Миглена Ангелова пише книга за оцеляване

Победителката от последния сезон на VIP Brother Миглена Ангелова ще издаде книга със съвети как да се справим с недоброжелателите в живота си.

Обратно в новината

Коментари - Миглена Ангелова пише книга за оцеляване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази ковра е ясна. Я кажете, какъв е този натокания градински охлюв, дето се е захласнал по любителката на питони? Напомня ми на оня Бердин ли беше, дето похарчи сума ти парици по една друга ковра. Верно, оная беше по-млада и с по-готено тяло от късокракото бабе.

Това е женското начало за бога жени не го отричайте!!!

За бога, Миглена, ще оцелеем и без просташките ти напътствия и съвети!Точно от тебе не ги искаме! давай ги на малоумната си приятелка Емануела и другата малоумница Вихра!

Много точно мнение, подкрепям. Изброените женици са пример за посредственост, чалгарщина и простащина!

На тая ако ОЩЕ ВЕДНЪЖ й видя неприятната, просташка физиономия някъде из медиите, ще си изпратя повръщаното в торбичка по куриер специално до нея с бележка "яж, моли се и земи се СКРИЙ, ма!!!!!!!!!"

Труден и трънлив е пътят на едно семпло момиче от провинцията, завършило скромната Руска филология до стола на ТВ водеща. Път, по ,който се е влачила главно на колене,наду...на, или по гръб! това определено е натрупало много горчилка , като сложиш неудачите в личния живот се получава една озлобена, егоистична и нахална особа-Миглена!

по-добре за оцеляване отколкото някоя готварска книга от ути, или за маичинството от ирина

хората трябва да се научат как да оцелеят след среща с нея..

ХАХАХАХАХАХАХА

И какви са съветите?! Да стоят по цял ден като статуи и да мърморят; някой друг да върши работата, а те само да нареждат; да злобеят, ако на някого му се случи нещо хубаво... Това е регресивно, а не прогресивно! И какво лекции по общуване! Та тя не поняса различно от нейното мнение! Не може де изслушва, иска само нея да слушат! Изживява се като морален стожер и съдник, и последна инстанция за всичко! Явно си мисли, че е безгрешна и е еталон за подражание! Жестоко греши!

Миглена Ангелова е дейна, умна, начетена и интелигентна жена. Това дразни както жените, така и мъжете. Колко брака е имала си е неин проблем. Всеки, който се е бракувал, е наясно, че бракът е проблем и го решава както намери за добре. Книгата ѝ вероятно ще бъде интересно четиво.

Toва с което дразни е необузданото бърборене, просташкото хилене, злобарското кълване ,измекярските дрешки..........

Това пък е написано от самата нея

Абе кой го дразни тая, много ме интересува точно тя! Имам си други приоритети!

Не налази ли някакво милионерче сега? Меракът верно умирал последен.

Неприятна жена. Трябва да почерпи Гала и коментаторите и, които направиха и невъзможното да я направят герой. Имах чувството, че гледах предаване за пропаганда на чалгата. От къде ги намират тези кресли? Мисля, че Гала трябва да я посменят. Много изпростя. мина границите на поносимост.

Дано не пропусне да включи в заглавието КУЧКА или КУРВА.. печалившо е...справка В. Райкова и К. паскалева

Няма ли кой да й даде да води ТВ предаване?! Вече е старичка затова.

тя си има работа

Има какво да научим от нея. Дано само да не е претупана книгата - явно искат да използват инерцията покрай Биг Брадър.

Абе кой го дразни тая, много ме интересува точно тя! Имам си други приоритети!

Ирино , стига си драскала , гледай си Самуилчо!

Големи писателки се извъдиха напоследък,май?!

Абе така наречените ентелегенти много се активириха в злобата си от загубата.

тихо емануелке... нема ли мазни чичковци, ми си седнала на адвокат да са правиш, а

Влизането в това предаване на Миглена определено я изкара от забрава и напомни за съществуването си. То не бе участия в разни предавания, лекции, сега и книга. Нямам думи.

АМА МАТРЯЛА СИ ХАРЕСВА ТАКИВА КАТ" НАС !

Добре , че не сте болшинство , Миглена е пример за обществото.

Каквито "примерите", такова и обществото.

Пример за това какви НЕ трябва да сме в обществото

Добре, че съм неграмотен Божеее!!!

Без да хиперболизирам в първия момента помислих, че сте сложили снимка на мъж.

Дунда, по рождение закръгленка, сластна и алчничка. Типична матрона, с която е по-добре въобще да не се съобразяваш и/или уважаваш. Жалко, че медиите по цял свят като че ли в координация ни заливат с теми за подобни люде

Най-добре е с хора като теб "въобще да не се съобразяваш и/или уважаваш". Явно не заслужаваш друго. Как човек може да бъде толкова примитивен и прост, за да напише такова нещо?

Четерима мъже не издържаха това чучело а тя книга ще пише.....чукча не читател,чукча писател:)

Но не си намери патриций!

дзверо се пробуди пак, пай се народе

Аз имам две основни личностни характеристика. Краен просветен расист и националист. Ето го доказателството. Когато съобщиха в Дира, че Милена жени дъщеря си за тунизиец ли беше, аз написах следният коментар. Искам да отида на сватбата и да издекламирам стихотворението "Даваш ли, даваш, Балканжи Йово, хубава Яна на турска вяра". Трябва ли да казвам, че коментара имаше голямо одобрение, а аз и до сега се гордея с него. Само това искам да кажа по темата.

ами като си такъв националист -смени си ника, иначе си пълен лицемер !

Ох тази....пак ли тази. Само простотии и инфантилизъм. Може да напише книгИ колко п..ки е потрошила за отрицателно време, ще и се получи по добре.

Аз предполагах, че помиярниците от Биг Брадър ще се засрамят, като разберат отношението на хората към тях, но се ужасих от наглостта им и фалша който показаха по телевизиите. Не се струва да пишеш Миглена книга. Няма спасение от злобата в България. За съжаление тя ще е на власт.

Прочети си злобния обиден коментар.. към хората, които не харесваш! Ние пък не харесваме Миглена А. и пишем в твоя стил, само ,че против нея!

ДА НАПИШЕ КНИГА ЗА МЪЖЕТЕ КАК ГИ ПРИКАЧВА КЪМ СЕБЕ СИ.

Вече надминава себе си :)))))))))))))))))))))

мда, в простотия...

Иванова

Именно! :)

Ко напраих аз?

БРАВО,МЕГИ! ГОЛЯМ ПИЧ СИ! НЕ ОЧАКВАХ ТОЛКОВА ЕНЕРГИЯ В ТЕБ.МНОГО МИ ХАРЕСА В БРАДЪРА.НАДСКОЧИ ГИ ВСИЧКИ.УМНА СИ, ГОТИНА СИ,СМЕЛА СИ.ВДЪХНОВИ МЕ ВИНАГИ ДА БЪДА СЕБЕ СИ!

Интересно каква си била до сега,че да ставаш себе си...само клишета и простотия се лее от екрана за да забавлява инфантилната публика

Предпочитам, ако се налага, да умра като човек, отколкото да оцелявам, като гад или звяр.

По-скоро бившите ѝ трябва да напишат в съавторство книга за оцеляването. Обаче не могат, защото кожите им висят на стената в хола на Ангелова. Да му мисли петият.

:)))

Ужас, жив ужас! Представете си каква книга ще напише тая за един месец и то помежду другото, докато е на екскурзия в Китай...

Боже, прибери си вересиите!

Дам, като започне от теб!