Кралица Елизабет II намалява благотворителните си изяви

Британската кралица Елизабет Втора ще се оттегли от дейността си като патрон на някои национални организации следващите месеци, след като вече навърши 90 г.

Обратно в новината

Коментари - Кралица Елизабет II намалява благотворителните си изяви | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баба не е рептил ! Комуниатическа гадино

Егати живота! Цял живот крал и нема отърване...

Експлоатацията в капиталистическото общество е невероятна. Жената е станала на 90 години, а те я карат да работи на 600 места! Време е да се осъзнае класово, да постъпи в редовете накомпартията, където ще получи подкрепа в борбата с каиталистическите изедници.

Слава на търтеите!!!

Не си права - влизай обратно в кошера , че утре си на работа ! Тя работи на над 600 места и се утепва от работа , и е нормално да се оттегли от няколко нощни смени !

"Смърт на кралете" .... ЖанБатист Жул Бернадот. Крал на Швеция под името Карл нам под кой си номер, май 14-ти. Ебати паразитите са тия - за тая каста въже и сатър. Куршуми д не се хабят.

Много си прост! Ето каква измет остави комунизмът и ето защо и още 25 години няма да се оправим. С такива тъапци оправия няма. Монархиите поддържат хората си. Във всички европейски монархии хората живеят доре и доволно. А комунистите направиха народите си на парцали като тебе. Ха сега кажи смърт за кого. За тези, които се грижат за народа си добре, или за тези, които направиха народите сибедни и очевидно прости. Ти кое избираш? И внимавай, че каквото избереш, твое си е! Хахахахха! Майтап няма! Каквото сте избрали, то си ви е, хак да ви е!

По-скоро комунизмът не успя да превъзпита изметта като теб. И тя си остана същото алчно човече с мечти как да лежи и някой друг да работи за него, докато търтейства.

Това е пример за дълголетие и за активен съзидателен живот - една жена, сивмол на толкова много поколения. Господ да дава дълголетие на нея и на нейните наследници, за да може да пребъде най-великата монархия на света, формирала устоите на съвременната Западна цивилизация и прогрес, един от гарантите на Новия Световен Ред.

Пич, ти май си с температура, а?! Определено имаш нужда от лечение и медицинска помощ. Дано се оправиш. Ще ти стискам палци.

Не е за лечение, наред си е! Просто пролетарският ти мозък произвежда пролетарски понятия за живота и нормалните ти се струват болни!

Кралското семейство са рептили затова са дълголетници.

...ЧЕ ДА НЕ СА КОПАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ,ИЛИ ДА СА РАБОТИЛИ В МИНИТЕ ? ...ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ТЯ СА СЕ ГРИЖИЛИ НАЙ ДОБРИТЕ ЛЕКАРИ,ЯЛИ СА НА ДОБРАТА ХРАНА,ТАКА И 200 ГОДИНИ МОЖЕ !

Не знам как я поддържат, по-добре че не се знае вероятно (както някои от мултимилиардерите са с присадени по няколко сърца, сменят им кръвта и т.н.) При всички случаи явно им се получава и бабата успя да направи Чарлз за смях на целия свят :)))

аз имам 14 сърца и около 200-300 литра кръв в хладилника

То пък голямата работа, да отиде да се усмихне пред фотоапаратите, да помаха, да прочете нещо, написано от сценаристи и секретари, и готово. Нито се блъска в метрото, карат я с кола и я връщат.

С такава работа всеки ще доживее до 100 години.

ми давай де, пусни си cv-то