Австралийско издание: Джеймс Пакър заряза Марая

Джеймс Пакър е напуснал Марая Кери заради разточителството й, твърдят от womansday.com.au.

Обратно в новината

Коментари - Австралийско издание: Джеймс Пакър заряза Марая | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е това е баш като във вица - жена ми ме направи милионер само за 1 месец! бях мириардер преди.

евтино се е разминал !

За това нямам и не държа да имам партньор, за да не ми брои залъците дето се вика. А после като се разделяме освен своите дрънкулки да не поиска и нещо мое?!

С това мислене - най-вероятно няма и да имаш.

За да говори така яко е препатила. На кой не са му познати байганьовски истории със срамни сцени на раздяла. Че има даже и бащи, които дърпат чергата под краката на изоставените си деца.

Никой мъж, колкото и пари да има, не обича разточистелството! Такива мъже харесва умерени дами, които хем знаят как да им харчат парите, хем са внимателни. Марая я харесвах едно време, когато беше "girl next door", но след като стана супер звезда, нещо в нея се промени! Sorry Марайче, но явно до таква степен си забравила от къде си тръгнала, че никой не може да ти смогне на пухените чехлички и мини кученца.

Затова не я взех като ми се натискаше. Хубава е Марчето, ама много харчи. Взех Пена от Вакарел - почти без пари ми излиза.

Па и може от нейната пенсия да ти даде или да купи боба с нейните пари!

: D : D : D

Скоро ще си поиска и пръстена обратно заклетият материалист. Мъже верно ли вече подаръците са за временна употреба? Това не е живот се да си броиш стотинкоте, че и на партньора си.

Тя не си е научила урока. И Онасис е зарязал на времето си Жаклин Кенеди заради разточителството и.

По-скоро понеже не е имал полза от нея. Че ще харчи много му е било ясно предварително, но мислел, че с връзките и авторитета си ще му докара и много приходи, а това не се случило.

Щом и на милиардер му се е видяла разточителна, представете си каква черна финансова дупка е. Трябва да я номинират за Анти-Нобеловата награда по икономика.

Бяга от " късмета " си ! Тази уфсъ е щяла да го направи милионер !

Аман от неграмотници УФТСЪ се пише научете се.