Джон Малкович осъди в. ”Монд” за клевета

Джон Малкович спечели делото за клевета срещу френския в. "Монд", който писа, че актьорът има тайна банкова сметка в швейцарска банка.

Обратно в новината

Коментари - Джон Малкович осъди в. ”Монд” за клевета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добра новина.

Вестникът щеше да спечели делото и разходите щяха да имат обратната посока. Или пък Малкович печели и тогава осъждат държавата да му плати или глобяват вестника и си прибират парите, а Малкович ще има да взема. Забележете как френските съдилища вменяват персонално вина у извършителя, а не като нашите, които си гъбаркат, защото си никой. По принцип у нас всеки вестник може, ако реши, да те направи за посмешище в обем колкото си иска. А ти после, за да получиш право на отговор трябва да заплатиш и ще разполагаш най-много с половин страница!

но редакцията ще плати, щото няма лоша реклама. От друга страна Малкович може да направи квото си иска с парите, не е до тях, но ще си направи прекрасна почивка.

те адвокатите ще вземат повече от Малкович което е тъпото - в днешно време за да си изчистиш клеветите от несправедливо опетненото име струва скъпо.

В този случай, сметката на адвокатите му се представя на списанието.

Ще ги осъди разбира се! Това да не са тукашните медии на преуспялото, младо прасе! Пардон на Москва! На КГБ, де!

Това е да си свободен и независим човек - ни премиер, ни президент, ни банкер или чиновник могат да те смачкат! Така свършва всеки, който наднича без позволение в гащите на другия.

Ами досега не е имал тайна сметка в Швейцария, но благодарение на "Монд" вече събра достатъчно да си отвори една мъъъничка там :)))

Няма "отговорен редактор" във вестникарството. В случая вероятно става дума за главния редактор. Иначе има дежурен редактор, който отговаря за текущия брой, и отговорен секретар, който се грижи за макетирането на изданието.

Редакторите са безотговорни.Поне колкото журналята.

Тук на журналистите присъждат глоби от 150 000 евро за вярна статия за КТБ

А така! Бой по журналята!

Това не е "бой по журналята", а "бой по клеветата". Журналистите са единствените, които се опитват да ни кажат някаква истина. В България всичко може да се пише, без информация за банките.

Малко бъркаш. В България може всичко да се пише, но без истината и без лошо (нищо, че е истина) за Тиквун Велики.