Благой Иванов стана баща

Световният шампион по бойно самбо и ММА - Благой Иванов стана баща в САЩ, където живее с любимата си.

Обратно в новината

Коментари - Благой Иванов стана баща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През к-ра ми е за този НЕГАТИВ и неговата к---а

Използвачка! Хитра и пресметлива златотърачка! И какво като е стояла до него? Да му е изхвърляла подлогата? А този .... го лекуваха за сметка на работещите българи с пари от здравеопазването, без да има здравни осигуровки. И би шута на България, за да живее в Америка. Да си плати за месеците в болница.

Най силният човек на планетата е българин. Може и да е неволно, но все пак се гордея. Нека му пожелаем успехи и щастие в живота. Свои хора сме все пак, нищо че живее в Лас Вегас.

след някой двубой, "боецът" да не забрави, че е женен, а и родител. стават такива неща... иначе, чакаме за още. блъгарчета требат да се раждат. имате наща подкрепа!:-)

бах ти новото поколение се едно Костов ги е правил

Честито!

Да им е жив и здрав.

TIREX

циганска им работа..

Да им е честито! Детенцето, съответно внучето! И да е здраво и силно като баща си и дедо си! Защото и Багата и баща му (Александър) много преживяха и изстрадаха по нашата бг-територия, но оцеляха и все още са българи!

а германците да се учат на интеграция..

Животът е прекалено кратък,за да се взема на сериозно Всяка нация би могла да учи от другите

да им е честито! да са живи и здрави да си го гледат! момата верно малко мяза на ромка :) ... лошо нема. който не е спал с ромка да не дрънка глупости. екстра са си ромките. само дето сутрин чат-пат си тръгва и с парите, ама парен каша духа е казал народа :) та оставяйте толкова с колкото сте склонни да се разделите :)

Ко? Не!

То не се става просто така баща като ти се пръкне дете. Важното е как го отглеждаш после и как помагаш на подрастващото поколение изобщо, не само на собственото си дете. А като си помисля, че някои и собственото си не могат да гледат и ми се драйфа.

Всички сме грешни

да им е честито внучето на сашо и сашка!!!

Да им е живо и здраво, да ги слуша много и да взима поуки от баща си, какво не трябва да прави!

А от майка си?

Да легне и се подложи на това туловище! Браво на нея докато не се окаже русо със сини очи - е тогаа къв бой ше ядеее.......

Смее ли да му откаже... после ше требва да сменя паспорта.

да им е живо и здраво

Честито, живи и здрави всички! Сашко, арабия Сашко ;)

Абе тия двамата на снимката като ги гледам си мисля дали не са от Факултето?

Живи и здрави. Александър - много оригинално и рядко срещано. Как ли са го измислили?

Браво на Багата, родено в САЩ и носи името Александър. А тук, родени в шейново и трета граЦка, пък Патрик, Ричард и Джон :))

"пък Патрик, Ричард и Джон :))" - а Марая, Ивон (звучи като пирон) и Давид що ги забравяш?

Първо ЧЕСТИТО и да е живо и здраво!!! Но как ли би реагирал "световния" шампион ако някой нискочелест интелект, след години каже на Александър, че би го направил ЖЕНСКИ ГЪЛЪБ ??? п.п. Много е далеч от истинските шампиони в UFC.

нищо не им де нарежда, просто в чужбина хората си гледат себе си, бачкат до побъркване и не се интересуват от нищо, тук по сайтовете висят разни безработни, които разчитат на социални пенсии и се чудят по цял ден каква интрига да спретнат по форумите, хайде че работа ме чака айляци!!!!!

Айде бе, те във форума на Дейли Мейл щото не са интриганти? Унас тъй, пък в чужбина иначе - тези ги разправяй на баба си!

Странна работа, маха се човека от България и всичко му се нарежда..... Няма чалга, няма корви, само бачкане и кинти.....

И ДА МУ Е ЖИВ И ЗДРАВ АЛЕКСАНДЪР. И Любина, разбира се.

Да са живи и здрави!

хубаво име, нормално, мъжко. Не като Патрик, напр.

Ти пък, от коя пещера изпълзя? Patrick in its earliest form, can be found as the name derived from the Latin name Patricius (patrician, i.e. "nobleman").

или Доменик и Ян...ама,това,защото детето е родено в САЩ и родителите му,авно,не се срамуват от произхода си,като други родни ВИП-ове,останали си със селските комплекси

Тоя дивака може и да не успее да се пребори с нашия човек простака също известен и като тъпака.

Къде си, мишке жалка? Да ти направя и на теб момиченце.

Намери го, само гледай някое ножче да не те бодне, че то не е като на тепиха.