Стоянка Мутафова отпразнува 95 с торта в ”Сълза и смях”

Стоянка Мутафова посрещна 95-я си рожден ден на сцената на театър "Сълза и смях" с емблематичната постановка "Госпожа Стихийно бедствие".

Обратно в новината

Коментари - Стоянка Мутафова отпразнува 95 с торта в ”Сълза и смях” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле Боже!! Какво мечка-стръвница е вицето!! Страшна сцена!

Дай боже всекиму - на нейните години да е с акъла си и да прави това, което тя прави в своя живот! Не знам защо някои хора не се радват на една позитивна новина - толкова са малко в живота ни. Стоянка е наистина страхотна актриса, има си вярна и обичаща я публика, така че аз и пожелавам добро здраве. Докато може и иска, ия искат - нека играе!

Страхотна актриса. Любимка ми е. Но защо за Бога си слага филъри в бузите. Стои толкова нелепо. Като ужилена от пчели

Муки, Муки и ти си еднс мька....ама да е йива и здрава Стояна, че поразбрахме и за теб!

Мисля ,че на тази възраст човек трябва да поспре и да погледне изминалия път и да го осмисли . Стоянка доказа ,че няма по-добро лекарство за здравето от смеха ! Усмихвайте се дори и когато не ви е до усмивка !

THE BEST!!!

Аз мисля, че не е радно толкова възрастна жена да се появява за сцената. Според мен е пошло. Истината е, че Стояна не съм я харесвала никога. Сега, като се е издула от пластични операции, съвсем.

Би ли дефинирал пошло?! Какво пошло прази Стоянка Мутафова на сцената - кърка, прави секс, показва плът?! Да знаеш, че всички ще остареем, но някои няма да доживеят и до тази възраст и ще се сбабичосат още на 50

Браво на Стоянка Мутафова! Да и жива и здрава още дълги години за да радва феновете си!:)

Малко странно, но за 95 годишна е с доста опънати бузи, сякаш пчела я е ухапала така е подпухнал неестествено

Моите уважения към таланта и, но всичко трябва да си има граница. Време и е да се оттегли и да даде път на младите, да си доживее достойно старите в заслужена почивка.

Ти си глЮпак. Всеки има своя път и не тя трябва да прави път на младите, защото тя нищо не им " завладява" - тя не може да играе 20 годишни, както и те не могат да играчт 70 и повече годишни. Ако са талантливи сами ще си направят пътя Но си прав, че може би трябва да спре, но заради себе си . Но щом чувства , че може - да играе.

Щом хората все още си плащат, за да я гледат, значи не й е време да се оттегли. Публиката е най-точният индикатор за "старостта" на актьора.