Алек Болдуин стана татко за четвърти път

58-годишният Алек Болдуин стана баща на втори син.

Обратно в новината

Коментари - Алек Болдуин стана татко за четвърти път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бая странни изглеждат и трите му деца. Имат нещо несъразмерно в пропорциите. Главата ли е голяма, пък никакви брадички... Трябва да спре да прави деца на тая жена - не се получават симпатични наследници.

Само аз ли забелязах нещо странно на снимка 12?!

Че си е преплела краката ли? Нещо йога прави.

Големи симпатяги са цялото семейство! Браво!!! :)

Догодина пето

Честито!!!Да са им живи и здрави дечицата,и още да имат!Млади,стари,хубави,грозни, важното е да се обичат!И щом имат желание, нека да отгледат повечко дечица:)

Как няма да са щастливи като са младоженци?! Нека да поживеят 15-20 години заедно ... тогава ще видим голямата любов?! Няма нищо по-хубаво от децата, но не толкова начесто?!

Искам да попитам ако някой знае.Защо повечето известни родилки са голи на снимките с новороденото?Предварително благодаря!

Защото в САЩ при естествено раждане жените не да облечени, а само покрити с чаршаф. Видно от снимката, жена му е все още в леглото където няколко минути преди това е родила. От опит споделям, просто защото аз присъствах на цялата процедура, до като жена ми раждаше преди 3 седмици. Дори като гледам навсякъде пелените и шапчиците на бебетата са еднакви.

Представяте ли си, ако Чингиз хан ни беше съвременник, щеше в Дир да има специална колонка съобщаваща: "Днес се роди 3673-тия наследник на Чингиз хан"!

Готино семейство са и ме кефят. Харесвам го Алек, като артист. Доста добър. Явно и в леглото е така и резултата е налице. Ама то с такава красива жена, как да не ги прави тези красиви дечица. Браво на тях да са живи и здрави и още толкова да си народят! А тази красавица щом е поела отговорността да му роди 3 деца, едва ли е само заради парите с него. Изглеждат щастливи и колкото да е невероятно за някой сигурно и се обичат...

Хилария може да да диша праха на Ким. Само защото е 30+ по млада не я прави по-красива...Както и да е бетонирала се е с 3 деца. Няма къде да бяга. Ще му разкатае фамилията при 1 развод които ще последва до няколко години.

Брак по сметка! До сега сметката е правилна...

прекрасни са ! Pадвам им се !!! Tолкова много радост и красота дават в нашuя живот !!! прекрасни артисти !!! Hевероятни таланти !!! A сега се доказват и като добри родители !!! Hаи-човешкото чyвство е чyвството да имаш деца, да обичаш децата !!! Mного им се радвам !!! желая им безкраино щастие !!!

Много са сладки. Да ме прощават всички които коментират възрастовите разлики, но Алек Болдуин е много красив мъж дори и на тези години. Е, винаги ще има злобари тук, които ще решат, че тази жена е родила 3 ДЕЦА от комерсиализация, но бай Ганьо или баба Ганя няма да се променят.

И какво общо има "красив мъж" със "сладки"? Ближеш ли ги, лижеш ли ги, хапеш ли ги та ги оценяваш така? Май , освен Ганьо, и тъпанарките тук няма да се свършат.

Клои, много са сладки беше за цялото семейство, защото наистина са сладки, готини, приятни, усмихнати, чаровни. И да, прав си, тъпанарите тук свършване нямат. Ако напишеш сладки са, го връзват с близалки, ако напишеш готини са, го връзват с друго, което болният им мозък е сътворил!

Колко щастливи изглеждат на снимките!Независимо от възрастовата разлика ,всички хора мечтаят за такъв семеен живот,но малко го имат.Явно те са от щастливците!

Не е необходимо жената да е бременна през целия семеен живот. За 4 години - 3 деца... Егати и семейния живот ...

Е, друго си е да се мотае по молове и да виси по кафенета безцелно по цял ден/цял живот.

в Япония известен и като Алек Якошиба ;)) нема лабаво, евала

ами тя си му е направо щерка.Той осъзнава разликата в годинките,знае каквп ще се случи ,ако с;учайно си иде от тоя свят,затова си е решил човекът да е държи младата съпруга заета за да не мисли за глупости,а и му е много ясно защо се е омъжила за него.Та си е рекъл"Е мойто момиче,щом искаш парички и охолен живот,то всичко си има цена,"Удеи уйно с двете цеви!И аз ако съм на негово място бих постъпил по същият начин!Кимката сигурно умира от яд:)

Под ,,мислене за глупости,, имаш предвид нейно влюбване в друг и нейна изневяра. А ако той започне да мисли за глупости?Защо мислиш, че това се случва само с жените и че децата са гаранция...Влюбването не се съобразява с нищо - то връхлита в най- неподходящия момент и не е по желание. Никой не може да каже сега ще се влюбя или сега няма да се влюбя. Който изневерява единствено заради секса пак нищо не може да го спре- той просто не може с един партньор, колкото и добър да е. От всичко това страдат децата. ВЕрно в нашите условия с три деца за една жена е по- трудно, но ако тя реши да го направи нищо не може да я спре. Ако имаш идея кое и как ще я спре, моля те да споделиш начините.:)

И ще го одере да плаща издръжки, като всички останали "много влюбени" в дъртаците нейни дружки.

свако Алек казва - "Аз съм щастлив с новата си половинка и обичам много" ...а българина веднага си казва - ха напълнил младата щот му пълен портфейла а вече и дрът и не му остава много а Ким бейсингър - мре от яд и се тръшка и риве :))) интересно нещо е акъла на българина немое нивгаш да надрастне нашенският битовизъм камо ли американския :)))

Още по-интересно е липсата на акъл в главата ти, Ганьо! Къде видя някой от лошите българи " да пише за Ким? ! Май сам си създаваш предпоставки , з а да можеш да изплюеш собствената си злоба към българите.

Ганьо,Голяма част от българите са наистина прости!Ако смяташ че влагам някаква злоба с писанието си то ти и останалите дето мислят така са определено прости!:))Просто коментар със свободно волно мислене и лек майтам!Що ги вземате нещата толко навътре та веднага сте готови да серете срещу всичко Българско?Аз пък мога да ти кажа че сред американците има много по-голяма простотия ,наглост,нахалност и т.н.

Ганчо забравих да те питам,ти слушал ли си преди години запис на обаждане по телефона на Алек до дъщеря си от Кимката.Направо беше те задминал и теб Ганьо,или който и да вземеш от този форум.Такива цинизми тука няма и да ги прочетеш,той обиждаше детето си с какви ли не епитети,ще е много интересно ако се намери да се чуе някъде по интернет,да видиш какво се казва култура!

И много красиви деца правят, да са живи и здрави!

Трябва нещо да си сляп/а. Децата изглеждат странно.

Имат да раждат още докато ги използуват всичките имена на костенурките нинджа!!

Дядо и внуче... Иначе да са му живи и здрави децата

Човека има пари и желание да ги гледа. Майката е млада,дори с него да се случи нещо. Най-добре е манго на 12,нал тъй. България изчезва,защото българите могат да пишат такива простотии под такава новина. когато някой има известността,парите и е намазал на оная си работа красоти колкото Болдуин да се обади. но човека е и баща на 4 деца. За това те ще ни командват. Ние нямаме деца от там бъдеще.

Е, и? Ами предложи закон, според който всеки щом навърши 40 години да се кастрира, че да не вземе да съгреши и направи деца, щото на теб не ти изглежда добре? На всяка хубава новина все ще се намери някой да и намери кусур.

Да де ама той е на 58. Деца на 58- да! Но на 58 да не знаеш колко вредно е честото раждане за една жена е безотговорност.Айде тя е млада... Или са планирани... Най- вече последното бебе...Само невежите и едно време са смятали, че след раждане жената забременява трудно. А жената в случая няма време да се възстанови от едното раждане и дошло другото... Тяхна си работа, но понеже обичаме едно пиленце е жестоко да го похапваме като му отрежем я крилце, я кълка и продължаваме да се грижим за него,твърдейки че го обичаме.Има нещо странно в тази семейна,,идилия,,...

"Всичко" - за него вероятно е секса, който тя му прави. Иначе да не го е направила актьор и да не му е спечелила парите?

класика в жанра :)

Малко заешка история, ама айде да са живи и здрави :)

Поне има възможност да ги отгледа. Не като нашите.... роми. Да им е живо и здраво детенцето, както и другите и само да ги радват.

Бе кво ше ражда. Най-добре да е със Златки,Свирколети и друга помия. пък той се жени,семейство и 3 деца ,ама ха. Простак. Друго си е Ицо стоте манекенки. Жалък народ,жалки нрави,от там закономерно изчезване.

Даже много заешка история. Прав си.

Ашколсун, пич! Още 2-3 ти пожелавам, жив и здрав да си!