ФБР може да разследва дали Пит е тормозил децата си

Федералното бюро за разследване (ФБР) на САЩ събира информация във връзка с публикациите, че актьорът Брад Пит е тормозил децата си.

Обратно в новината

Коментари - ФБР може да разследва дали Пит е тормозил децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо му е_а майката тая кукувица!

ФБР по-добре да търси тероряги с резани тояги и да не се занимава с глупости. Айде сега, бил шибнал един шамар на някой от келешите, голям праз. Той боя изгражда, не разгражда.

Не е лесно, когато единия от брачните партньори е с психични отклонения! Язък за мистър Пит!

И няма сила по зловеща от пренебрегната жена. Ма Питката ,не е чел средновековна английска класика. Тая откачената му жена стана грозна и сега Питката ще плати цената за това.

шилото син ли е или дащеря? може да и е праснал един шамар, като е поискала да пикае права в самолета?

Трябва, освен това, да проверят, дали редовно е опъвал дамаджаната на каката, или откакто си изряза циците и матката и е бил шута

6-те деца му дойдоха в повече! При това, той е бил против осиновяването на 3-те. А и жена му се самозакла.Ще изперка и хем как! /В западната преса-ФБР се занимава с проблема, тъй като "инцидентът"/най-вероятно шамар/ е станал във въздушното пространство на САЩ/ no comment!

Дръж се братко Пит! Още малко и ще се отървеш! А жена ти е луда по цялата глава, не ти е било лесно!

той пак много издържа с тая изперкала откачалка

е била с най-голямото дете-15-годишния Мадокс заради някакъв си тийнейджърски проблем. И ето ти-развод, ФБР, делба на имуществото... Ама кой пък е толкова луд да смята любовта за вечна, та и да купува недвижимо имущество за милиони.Тия американци не сключват ли предбрачни договори? Щото в немската преса всичките им имоти-с цена и т.н. са посочени като общи! А бе, да не ги мислим тях!

Не може да се отрече,че той сам си го търсеше. Извратеният секс си има цена

Дума лоша от него не се чува; за сметка на това, благоверната вече го е заляла до шия... Дълго търпя, страх ме е да помисля какво ще стане, ако той най- накрая отвори устата.

Има лесно, Брад си взима биологичните деца, а Джули си взима дето си ги е събирала от джунглите. Като се забъркаш с такава гадинка можеш да очакваш всичко от нея. Сигурно Брад се е скарал леко ма децата подърпване за ухото или лек шамар по дупето и тая е сметнала, че нанася побой над децата..........

Тя е "изключително разстроена" от родителските методи на съпруга си. След като се разведат тя ще стане още по-"разстроена".

Тия съвсем не са у ред! ФБР ще разследва?!?! И какво ще разследва? Всеки родител може да повиши тон и може да плесне едно шамарче по дупето... Като се разглезват отрано, децата израстват с чувството, че едва ли не родителите са им някакви роби до гроб...

Luna0102

И аз от скоро имам тийнейджър и как ми иде понякога да му отпера един от ляво, един от дясно и после пак от ляво и така... та ако на Пит му се е отпуснала ръката го разбирам човека.

ФБР след фиаското Клинтън са решили да хванат Брад Пит за тормоз над децата му. Прах и дим в очите на хората! Нека не се забравя коя е жена му и как са кръстени неосиновените им деца!

Тъкмо се чудех откога шляпането на шамар на детето е станало федерално престъпление, че да го разследва ФБР :)

Битието определя съзнанието. Демек, колкото повече си бит, толкова си по-съзнателен!!!

И мойта бившата много се разстрои като се разведохме...

Не зная, но за мен тя е една самозабравила се жена, която не е и чувала, че семейство се гради и са необходими компромиси, а от една страна смята себе си за винаги и единствено права, а от друга - болезнено амбициозна и ревнива, още повече с напредването на годините и след претърпените операции / за които тогава той я подкрепи, а и във всичко я е подкрепял, а сега не е казал и една лоша дума срещу нея, въпреки че надали е чак толкова идеална и кой знае какво му е на душата:-((/

Чест и прави на Анджелина, че не си премълча в името на връзката и на доброто име на двамата.

Ай ся па ти! Та САЩ са най-демократичната държава в света! Там ако удариш шамарче или се скараш на детето си може да ти го отнемат. А, да де, в същото време макар, че пълнолетие се взема на 21 години, това не пречи 16-годишно, реално дете да бъде осъдено на смърт на ел. стол, като най-демократично са поканени и сеирджии да гледат бляскавото представление, а и това че в затворите им има и 9-годишни деца и т.н и т.н. Абе, човечеството се побърка, ама май наистина откачалщината започна от САЩ, пък като се сетя за пълните им с насилие и кръв филми, и най-вече как всичко това се представя за героизъм и сила, тотално откачам просто...

Сега да се намеси и ФСБ (руското КГБ), Мосад и, разбира се, ДАНС - но след съгласуване с МИ-6 и френската DCRI.

Напълно правилно Вие не сте педагог... затова за да има ефект от Корпоръл пънишмент то може да се прилага само в определени учебни заведения.

Масово коментарите тук са изключително сексистки. Сигурна съм, че 99% са писани от мъже... Всички хвърлят кал срещу Джоли и защитават Пит. А тя е силна жена с огромно сърце и развива много активна благотворителна дейност. И никой не коментира насилието или изневярата му. За всичко е виновна "откачалката", заради която се разведе. И въобще жените са виновни за нещастията по света...

сте толкова сигурна? Аз съм жена,по професия адвокат, гледала съм много бракоразводни дела. Наясно съм с материята. ВИНАГИ и двамата имат вина за влошаване на отношенията. Не гледайте фасадата-голямо сърце-да, за пред камерите в проблемните райони. Негови изневери- е то оставаше и да й е верен. Тя осинови 3-те деца ВЪПРЕКИ волята му,самозакла се, искаше да води малката им дъщеря при ендокринолог за смяна на пола...А бе, изперкала е отвсякъде. И не обвинявайте мъжете- хората имат силна интуиция за житейските проблеми-веднага схванаха за какво става въпрос и взеха страната на Пит. Мен лично самата клюка не ми е особено интересна, наблюдавам обаче реакцията на коментиращите и тя е МНОГО ТОЧНА! Същите постове чета и в немските и в английските форуми. Обществото трудно може да бъде излъгано /за каквото и да било-без разлика по полов признак:-)/.

По пощата ли ти го пратиха, къде бля досега?

Как така ще биете тийнейджър, или дете? То има ли право да ви отвърне?! Ще го изхвърлите на улицата, така ли, ако не слуша? После защо младите са толкова озлобени..

Защо не е подал молба за развод или някакви други мерки?

"как така" означава, че вече сте осъдили Брад Пит - а още дори ФБР не знае дали изобщо ще разследва нещо, камо ли резултата от такова разследване. Вие сте била и първата, която е била убедена, че Пит е спал с Котияр...

Аз не говоря на БрадПит, а на тези надолу, те сами си го казват. Все тая дали съм първата, втората или въобще съм убедена че е спал с Котиар.

Веднага ще Ви отговори! Защото е предпочел да остане при децата, за да ги малтретира:-)

А, какво - да го оставят от малко да си разиграва коня и да им скача по главите ли? Само бой, че да му дойде навреме и на място акъла. Или че става човек, или да хваща пътя.

"Хм" си прави ташак, какво се връзвате с минусите:)

Никакъв шанс да сте адвокатка...Много време нещо Ви остава да четете махленските форуми и то в 3 държави. Изкакзът Ви също не е много на ниво...Ако стенаистина сте адвокат, дано никога не ми се наложи да ме защитавате.

Жените като се развеждат си отмъщават на съпрузите си чрез децата.

Ха-ха, не знам дали дамата е адвокат, ама Вие сте неграмотен/на. Прочетете си поста, пък после се замислете, дали Ви отива да се присмивате на останалите.

Ще го съсипе тая глупачка жена му. Но и той не пращи от акъл, щом я е избрал за жена. Да си сърба сега попарата.

Щом на дневен ред е ''тормозът над децата'',разводът няма да е цивилизован.

Всеки шамар, ударен в САЩ ли се разследва толкова щателно (то не беше ЛАПД, то не беше ФБР), или Брад Пит е с предимство?

Luna0102

Не са ми го пратили по пощата, но до скоро беше много добро дете, а откакто го удариха хормоните е често трудно поносим. Като го сравня с преди година, ми това са направо хора от различни светове.

Благородството, в по-широкия му смисъл, при жените е слабо изразено, а някъде изобщо го няма.

тиийнейджър да се репчи на 52 годишен мъж не се понася лесно. На Брад Пит не са му издържали нервите и го е поразтърсил (не го е удрял). Но сега ще го скъсат от разследвания за едното нищо...

Човек като тейко си ли?! После като се понапомпа във фитнес-залата да не почне да му се отплесва ръката и на него.

Тази Джоли се оказа голяма лигла, падна до нивото на онази нещастница , бившата на Деп. Пит и Деп са джентълмени .

Освен това двамата са набори - 63 набор.

И ще оставят децата с жена, която очевидно не може да взема отговорни решения. Че тя още утре може да тръгне да им маха органите

Мерси за допълнението Агамемнон. И вместо да си пият вискито с Мат и компания на езерото Комо ги занимават с претенциите на изперкали фусти.

Сега докато ЦРУ се занимава с БрадЕкзит, кой ще подкрепя Ислямска Държава..... ?