”Мис Вселена”: Тръмп ме наричаше ”Мис Пиги”

След първия президентски дебат между Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп, от щаба на бившата първа дама извадиха нови компромати.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис Вселена”: Тръмп ме наричаше ”Мис Пиги” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудно как рязко си припомнила всичко в детайли след има-няма 20 години.

Не мога да разбера защо се сърдиш на Тръмп. Ти не само си пиги т,е .като прасе си,но си грозна и зъбата. Казал и истината човека и тя веднага се тръснала при оная куха бабичка Хилари.

Да беше чакала още 20 години за да говори. Златотърсачки.

Той простакът винаги си остава простак. И у нас е така. Но дано само вашият не се докопа до ядреното куфарче, че тогава играта ще загрубее.

Много ниско падат с тия компромати демократите.

Ами ако се погледне по внимателно в огледалото тази мома ще се сети защо и е викал така.

Не стига, че корона и дал човека, път в живота, треньори и наел да си пази фигурата, ами и сега ще плюе по него. Неблагодарно същество!

Мамаситите са както рускините - красиви като девойки и дебели като метреси. Тръмп защо се жени на чехкиня и нашенка :;)

А га яде кифтетата (смеските) на Тръмп не рива...

И точно сега стана проблем това за нея? Иначе по-рано се е ослушвала ако може нещо да изкяри, няма никакъв проблем как ще и викат. Но сега, спомените излизат и имат възможност за "реабилитация".

"Алисия Мачадо споделя, че настоящият кандидат за държавен глава я наричал Мис Пиги и "Мис Домашна прислужница", препратка към ,,," За Пиги е бил прав, за д. прислужница незнам.

Горката, тя се е надявала веднага да влезе в леглото на Тръмп по корона и парфюм. Иначе това не е президентска кампания а обществена пералня...където слугите вадят на показ мръсното бельо на господарите си.

Ама тя наистина прилича на мис Пиги

Ако Тръмп е мразел тази и въпреки всичко и е дал короната - това го показва в светлина в която трудно ще видим много други политици по света.

Тъпата и продажна патка не схваща, че той я е мотивирал да се задържи по-дълго на върха. Би трябвало да му е благодарна. Ако възпитаниците на треньори като Съра, Моуриньо, Анчелоти и пр. почнат да се оплакват от обидното отношение на треньорите, съдилищата ще се препълнят с жалби и дела...

Тежка е царската корона - даже и за "Мис Пиги".