Направиха Барби като пълничката Aшли Греъм

Plus-size моделът Ашли Греъм вече има собствена кукла Барби, направена по фигурата й.

Обратно в новината

Коментари - Направиха Барби като пълничката Aшли Греъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава жена!

СТИГА СТЕ КОМЕНТИРАЛИ....В МОМЕНТА АШЛИ Е ДОСТА СЛАБА. СТАТИЯТА И СНИМКИТЕ СА ОТ ПРЕДИ ГОДИНИ

Отврат :(

ТЪРСЯ СИ МЪЖКА СЕКС КУКЛА

Даже журналята са чалгализирани! Значи ако е некоя квичаща фолк оФсъ, ще се скъсате да сипете суперлативи и хвалебствия...Прост народ, слаба държава

аз друго искам да питам- защо когато публикуват статии за чалга певици не слагат като описание: "Т*пата Къпинка, издаде новия си краден хит"? Като ще слагаме епитети на хората, да е както си му е реда!

ми хубава жена си е, макар килограмите отгоре

снимка 37, много найс :)))

Охх дат асс!!!

Уууу. не! Като мъж го казвам.. няма ли луфт между краката.. не става. То за всеки влак има пътници, ама товарния влак не е моя влак...

явно си мъж без грам вкус :)

Естествено женско тяло,така както го е дала природата.А не слабо с неестествени лишения.

Момент, има много жени със слаби тела, без каквито и да е лишения.

айде ходи да копаш на нивата, което е нормална и естествена човешка дейност, а не да муаш по цял ден л*йната дета се продават за храна и тогава ми говори какво е естествено тяло, било то женско или мъжко!!!

Да! Кой реши, че естествено означава разплуто?? Разни дебелаци, които не могат да спрат да ядат боклуци. Лакомията е страшно нещо!

Следващата кукла Барби/Кен трябва да е черна гей еврей/-ка веган велосипедист!

...да допълня- може и на 2 велосипеда, ако се налага

Егати кюфтето

Български, к.мплексиран, гл.пак...

Дядо, дядо за каква е по-добре да се оженя слабичка или пухкавичка? - Запомни думите на стария морски вълк, момче! По-добре се люшкай по вълните, от колкото да се блъскаш в скалите!

свиня и впреносния и в директния смисал...или с две думи таъи куха леика е голяма свиня *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Първо се научи да пишеш, после слагай епитети на хората. Ти си типичният Бай Ганьо - перфектния, красивя, невероятния, който няма ни един кусур!

Идеална е ....за коледа :):)

Гледайте си там анорексичните, противни, силиконови простакеси и не се занимавайте с истинските жени. Ако си недорасъл пи-льо, е разбираемо НЕразбирането ти що е то естествена женска красота

Ашли си е много хубава. Стига злобяхте! Не е задължително една жена да е скелет, за да е красива.

чували ли сте за "златната среда"?

Между скелета и цоцолана е хубавата и здрава жена.

Снимка 14 - отвратителни баджаци

Отивам да повърна! Крайностите водят до болести!

Не знам, защо толкова минуси сте писали на човека. Тези сланини водят до мнооооого заболявания. Жените не бива да са твърде едри и дебели, действително е лошо за здравето им.

Какво значи " да не са твърде едри"? Или може би докато си ибла в утробата на майка ти си я подритвала и си и казвала "Не тоя ген, а оня ген", "искам да съм стройна, ако може с лек и слаб кокал", "и не твърде висока"... Супер смешни сте, щом оценявате красотата само в килограми. Ашли е много красива жена!

Е, те защо не са направили Барбито да има краката на Ашли? Вижда се, че тя е надарена не само откъм ханш, но и откъм бедра и прасци. Това ама изобщо не са го отразили. Ашлито ако й пукаше изобщо за пиемането на "реалстичното женско тяло" нямаше да се съгласи на това, ама за пари.... кво ли не прави един г*з за пари

Противоречиш си. На Ашлито ако и пукаше за хорското мнение, въобще нямаше да се съгласи да направят кукла, която разбива обичайните стереотипи и клишета.. Нямаше и да е плюс сайз модел. Нямаше да се съблича, да показва целулит ( макар, че и доста клъощави жени го имат ), нямаше да стане жена на годината в световна класация. И въобще защо разни злобари/ки си мислят, че и пука за тяхното мнение?

И куклата ли ще имам целулити кълки като оригинала?

гледам, че обиждате жената заради тялото. не знам какви са вашите виждания, но за мен не всички са с тялото на Наоми Кембъл. сигурна съм, че някои от тези, които хейтят не са също с най-прекрасни извивки и т.н. все пак най-важното е, че жената се харесва както е. това, че всички сме свикнали да виждаме само някакви момиченца, които не могат да ходят от слабост и, че плюем различното, си е наш проблем.

грешите. Най-важното не е една жена да се харесва, каквато е, а да се опитва така да изтъква добрите си страни и да прикрива недостатъците си, че да прави най-доброто възможно впечатление. Тази Ашли Греъм има жизнерадостна и чаровна усмивка, а куклата е намутрена. Няма как да я възприема добре. Куклата показва недостатъците й и скрива добрите й страни. Не бива да харесваме недостатъците, а да ги пренебрегваме заради хубавите черти.

Красиво лице и кошмарно тяло.

да, това да си прасе е в процес на "нормализиране", част от доктрината, по същия начин, както и еднополовия секс, тази година в почти всеки нов американски сериал има 5 минути страстни сцени между двама мъже. това е, много далеч от нармални неща са в процес на нормализация...

хубава е защото е млада...иначе ще е друго мнението

Аз по принцип съм против анорексията и съм за по-заоблени форми, ама тази си е дебела вече. Тя, за да носи рокли, кой знае какво ластично бельо трябва да носи отдолу, а всички и по-разголени снимки са минали през як фотошоп. Иначе, всички сме я видели как си тресе сланинките по подиумите. Нищо здравословно не виждам в нея.

Другото може да е за любители, но в лицето Ашли е божествена. Честно казано, май няма истински мъж, който да й откаже.

Да, в лицето е много хубава, но бутовете й са прекалени, беше запознала да тренира, явно за собствено самочувствие и в инстаграм я смляха... била се поддала на индустрията... пълни тъпотии, реално така я карат да си е дебела.....

Хубава жена!

след няколко ракии може и така да се каже.

Абе незнам за куклата, ама в това обло пухкаво дупе има доста е*ане, вие не го харесвайте !

Нещо куклата има прекалено слабо лице (няма гу бузите на манекенката) освен това няма я и тройната брадичка и също така липсват и огромните и масивни колена. Има още какво да се желае от тази кукла.

Луфт между краката е страшно гадно, яжте си както трябва, но все пак не се превръщайте в свинчоци уважаеми дами.

луфт между краката е вид неправилност на краката. Правилните крака трябва да образуват 4 заострено-елипсовидни отвора. Луфт има, когато 2 от тях се слеят в един. Слабите жени с правилни крака нямат луфт. Красиви се възприемат извивките, когато контрастират с прищипвания. Например облите прасци се прищипват в глезените и коленете. Закръглеността на ханша се прищипва в талията. Когато краката са като на въпросната дама, не можем да говорим за правилност на краката, макар че няма луфт.

paбиpaм

Най-накрая някой да каже нещо компетентно!

Тази БарбиЕ ще се котира в Турция и арабистанските страни.

Направиха баби като пълничката Aшли Греъм.

Яж баби, яж, яж....оле баби - кви бузки си отпрала!