Съставка в броколито и краставицата има подмладяващ ефект

Естествена съставка в броколито, краставицата и авокадото има подмладяващ ефект, показва изследване на Вашингтонския университет.

Обратно в новината

Коментари - Съставка в броколито и краставицата има подмладяващ ефект | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в България има 7 МИЛИОНА МИЛИОНЕРИ, За всяка болест имат най страшните лекарства и за всичко ти дават съвети. Наивен и глупав народ.

Растителните храни са най-здравословни и поддържат организма млад. Месото млякото и яйцата- обратно, състаряват и разболяват. Това, че доставят енергия не ги прави подходяща за човек храна.

Не е баш така!

Подкрепям Боровинката. Абсолютно вярно. Пробвайте поне за 7 дни да ядете само истинска храна - предимно зеленчуци и ще усетите разликата, ако не помирисвате месо и рафинирани боклуци... не трябва да си затормозяваме тялото с тежки храни...

Най-дълголетните нации употребяват голямо количество риба, месо, сирена. И зеленчуци, естествено. Страните, в които се потребява основно растителна храна средната продължителност на живота е 40-50 години. Протеините образуват всички тъкани, ензими, хормони. Без тях органите се разпадат, тялото атрофира. Но не са само протеините - доказана е изключителната роля на животинските мазнини за здравето. Макар в неголямо количество, трябва да присъстват.