар кауза"...подпечатана лично от Доктор Боко? България - държава на хоноруваните в каузата и хидроинжинерите.

НА ТОВА БЕБЕШКО ПАРТИ,МИКА СТОИЧКОВА,ЩЕ УЧИ ДЕЦАТА ДА ПСУВАТ НА ЦЕЛИ СЕДЕМ ЕЗИКА!!!

Кой се интересува от тия две нови простакеси?

аз пожелавам на найката успешно раждане и здраво бебе - относно бебешкото парти, това си е традиция в америка, хората се радват на предстояшето раждане, подаряват подаръци необходими за бебето след раждането му - у нас обаче се мята за лош късмет даже и предварително да се купува каквото и да било за бебето, което още не е родено- хора, не бъдете толкова груби - в америка обаче се смята, че е на лош късмет ако не направиш предварително бебешко парти - мика живее в америка и малко или много се влияе и от традициите на другите

Викаш, трябва да ни дреме за хамериканските ценности а? Ама за всичките, като например да стреляш гат ти кеф, по полицай, черен или ей тъй, или пък ако си полицай редовно да си пуцаш по народа, за тея ценности също ли да ни дреме? Или само за бейби шауърите? Щото по моя преценка, само глупостите сме копирали от малоумните американци, другото не сме го и поглеждали ....

аз просто си казвам мнението, киро - "хамериканската"традиция за бебешкото парти не ми се вижда лоша с оглед на това бъдещата майка да отпусне напрежението и страховете си относно раждането на здраво дете и бебето да получи необходимите му подаръци - това се прави от сърце и за радост на всички участници в партито - ти едва ли не сравняваш невинното бебешко парти с разни изпращяли, дето стрелят на поразия - да, негативните "ценности"на американците са много и всички страдаме от тях - факт - но бебешкото парти си е нещо съвсем в реда на нещата в америка и не е задължително да ти дреме за "хамериканското" бебешко парти

дет съ вика, рибата още в морето, а те приготвили тигана...

какво е това хамбургери,ние в България не ядем такива гнусотии.