Миглена Ангелова: Готова съм за пети брак

Победителката във VIP Brother Миглена Ангелова призна, че е готова да мине под венчило за пети път.

Обратно в новината

Коментари - Миглена Ангелова: Готова съм за пети брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народа е казал - дърта ама се озърта.

Само като знам какъв и е домашният любимец на Мегито, тръпки ме побиват... блааа

спи с боби от биг брадър, който е доооста по малък от нея поне да беше някаква хубава жена да не си личат толкоз годините, па тоооо... бабенце

Добре де дадоха и победата, пари и дадоха, има някви тъпи фенове! Що продължава да се излага с тези пошли, евтини театри! Абе, скрий се,бе Миглено, до кога ще досаждаш, неприятна си, и натрапчива!!!!!

ДЪРТА,РАЗБРИЦАНА.СИГУРНО ВЕЧЕ СЕ ИЗПУСКА И В ОБУВКИТЕ СИ.

хаааа хааа ха, ама да се стича ли бе! хаааааа хааа хаа хааа хааах ааа....

тая направо си разцепва органа....

Не знам за другите и разводи, но за единия спомена в едно от предаванията си-докато е била в болницата и не се знаело дали едната близначка ще оцелее, мъжът и се забавлявал с любовница. Силна и безкомпромисна жена е и иска и мъжът до нея да е такъв, но това много рядко се получава.

Каква драма...

никой не я кара да ражда от всеки срещнат

Самият факт ,че толкова хора я забелязват, значи че е различна .На мен ми харесва .Има интересен живот.

Имам място за кожата на петия съпруг на стената в хола.

а място за казана, имаш ли?

хаааа хааа ха, тя ще омъжи за дявола и ще си кара райски! хаааааа хааа хаа хааа хааах ааа....

Някой, който се жени 5 пъти, очевидно има тежки проблеми, от една страна със самооценката си - явно завишена, от друга, с неспособността си да взема поука от уроците, които получава, от трета - с липсата на елементарно понятие за това какво е брак, партньор, семейство, компромис, любов, уважение. Дали е за пари или защото я е засърбяло - няма значение, тази жена има нужда от психологическа помощ, не за друго, едва ли някому пука за нея и какво прави, въпросът е, че разбива съдбите на още куп хора с неустановените си желания.

Меги иска да подобри рекорда на Ирен Кривошиева, но ще трябват 6 или 7 брака за тази цел, така че има още какво да се иска от нея ;-) Дерзай, Меги! Феновете те подкрепят, а виж и как са се активизирали с цели 160 + коментара! Но не можеш да биеш Алекс Арабаджиева по популярност - нейната "статия" имаше 300 +, сори Меги ...

Трябва да си напълно луд за да се ожениш за такава самовлюбена, непрекъснато дуднеща глупости и имаща се за най-компетентна по всички въпроси жена - това просто ще е ад! Нито е толкова умна, нито е толкова хубава, че да си заслужава да си "запалиш къщата", че и главата с нея. Да не говорим, че дори и това, което прави не е нещо неповторимо и оригинално - жени като нея има много, просто повечето от тях не са имали шанса да се докопат до телевизията и да станат известни.

Миглена Ангелова е на възраст , на която всеки ,който й предложи годежен пръстен, е "добре дошъл"...Да извикаме "Горчиво" !

Противната Ирина е вече на вън и започна да пуска отровата си .Вероятно е впрегнала много хора да плюят Миглена.Няма друг начин да си отмъсти.Помните ли какви бяха коментарите преди да излезе от къщата победителката?А сега?Какво се промени?

никога не съм харесвал жени с толкова отворена уста

За мене е една никаквица,без чувство за отговорност и достойнство ,която така поддържа интереса около нея. Всеки си има номер в живота-за нея е жененето.

някой казват вътрешен глас имала, други казват какво сме й завиждали, трети да не й се месим в личния живот, а аз казвам: какъв вътрешен глас, ве, каква завист! ебе й се с различни, омръзват й един и същ в кревата и товае! ама понеже е публична личност се налага официално да се развежда и да се омъжва.

БОЖЕ, КАКВО ВИ ПРЕЧИ ТАЗИ ЖЕНА,БЕ ХОРА.МОЖЕ БИ,ЧЕ Е ТОЛКОВА СВОБОДНА,ЧЕ НЕ И ПРЕЧИ ЗЛОБАТА ВИ.КАКВО КАТО НЕ Е ПЪРВА МЛАДОСТ.ДА СПРЕ ДА ЖИВЕЕ ЛИ ... А НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСВА НЕЙНАТА СМЕЛОСТ, НЕЙНИЯТ УМ, НЕЙНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДЕЦАТА.... САМОСТОЯТЕЛНА, УМНА,СМЕЛА....ДАВАЙ,МЕГИ НАПРЕД!

не да спира да живее, кой е казал това. Иде реч за нас, мъжете, лапни шарани сме! маймуни! ЯД НИ Е ЗА НАС САМИТЕ

На мен лично не ми харесват самонадеяни и самозабравили се индивиди, които си мислят, че света се върти около тях. Още повече, когато участват в схеми за пране на пари, каквито са реалититата.

на мен не ми пречи но нека да не ни уведомява за всеки свой брак! За петия брак разбрахме, да се обади чааак на десетия........

Леле, кой ли ще е каръка този път...

Може би защото много много не се замисля има 4-ри провалени брака :D

МЕГИ, ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА.НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБАТА И ПРОСТОТИЯТА..СЛУШАЙ ВЪТРЕШНИЯ СИ ГЛАС, ТИ УМЕЕШ ДА ДИКТУВАШ ПРАВИЛАТА, ПРОСТО ЗАЩОТО СИ ЦЕННА И СПЕЦИАЛНА

ако може да не ни известява за вътрешния си глас.. тоест да си живурка като нормалните жени без излишна показност..

много уважавана жена, викат ѝ на БЪЛГАРСКИ БАБО. Иначе си говорят с ръце и крака в семейството. Както писах и по друг повод - внуците ни са кауза пердута за страната ни.

Завладяваща е! умопомрачаваща е! говори с внучетата си на майчиният им език английски, италиански, кога и на русенски

някъде не говори , само виещо се смее

Избудалкаха цял народ, излъгаха го, че именно той/народът/ е избрал това хилещо се ,дрънкащо неспирно и празно, зло същество!

хмм на ч2 и никои не ми е предлагал - владея 4 езика,имам 2 апартамента , не сам захлупена със секса съм ти , независима явно за да ми предложат трябва да се рекламирам ежегодно във фунията....въпреки ,че вече е късно минавам към старите моми за бабите и чичковците на 50 това само доказва теорията на "конспирацята" за белят човек и налагащят се феминизъм...просто тази явно го прави за пиар на гореизброените обстоятелстава

В тези 4 и бългрския ли броиш, защото ако с всичките 4 езика си така, както с българския, владееш общо 0.5 езика...

Не са ти предложили, защото имаш самочувствие без покритие. Ако наистина имаше всичко това, което казваш, единствената причина да не си намериш мъж са само 2 - не ти трябва такъв (тогава не знам защо се вълнуваш) ИЛИ адски си грозна, ама това може да се оправи с половин апартамент :) Тъй че ако си толкова оправна, мъж ще си намериш.

има още една причина, която е моге би реалната в случая - тежко психическо разстройство ;-)

Прави си пиар и само се инбтересува от пари, не толкова от мъже!

Я виж на снимките какъв МАЖ ѝ коленичи с предложение! :) Санчо Панса ряпа да яде.. :)

какъв мъж, този вечно кудкудяка с клюкарките при Гала....че и грозен, че и прост

е като прахосмукачка. Готова е на много неща, стига да има донори.

НЕ знам но замен това биг брадър е най глупавото предаване.Може би щтях да го гледам ако баха да вземат да участват хора от бедното съсловие и тогава да им пращтат звезди на гости.нека парите да ги вземеше беден човек .А тая си е чиста сексуална палъвница както и всичките жени дето са посещтавал къщтата такива жени не могат да бъдат за пример на нашите деца.а тя насърчава разврата.

а ти какво насърчаваш - неграмостността? ;-)

Абе как може да има положителен коментар на подобен житейски парадокс! кой се жени 4 пъти и това да минава за нормално, и едва ли не тема за обсъждане! Подобни случаи не бива да ни отнемат време, това е аномалия! има проблем в психиката, има нужда от лечение! А още по фрапиращо е следното: как може да бъде уважавана от децата си! Не съм срещал подобен случай в практиката си, а толкова много разводи познавам; децата да уважават жена минала през толкова легла!

Тази жена има нужда от психиатрична и психологична помощ!

ами то само тя да беше - ок, но златки, мегита, иви, николети ...

И пак се питам на тази какво може да и се хареса. Меко казано е отблъскаща. Нещо не е наред в света след като такова същество е критерий, за каквото и да било.

Споко. Всичко е точно. Такова същество е еталон за чалгарите, които са болшинство. Точка.

4 брака . . . все по успешни. И не мисля, че след всеки секс трябва да се ходи в съвета да се подписва . . .

Ако се намери абдал да се върже на тази ще стане еталон за мъжка простотия.....да видим ще има ли такъв

TIREX

вземете се с хасковския каун дето се пробва в тениса..за него се тая..дали р.рашид ,млад швед или тая.

ти хасковския каун не го мисли, той се е уредил с жена

Голяма свежарка е! Сигурно вкъщи внася настроение. Късмет!

В коя от всичките къщи ? Или във всичките едновременно?!

Във всичките! Само че отзад - през задния вход...

Внася , внася свежест с този виещ смях и хихикане.....кой мъж не иска усмихната жена....

що за маймуни сме та все се намира някой от нас да се подпише официално на документ и приеме предложение за постоянен съвместен живот с тази хитро провокиращо същество. Толкова ли дълбоко успява да бръкне и повлияе някой от нас мъжете, толкова ли добре е изучила начините за манипулация и подчинение на мъже, та забрявяме останалите 4 сличая! ! не мога да го осъзная!

защо не си съгласен/сна, та постави "-"

Хаидееее... изтървахме к*ня...:))

този дето и предлагал брак, "къф" е бре???;)) жена ли, не е виждал, че "ша" са жени за тази изфъщяла лимонада???;)) не вижда ли, че е на много километри вече??? четири пъти са и превъртали километража и няма вече кой да и полива "пресъхналата градинка"!!?? ;)) боже,... какво безумие, и мъка има по света!!;)))) хахаха...

сравнителен анализ - ... но гумите може да са нови, "опъната" тапицерия, а и тук там "китосана" и пръсната с нова боя! И добър турговец и ето "стоката" заминала! а!

Миглена, ти си мечтата на всеки девствен тийнейджър :)