ФБР може да разследва дали Пит е тормозил децата си

Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ събира информация във връзка с публикациите, че актьорът Брад Пит е тормозил децата си.

Обратно в новината

Коментари - ФБР може да разследва дали Пит е тормозил децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към Защо- за какво съм толкова сигурна? Намекнах това, което пишеш ти директно. Аз също чета английски и немски форуми (ако ще си ги мерим), но не и за клюкарски новини... Нямам толкова време, Ако и да не съм адвокат.

така е коги не са твой и няма контрол върху пишлеметата! Кога нема Макаренко.

Лудата кой ше я земи сега с шестте изтърсака? Само див цветнокож би се навил.

Друга луда лесбийка.

И какво излеже сега, мили хейтъри и сексисти? А?! Че на Анжелина й е писнал Брат! На ви, чекиджийчета! Много ми е гот да ви гледам сеира...

Като е кастрирана, нормално е да й писне.

И на нас твоя сеир - да им беше написал имената правилно...

като си е взел жена по-млада от него с 10 години, нормално е да го прави на луд! Той какво очаква, че Анджелина Джоли ще го слуша ли, амиииииии да не е луда, напил се дъртака и трябва да го търпи, ами няма как да стане!

Взимайте си по-стари, та да ви слушат бе, хаймани с хаймани.

Да ама е луда...

като си е взел жена по-млада от него с 10 години, нормално е да го прави на луд!

Шегата настрана, четох някакъв блог за това как бдят на запад да не се насилват по никакъв начин децата, дори чисто емоционално. Една майка, емигрантка в Канада, пишеше как петгодишното й отроче се разлигавило насред улицата и след хиляди увещания тя най-сетне клекнала пред него и го хванала за раменете с намерение просто да го поразтърси, за да го освести малко. И в този момент видяла десетки очи, вперени в нея. Осъзнала на мига, че ако си пизволи малко нещ повече, може да й вземат детето. Преглътнала жена и си повлякла ревящото съкровище вкъщи. По мое време в кнжките за родители пишеше, че не е допустимо да се бият децата, но няма лошо да им покажем, че сме живи хора и имаме чувства. Не става въпрос да го млариш нонстоп, но два-три шамара за цялото детство още не са съсипали никого. Как иначе ще научат, че те самите могат да причиняват на някого болка и да са причина за неприят ситуации? Моето вече пораснало дете си помни няколкото шамара и сега смята, че съм била права.

Сега докато ЦРУ се занимава с БрадЕкзит, кой ще подкрепя Ислямска Държава..... ?

Мерси за допълнението Агамемнон. И вместо да си пият вискито с Мат и компания на езерото Комо ги занимават с претенциите на изперкали фусти.

И ще оставят децата с жена, която очевидно не може да взема отговорни решения. Че тя още утре може да тръгне да им маха органите

Тази Джоли се оказа голяма лигла, падна до нивото на онази нещастница , бившата на Деп. Пит и Деп са джентълмени .

Освен това двамата са набори - 63 набор.

тиийнейджър да се репчи на 52 годишен мъж не се понася лесно. На Брад Пит не са му издържали нервите и го е поразтърсил (не го е удрял). Но сега ще го скъсат от разследвания за едното нищо...

Всеки шамар, ударен в САЩ ли се разследва толкова щателно (то не беше ЛАПД, то не беше ФБР), или Брад Пит е с предимство?

Щом на дневен ред е ''тормозът над децата'',разводът няма да е цивилизован.

Ще го съсипе тая глупачка жена му. Но и той не пращи от акъл, щом я е избрал за жена. Да си сърба сега попарата.

Жените като се развеждат си отмъщават на съпрузите си чрез децата.

Без да си дават сметка, че наказват децата си да плащат за тяхната грешка да им изберат този баща.

Как така ще биете тийнейджър, или дете? То има ли право да ви отвърне?! Ще го изхвърлите на улицата, така ли, ако не слуша? После защо младите са толкова озлобени..

"как така" означава, че вече сте осъдили Брад Пит - а още дори ФБР не знае дали изобщо ще разследва нещо, камо ли резултата от такова разследване. Вие сте била и първата, която е била убедена, че Пит е спал с Котияр...

Аз не говоря на БрадПит, а на тези надолу, те сами си го казват. Все тая дали съм първата, втората или въобще съм убедена че е спал с Котиар.

А, какво - да го оставят от малко да си разиграва коня и да им скача по главите ли? Само бой, че да му дойде навреме и на място акъла. Или че става човек, или да хваща пътя.

Човек като тейко си ли?! После като се понапомпа във фитнес-залата да не почне да му се отплесва ръката и на него.

Масово коментарите тук са изключително сексистки. Сигурна съм, че 99% са писани от мъже... Всички хвърлят кал срещу Джоли и защитават Пит. А тя е силна жена с огромно сърце и развива много активна благотворителна дейност. И никой не коментира насилието или изневярата му. За всичко е виновна "откачалката", заради която се разведе. И въобще жените са виновни за нещастията по света...

сте толкова сигурна? Аз съм жена,по професия адвокат, гледала съм много бракоразводни дела. Наясно съм с материята. ВИНАГИ и двамата имат вина за влошаване на отношенията. Не гледайте фасадата-голямо сърце-да, за пред камерите в проблемните райони. Негови изневери- е то оставаше и да й е верен. Тя осинови 3-те деца ВЪПРЕКИ волята му,самозакла се, искаше да води малката им дъщеря при ендокринолог за смяна на пола...А бе, изперкала е отвсякъде. И не обвинявайте мъжете- хората имат силна интуиция за житейските проблеми-веднага схванаха за какво става въпрос и взеха страната на Пит. Мен лично самата клюка не ми е особено интересна, наблюдавам обаче реакцията на коментиращите и тя е МНОГО ТОЧНА! Същите постове чета и в немските и в английските форуми. Обществото трудно може да бъде излъгано /за каквото и да било-без разлика по полов признак:-)/.

Защо не е подал молба за развод или някакви други мерки?

Никакъв шанс да сте адвокатка...Много време нещо Ви остава да четете махленските форуми и то в 3 държави. Изкакзът Ви също не е много на ниво...Ако стенаистина сте адвокат, дано никога не ми се наложи да ме защитавате.

Ако ви сте адвокатка?....приятно ми е - аз съм Дядо Мраз! Всичко, което сте написал/а е плод на изразени комплекси и липса на знание и житейски опит. Много съжалявам за ниското ви качество на интелект! Много!

"За всичко е виновна "откачалката", заради която с еразведе - за чий развод говориш? И коя е "откачалка"?

Сега да се намеси и ФСБ (руското КГБ), Мосад и, разбира се, ДАНС - но след съгласуване с МИ-6 и френската DCRI.

Чест и прави на Анджелина, че не си премълча в името на връзката и на доброто име на двамата.

"Хм" си прави ташак, какво се връзвате с минусите:)

Не зная, но за мен тя е една самозабравила се жена, която не е и чувала, че семейство се гради и са необходими компромиси, а от една страна смята себе си за винаги и единствено права, а от друга - болезнено амбициозна и ревнива, още повече с напредването на годините и след претърпените операции / за които тогава той я подкрепи, а и във всичко я е подкрепял, а сега не е казал и една лоша дума срещу нея, въпреки че надали е чак толкова идеална и кой знае какво му е на душата:-((/

Битието определя съзнанието. Демек, колкото повече си бит, толкова си по-съзнателен!!!

ФБР след фиаското Клинтън са решили да хванат Брад Пит за тормоз над децата му. Прах и дим в очите на хората! Нека не се забравя коя е жена му и как са кръстени неосиновените им деца!

Тия съвсем не са у ред! ФБР ще разследва?!?! И какво ще разследва? Всеки родител може да повиши тон и може да плесне едно шамарче по дупето... Като се разглезват отрано, децата израстват с чувството, че едва ли не родителите са им някакви роби до гроб...

Ай ся па ти! Та САЩ са най-демократичната държава в света! Там ако удариш шамарче или се скараш на детето си може да ти го отнемат. А, да де, в същото време макар, че пълнолетие се взема на 21 години, това не пречи 16-годишно, реално дете да бъде осъдено на смърт на ел. стол, като най-демократично са поканени и сеирджии да гледат бляскавото представление, а и това че в затворите им има и 9-годишни деца и т.н и т.н. Абе, човечеството се побърка, ама май наистина откачалщината започна от САЩ, пък като се сетя за пълните им с насилие и кръв филми, и най-вече как всичко това се представя за героизъм и сила, тотално откачам просто...

Напълно правилно Вие не сте педагог... затова за да има ефект от Корпоръл пънишмент то може да се прилага само в определени учебни заведения.

Тя е "изключително разстроена" от родителските методи на съпруга си. След като се разведат тя ще стане още по-"разстроена".

И мойта бившата много се разстрои като се разведохме...

Има лесно, Брад си взима биологичните деца, а Джули си взима дето си ги е събирала от джунглите. Като се забъркаш с такава гадинка можеш да очакваш всичко от нея. Сигурно Брад се е скарал леко ма децата подърпване за ухото или лек шамар по дупето и тая е сметнала, че нанася побой над децата..........

Дума лоша от него не се чува; за сметка на това, благоверната вече го е заляла до шия... Дълго търпя, страх ме е да помисля какво ще стане, ако той най- накрая отвори устата.

Благородството, в по-широкия му смисъл, при жените е слабо изразено, а някъде изобщо го няма.

той пак много издържа с тая изперкала откачалка

Дръж се братко Пит! Още малко и ще се отървеш! А жена ти е луда по цялата глава, не ти е било лесно!

Не може да се отрече,че той сам си го търсеше. Извратеният секс си има цена

6-те деца му дойдоха в повече! При това, той е бил против осиновяването на 3-те. А и жена му се самозакла.Ще изперка и хем как! /В западната преса-ФБР се занимава с проблема, тъй като "инцидентът"/най-вероятно шамар/ е станал във въздушното пространство на САЩ/ no comment!

Тъкмо се чудех откога шляпането на шамар на детето е станало федерално престъпление, че да го разследва ФБР :)

Трябва, освен това, да проверят, дали редовно е опъвал дамаджаната на каката, или откакто си изряза циците и матката и е бил шута

шилото син ли е или дащеря? може да и е праснал един шамар, като е поискала да пикае права в самолета?

е била с най-голямото дете-15-годишния Мадокс заради някакъв си тийнейджърски проблем. И ето ти-развод, ФБР, делба на имуществото... Ама кой пък е толкова луд да смята любовта за вечна, та и да купува недвижимо имущество за милиони.Тия американци не сключват ли предбрачни договори? Щото в немската преса всичките им имоти-с цена и т.н. са посочени като общи! А бе, да не ги мислим тях!

Luna0102

И аз от скоро имам тийнейджър и как ми иде понякога да му отпера един от ляво, един от дясно и после пак от ляво и така... та ако на Пит му се е отпуснала ръката го разбирам човека.

И няма сила по зловеща от пренебрегната жена. Ма Питката ,не е чел средновековна английска класика. Тая откачената му жена стана грозна и сега Питката ще плати цената за това.

Не е лесно, когато единия от брачните партньори е с психични отклонения! Язък за мистър Пит!

ФБР по-добре да търси тероряги с резани тояги и да не се занимава с глупости. Айде сега, бил шибнал един шамар на някой от келешите, голям праз. Той боя изгражда, не разгражда.

Направо му е_а майката тая кукувица!