Почина Кари Фишър, изиграла принцеса Лея

Кари Фишър, изиграла принцеса Лея в "Междузвездни войни", почина на 60 години в болница в Лос Анджелис.

Обратно в новината

Коментари - Почина Кари Фишър, изиграла принцеса Лея | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да я прости Кари. Отиват си героите от нашето детство. А тя беше готин човек.

Сбогом Леа, почивай в мир. Ти си, и винаги ще останеш принцесата с която изживявахме неповторимия свят на Star Wars, борбата, любовта и магията. Поклон от порасналите вече деца на 80-те. Направихте нещо незабравимо за нас и ще го носим в сърцата си цял живот. Let the force be with you!

Бог да я прости! И в контекста на изложеното, прави ли ви впечатление, че тя е поредната знаменитост, която е напуснала училище на 15, за да се заеме с нещо, което я влече, че и системата й е позволила да се квалифицира.

сбогом принцесо!вечна ти памет!

След като убиха сагата онези сатрапи от Дисни,си отиде и една от емблемите на Междузвездни войни, славната и смела принцеса Лея Органа,сбогом принцесо ти се присъедини към пантиона на джедайската слава!!!Почивай в мир и огромна благодарност за мечтите!!!

Сбогом Принцесо, нека Силата да бъде с теб! Благодарим за Великата Сага и всички мечти на дете от 80те! Почивай в мир!

Сбогом, принцесо! Почивай в мир!

Частица от детството ми си отиде... Чувствам се много, много тъжен... почивай в мир, Принцесо...

Мноо реване дасвършвала годината:) По тая логика ще искате да свърши времето! А можеше да кажете - да свърши седмицата?! Кухи градински лейки сте си и толкоз. Това, че човек мери времето с някакви мерни единици (дефинирани в СИ) ... на кой в тъпата Вселена му пука?

Е - това само хора с IQ над 50 ще го разберат. Така че - не се напъвай много, няма да ти се удаде.

Между 50 и 90 сигурно.

Хей, Dir, Защо не цензурирате коментарите на латиница? Не си ли задавате въпроса защо не са написани на кирилица?

В коментара си за кончината на Джордж Майкъл - да си ходи тази шибана година най-сетне! Ето, още една жертва взе, дори и в последните дни! Докога бе? Не че догодина няма да умират хора, но това вече на нищо не прилича! И все едни такива не толкова възрастни и не на време. Със садистична последователност, до последната секунда. Човек може да стане даже фаталист. Хубавото е, че каквото и да става, 2016-та свършва. Ще завърши! Това е!

Не ти е виновна годината. Нормална година като всяка друга.

Казват, че през високостните години е така. Кофти са.

Е като свърши 2016-та, та какво? Или викаш цяла 2017-та никой няма да мре ?

От силата й се деформирала онази работа и са я изоставили заради мъж. Колко тъжно..

kuha leika ,,ostavili q zaradi maj kvo da govirim idioiti

Сбогом Принцесо! За теб ще си позволя да плача! Дано се срещнем в "galaxy far, far away"

Любимата ми принцеса :( :( :( :( :( :(Детството ми!

R.I.P Princess Leia, May the force be with you...

Сбогом Принцеса Лея!

Майка ви да е.а мръсни ДИРОВЦИ! Опитвам се да видя снимките а ми изкачат всекипът реклами. Да ви е.а и сайта!

Тъжно ми е...

Жалко наистина! Отидоха си доста хора на изкуството тази година, но..., че Високосната година покосява хората е абсурдно. Смята се, че през високосните години се повишава броят на смъртите. Това поверие обаче също не се потвърждава от статистиката. Също като на петък 13-и, през високосната година има също толкова смърти, колкото и през други години. Просто хората отдават твърде голямо значение на високосните години и винаги се намира някой, който да си спомни за смъртта на близък, роднина или познат, случила се през високосна година. Това обаче изобщо не означава, че през другите години никой не е умрял...

Не разбирам хората, които споменават годината едва ли не като одушевено същество, която минава като с лека картечница и трепе наред. Всяка година умират много по-стойностни, макар и крайно неизвестни хора. Ако в началото на 2017 тенденцията известни хора да мрат като мухи продължи, тогава какво? И 2017 ли ще е ужасна? И какво значение има годината изобщо? Никакви други изводи ли не си правим за света около нас и всичко, което се случва?

Ми точно защото си направихме изводите и те са...трагични! Трагедии след трагедии и те така. Няма да ни бъде. Средна продължителност на живота на белите вече до към 50-55-60 години най-много. Виж афро гена ще го бъде и за това си ги прибират в ЕС

Ами - алкохол, наркотици, безразборен секс с мъже,с жени,не помнят кога,къде,защо- така ще е!

Горката, бахти!

тукмо се похвали за харрисон форт и кви там минети и ..го лапна

Просто не желая да повярвам! Не може да е истина...Отказвам да го приема.

Дадоха я по телевизията,ми тя не прилича на 60 годишна а на 100летница!Така или иначе всички ще изпукаме,илюминатите това целят,много сме ,лека и пръст!Баща ми Бог да го птрости казваше :то измряха ангелчета та аз ли!Така че умряла и толкоз иде нашият ред!

R.I.P. Принцеса Лиа!!!Ще те помня завинаги! Ти остана в сърцата на зрителите от 80-те години. Най-хубавите епизоди на Starwars!

Princess Leia RIP! Love Star Wars!

Ще я помним винаги!

Не скърбете! В момента тя е на едно по-добро място - у дома, извън материалната реалност... А с живот и кариера като нейната едва ли има от какво да се срамува... На добър час, Принцесо, и дано следващите ти животи да са още по-вълнуващи от туко-що приключилия!

чак се разплаках :(

За пореден път се убеждавам,че всичко живо е изтрещяло...кратък брак,после изоставена от гей заради мъж - бе въобще лудницата е пълна. Иначе принцеската е много сладка,а пословичната и любовна сага с капитан Соло е повече от романтика...ееееххх,хубави години,златни години.В днешно време вече не се случват такива нещо,дори и на принцесите!!!

Пак е тъжно :( хайде да се маха тази година 2016 ..... поклон принцесо и нека силата винаги бъде с теб !!!

Светла ти памет, скъпа принцесо! Почивай в мир! Израстнах с твоя образ... Винаги ще те помня...

Бог да я прости и светла й памет. Лека й пръст.

Бог да я прости!

Ай стига бе! Аман вече! Угасете лампата и да свършва таз година! То какво ли не беше.Сега и това. May the force be with you Princess Leia...

на хората им се случва да умират. Не знам защо така, но в моя род като чели безсмъртни няма, нито в родовете на познатите ми хора. Тази година, освен набедените за безсмъртни звезди, умряха още ужасно много хора, хора като нас, простосмъртни, много от тях бяха изгонени от домовете им насила, бяха бомбардирани, други умряха от глад, банални болести и мизерия, насилие, в следствие на химическо и пр. замърсяване - също и т.н. и т.н. голяма част от тях бяха ДЕЦА. Голяма част от тях няма да бъдат погребани. Голяма част от тях никога не са ходили на кино.

Абсолютен тъпанар си.... тук пишем за определен човек.... объркал си статията.... За световния мир пише на друго място....

Ужасно си прав и не си прав,затова и не ти слагам минус.Прав си за това,че тази година бяха убити или измляха стотици хиляди хора по причини описани от теб и не само.В смърта на хиляди от тях имат косвена вина много трудолюбиви хора от казанлъшко и от сопотско,но тук говорим за една МЕЧТА,мечтата за победата на доброто над злото,за да не умират стотици хиляди и милиони същества по всички планети на галактиката,за да има мир и щастие за всички и никой да не бъде пренебрегнат.ТАзи прекрасна актриса притворила образа на принцеса Лея беше символа на тази мечта,красива и неусъществима,защотото злото властва от милиарди години над тази галактика,а звездата на смърта изгрява всяка вечер над главите ни виками и Луна,ама ако се обърне с тъмната си страна бързо ще разберете какво е това....нека силата на бъде с нас!!!!

ееееееееее не..толкова и се зарадвах на предишната серия..макар и остаряла сцената с ,,хан соло..ме разплака в киното...и сега сам разстроен..:((

Принцесо за втори път ми разбиваш сърцето, първият път като се омъжи за онзи нещастник Хан Соло

Какво още, Господи!? Кого още ще си прибереш курбан за Коледа!? Сбогом, принцеса Леа! Ще те помним винаги!

TtTtTt

Противна година... R.I.P., Кари Фишер и нека Силата бъде с теб!

Ама то бива, бива, ама бивол за курбан не бива!!! Да се маха тая гадна високосна година!!! Колко прекрасни хора отмъкна със себе си!!

Сбогом пронцесо! Тези които владеят силата не умират... Ще те помним завинаги!!!

И нека силата да бъде с теб...

да гадна година излезе, а остават и няколко дена

Сбогом принцеса Лея!!! Израснахме с теб. Ще те помним докато сме живи. Мир на праха ти!!!