Вижте кои български знаменитости носят бяло!

Понякога сме склонни да забравяме, че бялото е толкова универсален цвят, колкото и черното.

Обратно в новината

Коментари - Вижте кои български знаменитости носят бяло! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Of, Aksiniq mn si qka

Аз също нося бяло, защото съм черноок, мисля- не съм по-зле от представените по- горе господа- просто медиите не ме гонят...

Кви знаменитости? Обикновени курви и педали..освен да ходят на партита не се сещам да са направили нещо полезно

Все си мислех,че вече не може да родите някоя гениално тъпа идея за статия,ама с тази ме опровергахте напълно...Предлагам ви да направите проучване всяка т.нар. знаменитост в колко часа ака сутрин,защото е видно че се поизчерпвате мили редактори,докато оригиналността и непреходността на едно такова проучване за физиологичните навици на звездите извън всякакво съмнение ще бъде полезна за обществото!!!

на някой от снимките показаните са толкова с бяло, колкото и с черно..защо решиха, че си падат точно по бялото?!?

аве еи (до женат в черно) ..мноо ме дразните като чуя ..турците били наи чистата нация..аае тъпак..като си мият гъза и кво да не ги прави по чисти, те по 50 пъти си мият гъза пак смърдят на леш, те за тва с корана са им заповядали си го мият щот са наи нечистоплътните....с марш на полето..да копаш..

Не знам какъв мъж си, ама явно не си чувал за класическата малка ЧЕРНА рокля.

голяма новина..............

stiga se se iali be marliovci. koi nosil koi ne nosil. koito kakvoto iska da nosi. niakoi ot pokazanite sa naistina dobri popadenia.

ЗНАМЕНИТОСТИ??????

a koi nosi 4erno ??? a sega!1

Вижте все пак какви личности са в класацията фолк певачки, моделки нек`ви и гейове и се сетих,че Има една песен:Който носи бяло,много му се... За тия певачки и манекенките знаем к`ви са,как са стигнали до там...,но гейовете и те душа носят и на тях им се иска

К`ви беха тия знаменитости?! А снимките от кога са?Щото Алисия отдавна не е с дълга черна коса... А по отношение на сравненията черно-мръсно и бяло-чисто,това е много тъпо,защото има белодрешковци пременени ,като далматинци :Р А и честно казано по-малко гадно е мърльо в черни дрехи...От тур/ците/ните(без да се обиждат) все лъха неприятен аромат...Що не си използват бидетата?!

Абе вие полудехте от тъпи теми.....да очаквам ли утре кой бг знаменитости (ахахахха) носят сиво?!?!

ало момченца дираджии.. нещо пропуснахте любимката ви Анн Джи... не знам на какво се дължи това .. разочаровате ме

Bravo, KayTi! Naistina sa kato shahmatni figurki!!! :))

леле , какви новини и най-вече какви коментари. очаквайт сензацията на следващата седмица- кои звезди носят бенбено

NAI-SETNE DA VZEMETE DA MI PUSNETE KOMENTARA LI!?M VI DA !KOITO NOSI BQLO,MNOGO MU SE DO*LO:)))..IMA NE6TO VQRNO V TAZI PRIKAZKA...

GASI e ygasno sexi macka

Другите горе - долу ги бива, но не знам какво прави зъблата Аксиния там!Толкова е противна, че чак ми се повдига.Всички други жени , но не и тая, която няма ден да не се вмести в някоя новина.Такава отврат България не познава.Няма ли кой да я изгони?

Супер!

Изключително ценен журналистически материал. Ама защо?

Това е рядко информативна статия!! :) Че то всеки човек има по нещо бяло в гардероба си!

Знаменитости???? тези ги видяхме, но знаменитостите къде са????

Добави коментар Вашият коментар е добавен и ще бъде прегледан от оператор преди да бъде публикуван. Благодарим ви. - i kakvo shte mi pregleda operatora??? pravopisa, pravogovora? kakvo? debili

Стига с тия знаменитости, бе хора! Знаменит е Левски - намери една причина да наречеш Шехтова знаменита..с какво??!!

1

БГ ЗНАМЕНИТОСТИ КАКВА ПАРОДИЯ -ХА-ХА-ХА

Абе кой го интересува???

Имаш тежки проблеми в общуването. Обръщения като мърло говорят за тежък енто бит и насочват към нещастното ти детство, където явно подобно ниво на общуване е било ежедневие. Елементарни са аналогии като черномръсно и бялочисто.

Имаш тежки проблеми в общуването. Обръщения като мърло говорят за тежък енто бит и насочват към нещастното ти детство, където явно подобно ниво на общуване е било ежедневие. Елементарни са аналогии като черномръсно и бялочисто.

Имаш тежки проблеми в общуването. Обръщения като мърло говорят за тежък енто бит и насочват към нещастното ти детство, където явно подобно ниво на общуване е било ежедневие. Елементарни са аналогии като черномръсно и бялочисто.

kude sa zvezdite ??! - vizdam samo prosti seljani i seljanki...

e taka e....na nqkoi vsi4ko im otiva, a na drugi - NI6TO:))))))

Няма по-глупава и абсолютно безсмислена статия! :))) Някой явно е нямал какво да прави...;)

Бялото не е подходящ цвят за тлъсти чалгаджий като Азис и Иванка. Особено за работно облекло. Винаги сутрин облеклото им е омазано с лютеница и кьопоолу и е на мазни петна от кебапчетата и кюфтетата с които са ги замеряли веселящите, се в изблик на радост. Виж, на ку-вета като Аксиния, бялото отива доста, особенно, ако под него се подават чифт настръхнали зърна!

o boje kolko e glupavo vsi4ko stra6nite zvezdi

И аз нося бяло, снимайте ме и мен, и аз съм знаменитост, колкото знаменитост е тази тъпа Ана Шехтова.

Ако не знаеш да те светна. Турска култура няма. Има арабска култура. И ибриците и бидетата са измислени и ползвани именно от арабите.

На кого казваш мърла като не ме познаваш? Защо си стаил/а толкова злоба? Имаш голям проблем в общуването. Елементарни асоциации като черно-мръсно и бяло-чисто са признак на тежък интелектуален дефицит и насложени психо-социални и етногеографски патопсихози. Лекувай се! С усмивка...

1

Пропуснали сте още една знаменитост, любител на белия цвят. По точно на белите чорапи. Пък и в компанията на чалга селянките ще е в свои води.

Ако ти е трудно да се переш ще носиш черно за вечни времена. Ясно е, че си тотален мързел, пази Боже мъжете от такива жени. А Анадолките може да са в черно, но хигиената им е на едно от най-високите нива, което е присъщо за турската нация като цяло. Не случайно бидетата и ибриците са тяхна специалност. Не се слагай при тях, защото ще те изхвърлят като мръсна черна изтривалка. Тежко на онези закъсали мъже, ако все още ги има около теб, защото трябва да ходят с противогази, ако искат да чукнат някаква пародия на жена. Стегни се мърло и се окъпи и изпери, да да се види, че и ти си човек, ако си такава въобще.

Ми те повечто чалгаджийки се обличат в бяло, а пък останалите са го сменили с черно и само така ходят. Да не говорим, че и косите им са само в тия цветове. Всичките приличат на фигури от шахматна дъска в добавка и силикон

Стига с тази грозничка Ана Шехтова - скрийте й венците.

Стига с тия български знаменитости!Е кое и е знаменитото на Андреа?

Всъщтост кво ни пука кой носи бяло

ivaila bakalova vav vsi4ki cvetove e strahotna