Любовни цитати от Наско Сираков и Илиана Раева

Наско Сираков и Илиана Раева се женят на 11 декември 1983 г. По това време двамата вече са изключително популярни в България.

Обратно в новината

Коментари - Любовни цитати от Наско Сираков и Илиана Раева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова много показност и фалш лъха от тези хора! Тази жена е обсебена от мания да бъде известна и е готова на всичко за целта!

Желая им много щастие и здраве дълги години още заедно. Честито

ах, миличките те. да земнат та да напишат книга с поздравленията си.

тази и в политиката се беше забъркала, като и каже партията е готова на всичко, продажна жена

Такъв мъж и аз бих обичала.Всяка жена трябва да има до себе си истински мъж.Да е като стълб за жената,на който тя да се опре и да бъде сигурна.Тогава каквото си поиска мъжът,тя ще му го даде със сигурност.Обичта и любовта се показват всеки ден.

Абе много го знаеш Танас какъв стълб е

Много неприятна жена е тази Илияна, има нещо вещерско в излъчването и, и то не е само заради големия и нос. Какво е тръгнала да си развява личния живот, кой го интересува пържила ли е кюфтета или е затваряла буркани. Истински щастливите хора стоят далеч от подобна показност.

И двамата са неприятни хора,които никой не уважава. И за какво ни занимавате с тях въобще?

Тази новина е от същия тип като изявите на ива Софиянска-БОЖКОВА по Нова ТВ: Елате ни вижте, щото само пари не ни стигат, искаме и да се говори за нас...

Че те цитатите са само от Илияна, другата страна си мълчи гузно май...

И ИЛИЯНА И МАРИЯ ГИГОВА СА ДВЕ ГРОЗНИ,КИЧОЗНИ ЖЕНИ. ИЛИЯНА Я БУТАШЕ НЕЛКА,А ДРУГАТА ЖУЛИЕТА. ЖАЛКО,КОГАТО ПАРТИЯТА СЕ НАМЕСВА В ТАКИВА СЛУЧАИ. КЪДЕ ПО КРАДИВИ И ДОБРИ БЯХА ДРУГИТЕ ГИМНАДТИЧКИ. А СЕГА ТАЯ СЕ ОТПЛАЩА НА НЕШКА МНОГО ГРОЗНО.А И КРАСИВИТЕ И ДЪЩЕРИ /КОЙ ВИ ПЛАЩА ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ / СА ПО ГРОЗНИ И ОТ ТАЯ. КОЙ ЛИ ГО ИНТЕРЕСУВА ЖИВОТА НА ТИЯ ДВАМАТА.ПРОСТО ИЛИЯНА ПРЕДАДЕ НЕШКА ЗА ДА СЕ ДОКОПА ДО ПАРИТЕ. НЕШКЕ ГОРЕ ГЛАВАТА И ОСТАВИ БОКЛУКА СРЕД СМРАДТА МУ. ТАМ МУ ПРИЛЯГА ДА СТОИ И ДА БЪЛВА ЗМИИ.

Платени реклами ли са това, нали сега е модерно бг виповете да се обясняват в любов в соцнета. Даже едни и втора сватба правиха, и бая балък им се върза и имаше бум на вторите сватби няколко години.

...17-я етаж Илиана сама си го каза, защото беше тогава клюката на сезона. Да са живи и здрави, аз такива случки не съм преживявал. От дете помня някои източни излияния, които четях в " 1001 нощи, приказките на Шехерезада." Там например принцесата така засвидетелства обичта си към царския син: Защо си тъжен, о нежно щастие на моя живот? Или: Ти, ясно слънце на моя тъмен небосклон...и тем подобни. Понякога ги пускам тия лафове на жена ми и макар да е на шега, личи си, че и става приятно, тъй като е придружено с прегръдка, а внуците се кискат. Важното е да има мир и любов.

Как хубаво си го написал... ,,Затова има приказки, за това са ги измислили хората. И песните затова са... да те измъкнат от истината, за да разбереш, че си човек,,- Елин Пелин С пожелание вашата хубава приказка да няма край.

Ако всичките му целувки в тези гозини са толкова истински като тази на снимката, горката, много е заблудена в обичта му! Не че той толкова с нея .......

- ади ма - казах не там! - ади ма Илияно, ко са прайш - не, не, ааооаооооо сссс леко леко ох, ах, аз и приди съм гу праяла, ама ни ти дадах щото ши помислиш че съм лесна...

закаля ли я леко поне ..

Хвърлила куфар с дрехи от 17-я етаж и се хвали с това? Че какво повече да се каже за нея .....

На тия не им ли писна да се лигавят пред медиите...Мега досадни са, никой не го интересуват вече, но да си покажат гащите.

Какво искаш от прости селяни!

Отвратителна жена

Кой го интересува това???Някаква важна новина ли е???някакво съществено значение за света ли има с тях???Аман от комплексари и нарциси дето ако ще за осрания им задник да говорят пак ще се радват да са по медиите ако ще и пари да цакат за това

Стига ни занимавхате с тези хора! ОМРЪЗНАХА НИ!!!!!

- Когато на петия месец от брака ни той каза - дай ми чинията с кюфтетата, а аз казах ще си ги вземеш сам! Той - как така бе, жена? Дай кюфтетата! Но за мен беше унизително", споделя Раева пред "Story". - А като ти го подаваха като гимнастичка от ГЗ в устата не беше унизително - така е !!

Трогателно... мисля да пусна сълза... Каква драма, каква романтика - любоФ и кИфтета.............

Тая пак се намърда в публичното пространство. Този път с мъжът си. Байгън!!!

Абе тези мине-немине и се покажат, хайде стига! Нали са задоволени от всичко и се чудят какво да правят!

Да си напишат мемоари и да си ги четат у дома.

Днес да не е 14-ти февруари?Мислех, че е Никулден.

Искам да повърна...

И АЗ

Аз се разплаках!!!! От умиление :)

Честито на Наско Раев! Единствения български футболист с четири имена - НСПП.