Миро от ”Биг Брадър 2” стана татко

Победителят в "Биг Брадър 2" Мирослав Атанасов и половинката му - бившият модел Катя Дюлгерова, станаха родители.

Обратно в новината

Коментари - Миро от ”Биг Брадър 2” стана татко | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече има кои да го надреве в къщата

Пак трябва да се стяга,да плаче РЕВЛьОТО!!!!!

А,ТОЙ ОТ КЪДЕ Е СИГУРЕН ??????

Кой? Тоя не беше ли Миро ревльото?

Ето, още един световно известен VIP, достоен за първите страници. Той е в центъра на въртенето на земята, той влияе на гравитацията. Моля, имайте милост над нас. Не ни натрапвайте такива несъстоятелници. Ще се разрева и....аз ще се превърна във VIP.

Страхотно! Знам какво е да си световно неизвестна и да пишат за теб!

грозен е станал този Миро

От кого е детето?

От кого , от МЪРО !

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА РАЗВЕСЕЛИХТЕ МЕ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Ах какви невероятни и щастливи новини има днес от 'лайфа'. Тоца се развежда и е щастлива, тоа имал син и е щастлив. Реве ми се от такива щастливи новини. Дето се вика УНИКАЛНО си е някой да се разведе или пък да роди. УНИКАЛНО!!!!

Е и? къв е тоя и единствен ли е станал татко в тая държава,че трябва да го четем в новините....страаааашен "лайф" пълни тая страница

Честито! Сега ще има с кой да си реве на воля.

За да се направят на интересни и VIP-ве, комплексарите си кръщават децата с чужди имена. В случая с еврейско, което би трябвало да е гордост, според тях, а не българското! По имената ще ги познаете!

така е, въпреки че виж как звучи: МИРО ОТ ББ2:))))) добре че пише ББ2, иначе кой ше се сети за тоз нехранимайко.

Браво, браво! Много се радвам за него. Заслужавам цялото щасие на света за компенсация на ужасяващото предателство в ефир, което се случи в биг брадър. Много щастие им желая.

Боклукът изигра сценария с предната си приятелка ( силистренският боклук Елена ) в Биг брадър. Беше унижаван пред цяла България с цената на победата, но ето че победата му донесе по-красив боклук, че и с ремарке!

Наистина този Миро трябва да не се показва пред хора. Така да го изостави жена му, да се целува с друг и др. работи и тоя само да реве.....в това няма нищо мъжко. Ако това е Българският мъж, значи той е НИЩОЖЕСТВО!

Ела и ми кажи в очите че съм нищожество ма! Ша те ошамаря като Елена едно време. Аз на мъже може и да не посягам, ама жените какво ги правяяя....

Нищожества са тези, които се правят на важни, също и тези, които посягат на жени, а Миро си е ОК.

Да им е живо и здраво детето!

тоз Денис някой шалвар ще да е , ама пък давид от де са пръкна

откъдето и Патрик.