Жените предпочитат мъже с бради за дългосрочни връзки

Мъже, ако се чудите как да спечелите трайно сърцето на една дама, пуснете си брада.

Обратно в новината

Коментари - Жените предпочитат мъже с бради за дългосрочни връзки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле колко мразя бради....пфууу мега ми е гнусно. Ама няма нищо случайно сега тая мода я наложиха специално заради ония дето ги залавят/пропускат по границите. Даже й сложиха име "ламбърт сексуални"...което си е пълен абсурд, защото от една страна значело "мега мъжествени мъже, брадясали и прочие", а от друга Адам Ламбърт си е гей та дрънка.....ква мъжественост, кви 5 лева..... Но всъщост всичко е адски логично, та нали туземците заради които се правят напоследък нещата, са гейове, бисексуални и пак гейове. Чисти хетреро сред тях няма(а е странно, че всъщност религията им отрича хомосексуализма, при положение, че при тях цъфти най-много) А колко са ми противни т.нар. "Хипстъри".....хем с брада, демек "мъжество", хем с грижливо отглеждана лимба, букла или каквото е там образуванието цъфнало на главите има, при това много често завъртяно на КОК или Опашка, ОМГ, извинето но това не е ли женствено....взех че се обърках......:)

Редакторката е ясна, но кой е авторът на тази статия? Сигурно е мъж! Никога не съм предпочитала мъже с бради, дори съм водила гадже в бръснарски салон. Години по-късно ми каза, че никога няма да го забрави и това му било за урок. Що се отнася до връзките, да, предпочитаме дълги връзки и мъжът да е осигурен с хубава професия, а не някой въшльо ...- който трябва да издържаш.

Скоро и мъжете ще предпочитат жени с бради за дългосрочни връзки, а за краткосрочни с бурки.

Прекалено кардио е!А пък брака е такава отживелица_ за каква дълготрайна връзка говорят тия!?виж секс срещу мънита е друго все пак има защо!? Гадничко звучи,нали!Но 80% от младите мислят така и за да има МАТРИЯЛ ще трябва да се бъхтят мигрантските!За какво мислите са ги подгонили към Европа?Сега вече сте осведомени че точно брадатите стават за разплод и всичко е по сценарий!

Аь пък мислех, че предпочитат мъже с дълги пи..и за ДЪЛГОсрочна връзка.