Моника Белучи: Изневярата не ми е чужда

"Важното е да знаеш какво искаш. А аз винаги съм знаела", казва в новогодишно интервю за в."Кориере дела сера" италианската звезда Моника Белучи.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много харесвам венсан касел, но според мен тои я разби като жена с отворения'брак, които имаха. сега тя трябва да доиде на себе си и тепърва да търси, ако изобщо доиде на себе си, защото понякога човек не може да излезе от такъв филм години наред. наи-вероятно доста години ще е сама или с несериозни връзки, може би децата ще са и утеха, както и кариерата и

Бе ставаш да та поря кат риба и да та пълня кат агне!

На "потърпевшия"!

Или казано с малка доза хумор:"В сърцето на жената винаги има място за още един/мъж/."Гледайте ведро на живота, успешна година на всички!

Ако ние действително по-често мислехме за смъртта, нямаше да се привързваме толкова силно към непостоянните земни блага, а повече щяхме да се стремим да придобиваме вечните. Една е телесната слава, а друга природата на безтелесното. Никой не може да се наслаждава и на двете едновременно, защото "никой не може да слугува на двама господари"

Написа мъдро той под статията за сочната Белучи и се отдалечи към банята

Един мъж и една любов никога не са достатъчни за една жена, независимо какво прави той за нея!

Повечето хора не могат да обичат и безсрамно назовават похотта си с името любов, та дано по този начин гнусното стане по-приемливо.

Много обичате обобщенията. Първо от всички жени, които сте срещнали, си избирате тази, дето очевидно ще ви слага рога, а после, когато това естествено се случи, запявате песента: "Всички жени са к...и". Щом не искате обикновени жени, носете си рогата, без да се оплаквате.

Скъпа, все пак приза за най-древна професия се държи от жена, нали?!?

Една жена и една любов никога не са достатъчни на един мъж, независимо какво прави тя за него!

че то изневярата не е чужда на 110 на 100 от хората въобще та значи по този пункт не си интересна

Не си ми повече идол! Изневери, разводи, боядисано и вече старешко лице. И ти си една обикновена жена!

Прекрасна е!

Като на всяка лека жена

Като се родиш крва, каквото и да работиш си оставаш основно крва.

Да наистина до.50 год.една сравнително подържана жена е все още свежа , но Трудния живот който е.имала по-нататък светкавично се отразява в/у лицето макар че остава физически изпъната .

Знаят 5 езика. Вкъщи говорим италиански, навън-френски, в Лондон-английски????? явно математиката не и е така силна като плющенето

... и ти си като Златките и всички оборотки по света .

На тази жена и е позволено да изневерява колкото си иска. Това не е жена само за един мъж!

Просто се чудя , как изневярата се тълкува като нещо хубаво....Изневярта е долна лъжа

Всяко нещо се тълкува в зависимост от ефекта, който искат да се постигне. В случая Моника не иска да си развали имиджа, а и знае, че е симпатична на повечето хора, и бидейки "искрена" за личния си живот, ще им стане още по-симпатична. И почти никой няма да я сметне за "лека жена", а някой направи ли го, останалите ще го оплюят, както става и в този форум. Повечето хора смятат, че успехите в киното и добрият външен вид оправдават всичко останало.

Бай ганьовци от село коментират жена като Моника. Простотия балканска със самочувствие, което още по-сишно подчертава бай ганьовщината Ви.

Къде е тя, къде сте вие драги коментиращи!

Я, да те питам, как можа да родиш от Венсан Козел?! Рядко грозно животно е тоя...

"...жена, която е изневерявала и на която са изневерявали, която е обичала и е била обичана, но която е била използвана като трофей. Мисля, че е голяма дилема да управляваш сърцето и сексуалността си."........... ... Ето обяснението за рязкото й остаряване... Това е ярък пример как дори жената с най-хубави гени, когато има несгоди и бури в личния живот - твърде рано повяхва...

и е претоплена манджа! Няма "арт иска" на която да е чуждо!

А какво ще се случи, когато стане на 60... на 70... на 80. Дали някога й минава през акъла, че ще трябва да дава отчет за празния си живот? Да загубиш вечността заради няколко дрънкулки, просто не си заслужава.

Нещастието на жената. Тя е създание на материалния свят и го олицетворява (неговата преходност), затова всеки път, когато се погледне в огледалото, настроението й се разваля. Защо мислите всички (99.99%) реклами са насочени към женския контингент?!

Заради мъжете!

А пък мъжете са сигурно слабоумни - че всеки път като се погледнат в огледалото нямат никакви забележки :)

та казваш "вечността"! Е, ти направо изби рибата, с това си изявление.

В тъпото ти и безмислено изказване ,няма и грам християнство. И какво ще и се случи на 60 ?... ,на 70 ?... 100 ? Как мислиш ? Ами до тогава ,когато и да е ,тази Жена ,ще е живяла пълноценно и смислено,не като тебе. Поинтересувай се първо в колко благотворителни начинания се включва Моника Белучи и после плювни жлъчта си... ,нещастнико! Ай Ше те в " набожника '!!!

Та, защо ѝ е празен животът, я обяснете?

а може ли да изкопа два реда лозе без да са задъха и запоти ?

Божествена. Точка.

Божествена е жената, която събужда в мъжа уважение, а не мокри мераци! Защо жените имат безспорния талант да приемат желаното за действително?! (Въпрос за държавен изпит по психиатрия и психоанализа.)

Ех, Моника! Да, ти знаеш сигурно какво е да "знаеш какво искаш". А ти знаеш, нали? Едрият, противен олигарх от Азърбайджан, който пръска долари над главите на гостите си? Какво, разведе ли се вече с него? Или хубава, не хубава май му омръзна? Да смениш Касел с оня мазна маймуна!... А те харесвах някога!...

А Венсан с какво я смени? С 20 годишна от ония със сините венци.

С Венсан никога не са имали партньорство. Имаха отворен брак, те дори не живееха заедно - това се знаеше и всички много се чудеха как това я устройва. Истината е, че подобен начин на живот е много удобен за повечето мъже, но жените не са така устроени. Това, в опитите да се "погрижи да интимността си" с други мъже я смаза и съсипа, дори да се е правела, че всичко е наред и е по взаимно съгласие.

Истината за смъртта на Орфей?

С музиката си и с учението си Орфей привличал младите мъже около себе си и те забравяли за весталките/горските нимфи, които чувствайки се пренебрегнати, му отмъстили убивайки го с камъни.

Какво значи една жена да изневерява? Означава да влиза в ролята отредена й от природата (Създателя). Какво интересно и достойно има в това?! Освен, че на мъжа му се внушава, че е геройство близостта с една жена. Която на всичко отгоре му се присмива тайно зад гърба за неговата наивност, щом станaт от леглото! Целият театър, който жената разиграва със своята недостъпност и благоволение да позволи мъжът да й разтвори краката, цели само да не позволи на мъжа да се усети каква е всъщност истината и така да загуби интерес към жената, и тя да остане "на сухо". А Холивуд и пр. правят всичко възможно нещата да изглеждат тъкмо така и мъжът да е в ролята на Иванчо глупака.

Ето

Защо нещата са така, както си ги описал, от самата зора на човечеството? Отговорът е: Някой има интерес, при това този интерес е от такова значение, че не сее пестят средства и прийоми той да бъде отстояван. (Минусите, които са ти сложили са едно от доказателствата за това.)

Продължават да ги слагат и не се усещат!

Актриса е силно казано за тази италианска к..ва! Посредствените й представяния в киното могат да се запомнят само с правене на секс и изнасилвания.

Е, ти си заченат непорочно или те е донесъл щъркелът.

Не е щъркелът. Гъска е.

Ако смяташ, че твоят пост (в опит да бъдеш остроумен) има нещо общо с написаното от мен, значи трудно разбираш елементарни и ясно поднесени тези, а това си е излагация.

К..ва или не, поне е качествена и ИСТИНСКА жена, откъдето и да я погледнеш, а и не бих казал, че ролите и са посредствени. Ти навярно предпочиташ травестити, или отявлени педали ?

Позакъснелаа с дечецата! И сеги да й помагат, а тя да си живей и ---- да ни им пречи!?

Животът , както казват - е кратък! Ама за сметка на това си е твой!!? Кво ти пука?

Никога щастието не е в това, което искаш. Щастието е в това, което имаш.

Друго е щастието.

Заблуда. Пишем за партньори.

В света има два вида жени. Колкото и странно да звучи е така, но е факт. Има жени, които умират без да са познали мъж. Но няма жена, която да е останала само с един мъж. Актрисата е красива, защо трябва да се плюе и характеризира, та тя е човек. Честита да Ви е на всички 17-та.

Минусите на ку...ра не ме интересуват. Ценя мъжкото мнение.

В твоя харем така ли е , наборе?

Харем нямам. Имам съпруга. И ненавиждам обръщението "наборе". Адски е просташко ..... Но речта е въпрос и на култура.

Мене ме подминават, АМА за такова "дете" как да не се жертва човек??! Грях би било!

Аз не изневерявам! Ама щом трябва , ще се жертвам ..интернационално!?

Ако сте забелязали, умните и успели мъже нямат за жени най-атрактивните дами. Съпругите им са симпатични и умни, но толкова. Елементарна практичност и трезво мислене. Около хубавелките винаги е конкуренция, а да влизаш в непрекъснати битки с другите кочове и да участваш в непрекъснати глупави драми си е чиста загуба на време и пари. Обикновено около хубавите и не много умни жени има навалица и нищо постоянно. А на стари години започва трагедията на самотниците.

Ами красавиците, вечно накипрените стават само за леглото, за задоволяване. Това не е от вчера.

100 + Както казва един мой прятел, не взимай манекенка за жена, вземи симпатична. Хем няма да се съревноваваш с другите мъже, хем няма да те е страх, че може да ти изневери. Много красивата жена е като спортна кола, докато си млад гъзарееш с нея. Не мислиш за гориво, масло и консумативи. Остарееш ли обаче става трудно, почва да ти става тясна, шумна, непрактична. А около теб само младоци, кои иска да я покара малко, кои да тия одрсака, друг да я издуее на магистралата докато и цъфне гърнето, кат майска роза.

Насреща съм , дедовото! .. И не съм претенциозен!?

Паткоо, бъди по-скромен, де! Остави другите да тъ фалат!

Ами нормално, жените са като мъжете само без израстък между краката, и с големи гърди, и на тях им се е..е, та две не виждат.....