Внучката на Тръмп стана хит с песен на китайски

Видео с внучката на Доналд Тръмп, която пее на китайски, стана хит в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Внучката на Тръмп стана хит с песен на китайски | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами, аз на моя внук и майка му казах за учи китайски още преди 10 години. въпреки това, тогава, ми се искаше да греша, в това си мнение, но за съжаление излязох прав - китай завляда света икономически и без китайски и китай няма как да правеш крупен бизнес. вчера чакам в пощата да си взема пенсията на съседната опашка хора да получават пратки - всичко от Китай, дори двама коментираха китайската нова година, до кога почивали, кога били обратно на работа. сигурен съм, че преди години едва ли е имало обикновени българи да ги вълнува китайската нова година, ама сега ги вълнува, щото бизнеса и съответно прехраната им зависи от това!

думи отразяващи реалността... а внучката на тръмп не учи подния на татко й иврит, а китайски, щото новата цел и мечта на еврейте е, да гепат паричките и богатството на китай, по същия начин както направиха със сащ, ама с китай нема да им се получи!

Четох в доклад на ООН, че вече всяко трето дете по света е китайче и доста се притесних, защото имам две деца и сега пак съм бременна. Какво да правя, да рискувам ли?

Дете, късмет и щастие да има.

е с много чисто и естествено, по детски излъчване, без излишна помпозност и претенциозност...

зад тези два минуса се крият елементарни, примитивни индивиди, пълни с първична злоба и завист. Какво е вината на едно 5-годишно дете....О, може би не прилича на българските надарени, които на тази възраст са облечени като фолкаджийки....

Катун

Админи, много е хубаво семейството на Тръ мп, Иванка, децата и мъжа й, красиви, богати, но никак не ни интересуват и се чудя каква новина е това, че детето им пее на китайски. Ако , може не ни занимавайте повече с Тръмп и семейство, това нас никак не ни касае! Нали така господа!

Какво сладко детенце! Китайците има от какво да са трогнати.

Нека се учи момичето. Един ден като порастне ще се наложи да го използва. В момента още има много Чайнатаун в САЩ. В Бъдеще ще има тук там някой Американтаун в китайската провинция Америка.

Това и е втория чужд език,за първия са наели учител от Кремъл

ориентирало се е детето от къде изгрява слънцето и кой ще командва парада в света!

мажор , ние нализнаеш сме все по чуждите канчета и чинии :)

Писнахте вече с информацията относно Тръмпови.