Джейда Смит похвали ”разнообразните” Оскари

Джейда Пинкет Смит похвали Академията за кинематографично изкуство и наука, която присъжда наградите "Оскар", за включването на повече чернокожи в номинациите.

Обратно в новината

Коментари - Джейда Смит похвали ”разнообразните” Оскари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз да питам, що в клиповеъе на представителите на НЕГРОидната раса, почти не присъстват бели танцьори/ки?.Туй не е ли дискриминация на расов признак?.Или за там квоти йок?.

Адашке, не забравяй че негрите също сте пришълци на тази земя. Какво оревахте орталъка с тая дискриминация, нещо да кажете за индианците?

Коя беше Джейда? С какво е известна в Холивуд, освен, че е поемала семето на Уил Смит и изигра една дебилна роля в Матрицата?

Хубаво, Значи няма да и слушаме расистките изказвания тая година. Или поне засега.

Всичко е за пари.Ще поразпитам цветнокожите си колеги дали са гледали примерно "Ало,ало".Иначе гледат само филми с чернокож персонал.

Негрите са си расисти. Използват цвета на кожата си за да искат привилегии и да се оплакват, че са репресирани. Както у нас циганите. А тия конкретно са едни актьори ... ум да ти зайде. Известни с това, че са известни. Като български випаджии.

Тази особа, не стига, че е изключително посредствена актриса, ама и нещо много насериозно се взела.

Тия които приказват за Многообразие, са обикновени- Африкански Шпиони... Американците добре им дадоха свобода на негрите, но забравиха да ги върнат в Африка и сега тия станаха съвсем нагли. В Афрка ще могат да правят - ВСИЧКО което не могат да правят в Европа или САЩ- да правят филми да участват в Оскари, да имат всякакви права, да живеят по дърветата...

Тъпата Найоби пак се е изказала неподготвена, но трябва да я търпим, защото не е бяла.

Сега е време белите да бойкотират Оскар-те, че са недооценени и ги дискриминират.

Reverse racism. Соросоидите вият на умрело, заради Тръмп и Брекзит. Аз викам да сложим нещата на местото им, и да пратим чернилките в Африка, да им дадем по една права лопата и да ги посъветваме сами да си изградят бленуваното идеално и богато общество, а не да чекат на сошъл уелфеър от белите и да ги плюят на сичкото отгоре. Оскари за цвят на кожата му се прищяли. А една бухалка по главата и айде обратно у джунглата? там Оскари колко искаш, денем и нощем, береш у дървьете и ядеш ли ядеш наготово! Аааахххмм че плачат за нов Хитлер и за нова световна война, да им се покаже от кой черен гъз маймунски са излезли и там да се разбере кой кой е..... Айде обратно по дърветата! маймуни черни нахални!

Тези тъмнозелените - аман от претенции! Значи, не е важно какво си сътворил, а дали си правилния цвят!!!! Отвратителни същества, само създават разделение. И доколкото си спомням - половината гилдия щеше да емигрира в Канада с идването на новия президент - още са тук. Паричките от Оскарите са по-приятни, нали?!

Kalin

За да си всички доволни да определят квоти-колко бели черни жълти....хомо лезбо евреи.......да бъдат номинирани и колко процентно да си разпределят Оскарите.Не е важно кво са сътворили важното е да са в правилната квота!

точно казано

Аз пък бойкотирам филми с Уил и Джейда Смит.

Квотата за догодина е: 4 китайци, 3 негри, 2 индийци, 2 латино, 1 ескимос и 1 арабин и 1/2 австралийски абориген. 10% да са евреи и 10% хомосексуалисти, може и двете.

dsco@

За китайци и индийци - абрави. Те нямат нужда от признание, защото са трудолюбиви и умни. За екзотиките като ескимос и абориген - забрави. Под латиноси се разбира само мексиканци. Защо си сложил квоти по 10% на евреите и пенделите?. Нормално те взимат над 70% от Оскарите.

Трябва и китайци. В момента доста филми се правят с идеята да се продават добре на китайския пазар - оттам и увеличаването на китайските актьори в Холивуд, както и китайско продуктово позициониране (напитки, снаксове и т.н. - не се набиват толкова на очи де). Скоро ще им пуснат една мухан а китайците, че нарочно не дават оскари на актьори с китайски произход, и ония ще ревнат.