Честата употреба на марихуана може да предизвика безсъние

Хората, които пушат марихуана, за да заспят, вероятно постигат противоположния ефект, сочат резултатите от изследване.

Обратно в новината

Коментари - Честата употреба на марихуана може да предизвика безсъние | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха, пълни глупости, още от египетско време се използва като приспивателно ! Просто не трябва да се злоупотребява, както впрочем с всяко нещо !

Автора на статията дали има собствени наблюдения за това, за което пише или е по-добре да напише някоя глупост за да си вземе стотинките?

Глупости. Спя ,'кат пън !

Марихуаната е лечебно растение и в много случай помага при най-тежки заболявания като рак например ! Не се легализира , защото потока от милиончета , които се вливат в джоба на мафията и покровителсвуващите ги политици ще секне ! Мит е ,че води до привикване и подтиква към употреба на наркотици ! Вредата от тютюнопушенето е хиляди пъти по-голяма и в много случаи довежда до рак !

Най-обичам наркомани да ме убеждават колко са вреди цигарите и вегетарианци да ми обясняват защо не трябва да ям месо. Колкото по-бързо осъзнаеш проблема си, толкова по-голям е шанса да се справиш с него. А легализирането на дрогата може да има само един положителен ефект - това че много наркомани ще се гътнат от лакомия като им пуснат евтините дози!

Пропуснах да добавя - не съм пушач, но не виждам проблем да се пуши с мярка на определените за целта места. Все пак тогава пушачите вредят само на себе си, не пречат на никого и няма шанс да причинят вреда на накого под влияние на умопомрачението си, нали?

нищо не разбрах от тази статия... затова пожелавам сладки сънища на всички, кой колкото пушил... :)