Виолета Сиракова направи погача на дъщеря си

Виолета Сиракова събра роднини и приятели на традиционната погача за 40 дни от раждането на първородната си дъщеря Илиана.

Обратно в новината

Коментари - Виолета Сиракова направи погача на дъщеря си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

моята дъщеря е още по горда майка, а аз съм още по горда баба. нека ви е яд. какви са тия безумни новини. що ни занимавате с интимните изживявания в някои семеийства.

Лелеееее, как й позволяват да смуче пръстчетата на бебето с ТАЗИ СЪЩАТА #&*... уста!???!? Изумително....

Лично аз харесвам Илиана Раева, жалко за Славея. Случва се и най-добрите семейства. Това момиче просто не е вред.

Другият зет не е ли бил поканен? Не му е лесно на Наско...

Едно време интелигентните,учени,ерудирани Личности,които са били каймака на обществото са се състезавали в най-благородните идеи за благото на това общество и са се съревновавали в това ,в какви идеи да инвестират финансите си.Например в изгражданена училища и университети и Народните Будители не са парадирали с това,което са правили.Днес най-голямата измет на обществото сама се провъзгласява за учени,ерудирани,интелектуалци и парадирет просташки с кич,глупост,аморал и всичко,що нямаа общо с добродетели и ценности,класа и стил,вкус,интелект,но са успешна измит,кал и утайка,парадират с безмозъчни дейности и неадекватно модерно поведение!Жалко!....Трагедия....Катастрофа.....без коментар....даже не е смешно...жалко е!!!Да е живо и здраво детенцето,но горкото не е имало късмет в коя рода да се появи!!!Това е Благослов да си родител!Тази фамилия са от измети нагоре!!!Каквато е майката,такива и щерките-абсолютни уличници,кухи глупачки,непоправимо затънали в кал,мръсотия душевна отвсякъде,суета и фалш!!!Най-долната измет!Те нямат грам интелект и класа!!!Без думи!!!Срам и позор!Не са никакви жени!Не са никакви дами!!!Дано момиченцето не стане като тях!

Защо нещо толкова лично, толкова интимно трябва да се качва по медиите?Човек трябва да има лично пространство, трябва да слага някои снимки само в семейния албум.

еочаквана звездна двойка се оформи в родния хайлайф. Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея, има връзка с Алекс Ломски - бивш порно актьор и бивш съпруг на звездата от филмите за възрастни Еделвайс. 32-годишната красавица използва социалните мрежи, за да се похвали с новата си любов. "Някъде м/у падащите снежинки и тишината на нашите стъпки чух коледните звънчета... чух туптенето на сърцата ни и видях една приказна картина! "Създадох те от обич и мъгла. Невидим образ на мираж най-видим. Ела! Строши съня ми и ела! Жадувам двама с тебе да отидем далече-в оня, приказния свят, желан от памтивека от душите- единствен рай след дългия ни ад. Любов се казва той", написа 32-годишната красавица, цитирайки Дамян Дамянов.

хахаха , наистина ли ? леле тая илиана раева трябва да пикае газ.

Зетят на Раева е грозноватичък. Прилича ми на циганин.

Омръзна ми да чета лиготиите и на Раева, и на дъщерите й! Само те имат деца, само те правят погачи, само на тях светът е станал по-пълен с появата на дете. Всички тези чувства съпътстват всяко едно семейство с появата на бебе и няма нищо нечувано и невиждано в това да ти се роди дете, внуче, или пра-внуче!

Селска история.все прлавят погачи и разни такива глупости, а ако ги попитате какъв е смисълът на тези лелчински увеселения нито една не знае.Защо тогава го правят?

гледа към камерата, а не към рожбата си? гняс!

та пръднала каката на кифлената погача

все ми е тая с коя ще ни занимавате, дали ще е дъщерята на Сираков, дали ще е Мика или пък черната Златка.

за развитието на Кифленото его на бг кифлите а иначе истинските и неподправени жени си знаят че са естествени

виолета сиракова пръдна и дира обяви това в "лайфа"

сляпо да прогледа. Семейство на тъп футболерин и тъпа гимнастичка. Със слава от миналия век. Две некрасиви,неумни и неработещи дъщери. Бащата на бебето няма БРАК с майката. Бащата си е типичен мангал на снимките. Позьорите не са разбрали ,че хай-лайф означава хора с ум,морал и достойнство. В случия детето се казва куини-царичка в превод,извънбрачно е и таткото пак е тъп футболерин ,а мама е селска пръчка без външност,образование и работа. Кича е тотален. Нека се радват Нормално е -детенце. Но да си знаят повечето публични изяви повдигат отврат в хората.Сигурна съм,че дори и завист за парите им няма,защото те са толкова селски,тъпи и вулгарни,че парите реално не личат. Да е живо и здраво детето и да спрете да се натрапвате на хората-отвращавате ги.

МАЙКАТА ЗАЩО Е ГОЛА НА ЕДНА ОТ СНИМКИТЕ??Така ли е посрещала гостите? Егати и изцепката!

И на моята колежка дъщеря и ще прави погача в неделя.

Чудесно! Да е живо и здраво бебето и всичко около него!

Много кич! Всички предполагаме как изглежда дома и бебешката стая на милионери, така че не е необходимо чак толкова!

Не ни натрапвайте тази селяндурска фамилия.Няма в предвид младите,старите са отврат ,но корназ.Увиснали като козунаци ,сбръчкани но ЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ. А бе не сте за гледане и чуване,копайте цветенцата за здраве.

Ненужна показност,ненужна новина и ненужно подмазвачество!!!

Претенции, агресия,шум и капризи, скрити зад красиви думи.Не им обръщайте внимание. А на бабата нека да се връща всичко,което тя причи на тези , на които трябва да е благодарна

Новината утре ще е: Виолета Сиракова смени памперса на дъщеря си!

ТЕЗИ МЕ ОТВРЪЩАВАТ СЪС СВОЯ КИЧ И СВОЯТА ПОКАЗНОСТ.НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО НЕ СЕ РАДВАТ НА РОЖБАТА СИ, А НАВИРАТ НА ХОРАТА СВОИТЕ РАДОСТИ. БАБАТА ,КОЯТО ПО МАНТАЛИТЕТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВА НА ЕВГЕНИЯ БАНЕВА ИСКА ВЕРОЯТНО ВСЕ ДА ПРИСЪСТВА НАВСЯКЪДЕ.ИЗЛИШНО Е. ВСИЧКО СЕ ВИЖДА.ВИЖДА СЕ КОЕ Е ЛЮБОВ И КОЕ Е ПОКАЗНОСТЩАСТИЕТО Е СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА, НЕ НА ПОКАЗНОСТТА...АКО МЕ РАЗБИРАТЕ

Ако новината бе -Наско Сираков стана дядо-разбирам-дори да бе спомената и Илиана раева-все пак известни спортисти, но децата им да се връткат без нищо, само защото са на мама и тате си е простотия меко казано.Прочетох повечето мнения и почуствах, че има надежда за нещо.Човек трябва да е обективен, а не да драска "Каква е тази злоба бе хора".В случая има обективност, а не злоба.

Има обективност, но вие не я забелязвате! Мога да ви напиша и с големи букви, с уговорката, че не съм фен на никой: ТАЗИ РУБРИКА Е ЗА ТАКИВА НОВИНИ, РАЗБЕРЕТЕ ГО! НЕ ГО ЧЕТЕТЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ДРАЗНИТЕ! ОТ ТОВА ПО-ЛЕСНО НЯМА! Сега разбрахте ли ме?! Злобно и невъзпитано е да се обиждат хора, които може би не познавате освен от вестниците и телевизията!

В ляво на монитора има по-пикантни новини.Дясната страна е за нас......

И това семейство мо та мо имитация на холивудските звезди. Голите кореми , още нероден Петко дето се казва и те пощуряха от парвенющина и показност! Равняват се с кухите лейки дето ни ги натрапват насам натам в медийното пространство! Айде нема нужда , знаем стандарта Ви, малко скромност! Бабата обществена личност, пък слиза на нивото на чалгарите!

Уау, направила е погача и не се предава на живо по тв?!

Попитах , кога бабата ще трича унуката за ушите, щото го намира това за нормално? Защо цензурирате мен, а пускате "лудото ленче" да ни облъчва от телевизора?

Чудесна новина, обаче малко скромност не е излишна. Не е нужно наистина семейство Раеви да се конкурирате с черната Златка и всяко нещо да е в новините. Най-малкото ще спестите на бебенцето си вълните от негативна енергия, която много хора ще пратят.

С какво Виолета е по-различна от черната Златка? Може би е редовен клиент на националната библиотека или е професор по психология?

Не, приятелка е на Мика.

Бъдете живи и здрави и се радвайте на рожбата си-това меко и мъхнато пухче!!!!! Дай Боже, всекиму такава радост!!!!!

И по-малко споделяне.

Tъпи новини, за тъпи хора, тъпи събития, предназначени за тъпи читатели. Дир, айде малко повече уважение към посещаващите сайта ви.

Защо е тази злоба бе, хора?! Тук става въпрос за едно бебенце, което е само на 40 дни! Като не ви харесва, не четете този раздел на сайта! Той е за такива новини! Щом не ви е приятно, натискате клавиша и сте на друга страница! Ама нали си вдигате самочувствието с плюене, обиждане и псуване! Опростачили сте се до безкрай! Да сте живи и здрави!

да за бебе става въпрос но става въпрос и за жадните за слава родители които тикат тези бебета още преди са направени !!!! под лъча на прожекторите и в тези рубрики.Никаква скромност, а направо простотия. сами си викат журналистите да им пишат за събитията....е за това е...как да не четеш като отваряш дир-а и на пръвия ред - погача, на втория ред друго пак от същия род....айде бъдете здрави и весели празници

Жал ми е за вас! Мноого сте тъпи! Опитах се по най-възпитан начин да ви обясня някои неща, но явно не прихващате! Има една поговорка: "С лош човек можеи да се разбереш, но с ПРОСТ - НИКОГА! Та така и с вас! Приятен ден!

Няма злоба. Когато един човек е ЛИЧНОСТ, хората се интересуват от всичко свързано с тази личност.В този случай подмотавайки името в медиите се става известен, с това че е известен и гушейки се в нечия чужда сянка.

аз пък на моята - миш-маш!

Не ни писахте кога бе направено това дете - лошо, лишихте ни от важна информация за тази известна и заслужила жена

О .боже,боже ,аман от кифлочи.

Ц-ц-ц! За прощъпулника да пишете пак и даже ни информирайте за това у памперсите, коликите и газовете...

Коя е пък тая "звезда"?

Раева ше има жълто на гъза си :) сега :) няма се трае , тя и без това трудно се изтрайва ;) хахаха