Елизабет II разгледа супермаркет и пъб, хареса си сирена

Очаквали ли сте да видите британската кралица Елизабет Втора до щанда със сирена и мляко в супермаркета?

Обратно в новината

Коментари - Елизабет II разгледа супермаркет и пъб, хареса си сирена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми тя горката се облякла в тоалета на нашата диплопатка. Няма ли пари за друг?

Баба Лиза гледа с къв булмач хранят поданиците и. Защо не пазарува, а само гледа, защото царствената бабетка не може да яде това, с което се хранят простосмъртните.

за ти ли се пишеше че са рептилий :) ... като нищо ще надживеят галапагоските костенурки :)

Престанете да ни занимавате с тези изостанали пакистанци наследници на британската империя.

The Queen: " So, this is where food for mere mortals comes from? How intriguing..."

с това идиотско Ъ и разваляме всяка англииска дума. Каказвучи това ПЪП? ПЪП та пъп. не знам да се смея ли само или да се подигравям истински.Кой ли англичанин ще разбере какво е това "пъп"? Грозна дума

в средата на кореме ми е! То всеки си има пъп.

То 'паб' как да е, колко хора ходят все по пабовете в Англия - тук си има сегрегирани клубове за източноеворпейци с чалга музика. Ама като дойдат и като 'зауЪскът' - WAS e 'уОЗ', а не 'уъс', ама то и 'уфсъ' на български може да се напише с 4 грешки, така че, българският английски е неоспоримо явление и няма намерение да се променя, а да учи англичаните как да говорят правилно.

тази проклета змия камила как открадна живота и мястото на лейди Ди

И какъв е смисълът от тази сценка? Да се покаже земна, близка до поданиците си? Вече се оливат с техния театър.

Chefo77

То остави какъв е смисъла от това, което е направила. По-интересно е за какъв чеп нашите медии го разтръбяват, сякаш сме в пределите на Великобритания, та имаме нещо общо с нея!

Ма не ги четете, бе, щом не ви интересува :))

КЕФЯТ МЕ КАСАПИТЕ ОТ СУПЕРМАРКЕТА ОБЛЕЧЕНИ С КОСТЮМЧЕТА И ВАТОВРЪЗКИ ЗАРАДИ ДРУГАРКАТА САКСКОБУРГОТСКА :))) ... УИНДЗЪРИТЕ СА САКСКОБУРГОТИ - НО СИ СМЕНЯТ ФАМИЛИИТЕ НА УИНДЗЪР , А ДА НЯМА АНТИ-ГЕРМАНСКИ САНТИМЕНТИ :))

Ами това им е нормалното работно облекло на "касапите" в Waitrose, който е един от най-пош и затова най-скъп супермаркет в Англия. И целият им обслужващ персонал е облечен така всеки ден и не само за кралицата. А не ти ли направи впечатление, че няма нито един етнически различен от бял в обслужващия персонал - от това по-пош в съвременно Обединено Кралство не можеш да намериш, защото са вече анклави от чисто бели в затънтени райони с цени на жилищата само от 7 цифрени суми нагоре?

Бети е пич. Веднъж двойка младоженци на шега й пратили покана на сватбата им, и тя взела, че цъфнала на тържеството и ги поздравила. Това е истинска история.

клоуни - с шапки и ръкавици

Интересна работа....гледам снимките и ми прави впечатление-и Елизабет кралица, и Камила кралица, и двете не са се съсипали от работа и безсъние,ама,защо ли бабето за нейните 90 години изглежда доста по-млада от Камила,с това сбръчкано лице

като гледам снимките е посетила Waitrose, които се водят най-скъпата верига супермаркети в UK.

lu4ka

Нали не очакваш да отиде в Лидл и Алди?

какво му е на алди и лидл? не е кошер или халал?

Нека и те се почувстват като хора.

Странен въпрос са си задали поданиците за човек, който не е свикнал да пазарува и всъщност не дава, а получава.Как са си представяли кралицата да извади портмонето и да плати от "пенсионерските" си парици.

....и най-дълго се застояха на щанда с промоционални стоки....

Защо не се виждат никакви други хора в магазина? Да разгледа някой супер с мигрантите вътре...... може някой и да и побръкне при миризливата слива.

Един цар/крал/владетел, който не знае как живее народът и какви са навиците на хората не само не е владетел , а си е един търтей. А в тази връзка гебрасти и комуняги са си абсолютни търтей. А кой между тях е по, по най е друг върпос

еееех м..... богаташка, в какви коли се возите, а деца мрат от глад, от болестив африка, дет' са били повечето държави ваши колонии. не ва е срам!

И ти се возиш в кола. И ядеш луксозни храни... в сравнение с умиращите от глад. По статистика, ако имаш банкова сметка, хладилник, телевизор и компютър, си сред 10-те процента най-богати хора по света и разликата между твоите доходи и тези на умиращите от глад са колосални. Житейски погледнато са почти същите като разликите, които показва стандартът на кралицата. Дай си сметка, може да се поочудиш доста. За гладуващ африканец ти и кралицата изглеждате еднакво оядени и задоволени, разликите спрямо глада са нулеви.

Тия слабите до кокъл в Африка не са гладни а в последен стадий на СПИН.

Плитко скроена Пи Ар акция - тези индивиди НЕ консумират подобни храни!

След като разгледа местния супермаркет, кралицата се напи в близкия пъб.

Камила изглежда по-дърта и от кралицата. Все още ми е гадно като се сетя за това как измести Даяна..

От коментарите струи тъпотата и простотията на наш Ганьо...

Ашколсун, мушу!

Що - трябва да струят коментари от типа "Прелестна. Царствена! Това е то монарх! Да живее! Бог да пази Кралицата"? В раздел Лайф, в български интернет сайт ?

Не можах да разгледам снимките поради отвратителните реклами, но ми направиха впечатление язвителните коментари за хора доста далеч от нас. Ако може коментиращите да споделят кога за последно са срещали Цецо в кварталния магазин или Цецка в трамвая?

Ааа, оня ден Цецо отиде да се стриже при една фризьорка, която каза пред камерите и в присъствието на Цецко, че щяла да гласува за Цецка. А вчера Цецо, Цецка и оня адмиралчето, откриваха спортна площадка и пипаха фитнес уредите.

тя никога не пазарува, за нея това е ражодка в химически музеи

Явно рейтингът им пада, за да слезнат при простолюдието. Преди няколко години Кралицата нямаше и дума да се даде това да се случи, но е очевидно, че снахата разчупи малко монархията. Но ми се струва, че никак не и е драго да е в супермаркета :D

така си е изградила реноме и е най дълго управлявалия монарх в света. Именно защото никога не се притеснявала да слезе сред народа си.

Гледат като паднали от Марс!

Камила владее барманския маниер...

боце кога е посетил обикновен магазин или кръчма в някой малък град?

Той не знае цената на хляба и млякото, убеден съм!

Кралското семейство отишло на културна обиколка. Разгледало музеи непознати за тях. Защо мислите, че Уилям и Катрин все ги пращат на обиколки в чужбина? Явно кралицата вече е прехвърлила дипломатическата дейност на кралското семейство на внука си и малоумния Чарлс вече е аут от трона.

Рептилка гледа края на собствената си империя :)

Ами време за реклама! Техни "величества" гледат като гръмнати в супермаркета, все едно това е нещо, което не са и сънували. Впрочем, то не е лесно да слезеш при простолюдието и поне за момент да се престориш, че те интересува с какво се храни и как живее народът. И въпреки това е полезно за реномето на кралската фамилия. Току виж някой поставил под съмнение роялистката кауза в "добрата" стара Англия и тогава, какво ще правим?

"защо кралицата няма количка за пазаруване" - господарите на света не се хранят с боклуците, които произвеждат за нас техните предани слуги. За тях има специални ферми, мандри и фабрики. А за нас - млечен продукт и ГМО на корем. Скоро и пластмаса ще ни научат да ядем.

Как може да не пише кога и къде е ходила по голяма нужда. Аман от журналисти и от важни теми!

май са изпразнили магазина от всякви случайни посетители, хаха

по-скоро са евакуирали близките 3 отсечки

праисторичеси рептил. дали е разбрала къде се е намира вече тази жена, гледа с такова старческо недоумение...

Откровено казано, струва ми се че рептилите са около нея. Огледай се, погледни и себе си. Освен ако не ти е изпила чавка нещото, дето я го имашб я го нямаш.

Да ама е рептил дето яде малки рептилчета. Така чеее....

рептилите гледат като натровени :))

Разгледа. Като да е била в музей или на изложба.

На 90 годишна възраст, кралицата най-после посети магазин.