Михаела отмъщава за мъжките лъжи в новия си клип

Михаела Филева представи своята най-нова песен и видеоклип "Конец” в 13 часа на петък 13-и.

Обратно в новината

Коментари - Михаела отмъщава за мъжките лъжи в новия си клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвременна българска музика:Безсмислени-текст, клип, музика,еднодневки,еднодневкии.....припев.

Кич, ниски страсти, гордост, суета, порнография (култ към тленната плът), арогантна простащина, идолопоклоничество и суеверия. Това е вездесъщата чалга на Вавилонският социален инженеринг необходим за бунта на безумните богоненавистници против светият Бога на любовтта и истината. Тази претенциозна консуматорска простащина ни залива като пълноводна река последните 25-30 години и е усърдно култивирана в обществото от стоителите на богохулен Вавилон.

На мен ми харесва но доста е хард...е що не в киното всичко е позволено..

Та момчета и мъже опичайте си акъла с коя се хващате да живеете. Какво като е тоеба с остри кокали ако ще ви гърми, пали, пудка знии и т.н.

Съжалявам, но тази жена е изключително грозновата в главата! Музика и текст няма, защото това, което ни демонстрира е чалга, жартиери, дупене ,и реклама на телефон и кола! Гласът е като на болна със синузит! Стига вече с боклуците на графа и саня! Показвайте стойностните изпълнители и песни!

Нито съм глуха, нито съм сляпа, затова като чух и видях началото на клипа и го изключих.От коментарите разбирам, добре съм направила. Приятен ден! Създавайте си приятни емоции с красота и добрина.

травестит представящ се за жена на име Михаела не може да преживее лъжите на някакъв сульо и воден от чувство за малоценност и комплексарщина агресира отмъщавайки и залагайки гадорийки на нивото на циганин служещ в строителни войски от началото на 80-те

Михаела е талантлива и упорита-добре би било да бъде по-различна от чалгарките. Да внесе повече женственост, без пошлост. Не доизгледах клипа, защото очаквам повече от нея. Поне е доказала, че може да мисли.

Опитва се да мисли , по-скоро , но не й се отдава.

не се опитвай да мислиш, защото точно въпросната Михаела е супер чалга, просто друг вид чалга, но ЧАЛГА.

Имаш синдрома на Турет като че ли

Най-добре Михаела и Анита да се вземат, да се оправят взаимно и да оставят мъжката половина от населението да диша.

Дано тая не си мисли, че прави някаква услуга на жените с този си глупав 'проект'. Какво иска повече мъже да ги е страх от жените и да обърнат резбата ли?! Спокойно мъже не всички жени сме злобни баби яги като майзера и михаела.

Тези неща ,които са заснети в клипа не са ли забранени от закона?Даже цял наказателен кодекс има написан :) Ама и Анита Мейзер ако беше в клипа щеше да е по-добре :D

TIREX

мими филията? певица?мъжки лъжи ? пазарила се за 10 лв и 50 стинки свиФирка пък и дали само сютляша...

Голяма простотия е този клип. Нито песента става, нито михаела. Ако толкова болезнено и параноично подхожда към мъжете по-добре да не е във връзка, че тия неща са подсъдими от клипа и. Но и като актриса не я виждам. Може би сервитьорка?

Май се поизчерпа творчески момичето. Време е да поспре. Все пак творческата работа не е конвейрна и не е речено да се бълват толкова често всякакви безсмислици. По-добре едно, но с вдъхновение, обмислени и изпипано. Нещо няма сносна песен, а е хубаво момиче, има глас.

Но този път не си показа пуситу.

пуситУ на някакъв кон?

Песен за нещастна женица, която е прецакана от някой гадняр? Бре колко оригинално ... тя и Глория още навремето там пееше некви сълзиви песни, на фона на клип с няква мутра с тесни дрешки и луксозна къща.

много маалко хора да не кажа никак не са разбрали подигравката в предишното ми коментиране на тази уникална творба в кавички

Само на мен ли ,клипът ми прилича на този на No Doubt - It's My Life

Не само, че прилича ами половината е откраднат от там 1:1. Чудно ми е само как още не са я подгонили Михаела...

Само не разбрах защо се казва Конец??? За едни руснаци питам.

И как точно отмъщава? С посредствена песньовка ли? Тия съвсем се забравиха....

когато човек живее на принципа: "Излъжи, за да не бъдеш излъган!" - или лъжеш, или те лъжат. Иначе песента и клипа са посредствена история... Те нещата не стават на конвейер. Трябва си вдъхновение!

Песента е боза, а в клипа само липсва Анита Мейзер с опашките...

Интересен клип, текстът и музиката са си блудкави... а и друг път ми се е виждала по-красива в лице, да си смени гримьорите

то бива то може ама толкова талант на едно място идва в повече и на наѝ лудите фенове

Поредната тъпня!!!