Роби Уилямс се връща в САЩ, за да стане звезда

Роби Уилямс разкри, че възнамерява да се върне да живее в САЩ, за да оглави класациите.

Обратно в новината

Коментари - Роби Уилямс се връща в САЩ, за да стане звезда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роби, стой си в Англия за да не се разочароваш от конкурса. "Евровизия" има само 4-5 хубави издания, когато спечелиха АББА, Руслана, Дима Билан, Елена Папаризу... Преди години победи Кончита Вурст. Оттогава конкурсът е пълен фарс - 3 часа загубено време.

Ама защо не отиде в Путинова Русия, както Жерар Депардьо? Веднага ще му дадат жителство, макар , че там се чака с години - толкова е голям наплива...

Тоз не умря ли преди 2-3 години?

Роби Уилямс и Робин Уилямс не са един и същи човек! Ама по-важно е да напишеш нещо и да се почувстваш значим, вместо да си напрегнеш мозъчните гънки!!

по-убаво от световната безизвестност НЕ СЪЩЕСТВУВА! ходиш където си поискаш. правиш каквото си поискаш. никой не знае кой си, а и като се замисля за момент - изобщо не е нужно и да знае кой си... на първо място!

дкми

То па все едно в САЩ някой ще го познава :)

Горкото роби, има някакъв болнав вид. Все едно е бивш наркоман и пандизчия. Иначе беше свеж допреди няколко години, но вече позастаря и младите момичета не кълват на чичаци. Може да пробва някакъв реюниън с Тейкдет, но не ми се вярва другите да мелят с него.

сетила са мара да се побара...

Два пъти го прочетох и пак нищо не разбрах. Откъде щял да се връща в САЩ, и иска ли или не иска да го разпознават... пълна тъпня! толкова много думи и никакъв смисъл! ГЕРГАНОООО, ти чете ли го ма?!

Hаистина написано без смисал.

Извадени думи от различен контекст, истинска боза!

и тоя ли одърте, свърши мангизите и се присети за младостта си?

Поостаря горкия, не е лошо да се скива в огледалото.

Май го е ударила критическата. Голямо нещастие го е споходило - хората не знаели кой е. Ако едно време не ме облъчваха навсякъде с него и аз нямаше да знам за него и неговата гей-бой-банда. Такива мимолетници като него има много. Няколко месеца е на върха, после никой не го знае кой е.

Що се отнася до Роби Уилямс, месеците са вече години- повече от 20 години е звезда. Явно времето за теб тече с други темпове...

Фири

Кой е тоя,не, че искам да го познавам ама е го пъкнал е тука...

Мъжка кифла му се казва на това!

Кроасан?