Мадона показа близначките от Малави, които осинови

Мадона публикува снимка с новите си осиновени деца от Малави.

Обратно в новината

Коментари - Мадона показа близначките от Малави, които осинови | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така Холивуд ще протестира срещу политиката на Тръмп за имигрантите. Ще осиновяват деца от африканските страни и той нищо не може да направи. Съвсем друг е въпросът дали в самата Америка няма афроамериканчета за осиновяване?

Упрекваме американците, че си правят реклама с осиновяването на деца и се възхищаваме на руснаците, които не го правят.

Виждам, че пак даваме акъл (който очевидно имаме в излишък). на всеки дръзнал да направи нещо за другите.

... и като пораснат, ще ги научи да правят бибитки за всички които гласуват за подходящия кандидат -президент(ка).. поне така беше обещала тая алтруистка-разпоретина, сигурно така ще възпита и тези

А иначе смятам, че при осиновяването детето трябва да е възможно най-близко до реалните си корени - т.е. би се чувствало по-добре с родители, с които си прилича и външно също...

Аз разбирам, че е модерно да си осиновиш тъмнокожо дете - ей така "за цвят"! :) Ама Мади изби рибата - от къде ги намери! Чак се чудя дали по-светлите негри няма да ѝ се обидят за дискриминация...

Отношение като към две кученца!

или е само поза, за разкрасяване на социалния й имидж?

Сама ги натрапва в медийното пространство, иначе иска от медиите да не ги закачат ...

Басимус от БХК-то са си опуснали персонала в дир-а много защитници на чернилките беее

то защитника е един и същ човек под различни никове

така е. защитаваме чернилките. но не и пеерасите. особено латентните.

Сеирджии, нищо друго не сте, драги четящи и коментиращи. Ровите и мачкате. Толкова си можете, де. Мадона и децата й са ви само повод. Това не е свобода на словото, а свобода на простотията и диващината.

мара ли си? без значение. кухо и просто парче. нормалните хора нямат нужда цял свят да знае, че са безбожни и безплодни. а мадона да вземе да изпълнява обещаното, че бая хора са гласували...

Добър пример на човек с възможности.

Хайде сега всички критикуващи и плюещи да кажат по колко деца са осиновили и възпитали. И бързо всеки да каже ако имаше данъчни облекчения точно колко ромчета би взел?

от педофилия

Айде, сега да ти обясним, че не е въпросът за "осиновяване", а за пропаганда на т.нар. "мултикултурализъм", който си е част от стратегията на антихристиянството.

Мадона се застъпи за Килъри. Не се подвеждайте, защото именно либерастията, пропагандирана от нея, довлече мароканските скакалци в домовете ви.

"Възпитанието не зависи от доброто образование или от местожителството. Невъзпитаният човек е невъзпитан и когато е образован. Той е еднакво невъзпитан в София, Пловдив или Долно Нанагорнище."

тежки клишета

само че. мадона няма и подходящо образование, не e мерило за родител - с какво друго впечатлява освен да се гологъзи и провокира с лекото си поведение - типична фолкаджйка в американски вариант

Колко чернокожи звезди от шоубизнеса са осиновили бели деца? Въпросът е риторичен...

колко са осиновили, не само бели, черни колко са осиновили?

Защо да осиновяват? Те раждат и раздават. Ако им дотрябват, правят си. Що да осиновяват? Белите имат права и не искат да раждат, а и никой няма право да ги застави. С черните не е така -като не искат, заставят ги.

Ти колко пъти си срещал в световната литература и по филмите случаи с хора, отглеждащи маймунка за домашен любимец ? А колко за маймуни отглеждащи хора ?

Е как да не сме, къде го забрави Тарзан - храненикът на маймуните?!

Одрали са й кожата!

Да пишат за нормални новини. Стига с тая олиг-офренка. Негрите са правили секс с маймуни и животни и от там е тръгнала болестта СПИН. Така че има всякакви шизофреници. Негри и араби са пълни с всякакви зарази.... Някаква луда беше осиновила кучето си..

Имаш нужда от спешна медицинска помощ!

Леле, чета, чета. Много кухи хора четат и пишат под тази новина, ама много. Което е по-лошо, не могат да мислят, ама изобщо :-). Като не харесвате Мадона и музиката й, защо четете, че и коментирате. Не мога да го разбера.

Кой не харесва Мадона е кух!?! По-скоро обратното. А и "музиката й" е доста спорна - виж шоу за дебили, съм съгласен.

Ми те родните и деца са в непрекъснат конфликт с нея и не искат да я виждат. Така че бабата си взема негърчета. Няма лошо, като пораснат ще и резнат зелката!

На снимката виждам две негърчета хванали няк'ва баба за ръцете, к'во ли ще я правят?!

Отчаян PR опит по холивудски, за по-сантиментално и мило гарниран с дечица! Колкото до г-жа Чиконе (Мадона), напоследък известна и под името "Вълшебната Флейта", аз не бих бил спокоен за възпитанието на тези невинни създания.

Пишете, пишете, дребни и нещастни душици и телца. Мадона чете тук и много се вълнува, да знаете. Тя си живее живота, както и хиляди хора по света с осиновени бели, зелени, черни, екрю, и всякакви други цветове деца. А вие се хапете отзад.

..расовите извращения продължават с пълна сила..

Ей, лоши хора сме... Чета коментарите и се чудя защо така. Има ли някой, който наистина смята че осиновяването не е един от най-благородните актове на милосърдие и съпричастност? Делото на Мадона е благородно! Защо е нужно да го осирате, търсейки корист или давайки препоръки за цвета на осиновените деца. Нека всеки според възможностите си да направи поне 1/100 от подобно добро дело, вместо да търси кусури за чуждите добрини!

Благородно? Да, вероятно донякъде, имайки предвид, че тези деца поне ще имат възможност за достъп до образование и здравна помощ. Обаче в случая не мислете, че постъпката на звездата Мадона е особено благородна. Имаше обширни репортажи по доста телевизии, които обясняваха защо звезди осиновяват черни дечица. И се оказа, че почти напълно нулират данъците си така. Да - тя дава шанс на две деца, но не по морални или благородни подбуди. Единственото, което ги вълнува е да не плащат данъци. Впрочем, ако мислите, че светът е толкова чист и невинен, то тогава защо за осиновяване на черно дете ти правят почти пълна отстъпка от данъците, а при осиновяване на бяло дете ти отбиват само процент ? Научете се да мислите, преди да пишете! Бъдете информирани!

В България за осиновяване на дете, независимо от етнос, не правят никаква, ама никаква отстъпка от никакви данъци. Важи си общото положение. Както и трябва да бъде.

Това не е вярно! Осиновяват черни, защото много за тях по-трудно се намират осиновители...Според изследване едва 14% биха осиновили черно, докато за бяло са 88% Като прочетеш коментарите тук...статистиката е точна

Нямам претенции, че съм запознат с данъчната система в САЩ, но това с почти нулиране на данъци е много широко понятие, защото -данъците са процент от доходите -там няма плосък данък, колкото повече взимаш, толкова повече плащаш. Тоест спрямо доходите на Мадона- със сигурност спестява много и със сигурност остава да плаща много. Но да си мислиш, че това може да е мотив за осиновяване?!?!? Нещо е сбъркано или в теб или в мен. Ако е в мен- много, много лошо са всички нас. Аз съм за облекчения и мотивиране на осиновяването, но отказвам да повярвам, че това може да е мотив.

Мисля, че тя позира за да върне част от загуба на феновете и след грозното и изцепване псувайки в ефир един президент. Къде е истинската Мадона, като майка с ен брой осиновени или на живо когато псува в ефир. Та на какво ще ги научи тези деца.

Мадона си показа близначките. Ама не са ли малко поувиснали на нейната възраст?

Стига сте ни занимавали с антигероите на продажния Холивуд!

Тази мода да осиновяват чернилки не я разбирам. Имам чувството, че ги взимат за домашни любимци. Този свят се изврати!

Така мисля и аз, колега, ама гледай минуси ти бият. Изврати се света.

Ти само бели ли си осиновил?

Колумбиана

ти от мургавите ли си

че няма много бели за осиновяване, защото не ги изоставяме така, както виолетовите - своите?

Защо? Боята ли си защитаваш?

За домашни любимци или за домашни помощници?

Браво на Мади, много готини деца :)

Много, няма що...

кофти дечица?

иди поживей по българските села и ще разбереш. Скоро едно на 12 години влезе да обира бабата и наръга внука й на 14г.