Теди и д-р Енчев показаха снимки от изписването

Пластичният хирург д-р Ангел Енчев и бившата манекенка Теодора Велинова показаха снимки от изписването на дъщеря си.

Обратно в новината

Коментари - Теди и д-р Енчев показаха снимки от изписването | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бе кво на интересува кви са тези маймuни това хабер ли е . бе ако имат възможност и в кенефа сте си покажат задните части

Кой е мъжа на тия снимки?

Още някаква котка се окоти! Радост гУема!

Доктора ми мяза на читав човек. Чудя се, как е могъл да щрапи така мръсно и се ожени за въпросната особа.

Енчев прилича на латентен педераст, а жена му на нищо не прилича. По-грозна жена не съм виждал.

Ако бебето е от женски пол да му се присадят цомби. Ако е от мъжки - силиконов дълъг кур. А на Велинова багер требва да й строши челюстта и да я моделират наново с мистрия, щот в нейния случай пластичната хирургия явно е безсилна. Грозното си е грозно.

На тая с гнусната масивна долна челюст като завали дъжд и ще й капе вода в чейнето

ГРОЗОТИЯТА и ДОКТОРА ???

Винаги могат да му променят външния вид ...

Тоя охлюв що не вземе да вкара джипа направо в болницата !!!

Aman ot boklytzi. Svetat e totalno iztrestial.

Два парадокса: Първо-Грозна си и си модел, второ-мъжът ти е пластичен хирург и си грозна

от дек на дек бе..аиде стига с тези стоики и позиране ще и се счупят пластмасите на тази?и кои ги е облякъл като папагали?огледала нямат ли тези...???

Прощавайте за невежеството, кои бяха тези хора на снимките ?

Сега е момента да нанесе корекции по дъщеричката. Смешник.

На конския доктор му се иска да мине за аристократ ама простее където и да се появи.Акулата и тя.Децата им да са живи и здрави.

жена му била грозна, ми той да не е Ален Делон

Ходете,ходете глупачки да ви моделира и оперира,пък после тези двамата хитре,и ще ви се хвалят къде са ходили на екскурзии и как са се кефили с вашите пари.Теди готованката ще ви публикува снимки да ви се изфука и измее колко хитра е тя ,а вие колко сте глупави

dimitkooo@mail.bg

Скоро не бях чел по-тъп коментар .

Истинските специалисти и професионалисти не се натрапват постояно с личния си живот в обществото.За мен примерно доктор Георгиев е най-добрия специалист и само на неговите ръце мога да се доверя.

Живи и здрави - дай Боже всекиму подобна радост.

Аз пък помислих,че ще има снимки първо от сватбата!?

Тоз е отвратително мазен - трябва да го пратят на теляк да го изкъпе! И кой го е облякъл като клоун на снимката на списанието? Естет към красивото...май ас!

А чепиците, зелените, на другия клоун - май са 46 номер :)

Зная истината на тяхната връзка !!! Той я желае ,защото тя е феномен !! С тази челюст Тедито е като змия питон и може да си откачва ченето !! Това значи ,че може 6-7 пъти по голям от нормален дебел Ку. да поема и да го гълта !! А честито на драгите ми читатели . Вече знаете какво е разковничето на успеха .

Хубави дечица, но родителите им са сноби.

Сноб какво е ??? Бъркаш и то много .........Сноби са хора дето 5 поколения са в Снобарско общество !!! Хора 2-ро поколение с обувки си е пълна порногравия мисля!!!

ПорнограВия с в да не ме зензурира тази така добре изпълняваща поръчки медия !!!

Оф помислих че и е подарил чифт цици!

Не, те са платени в натура. А часовник за подарък, според едно поверие, отброява времето до раздялата.

Докторе, да ти е живо и здраво детенцето! Ама що си така прост , бе докторе! Трай си и пак си бъди щастлив!

Бах ти смешната фамиля ??? Без всякаква марка за самопреценка !!! Тя жената Челюст ,а той с тази юпи мазна физономия от задоволеност .........не е ли доста смешен със тази прическа тип Роналдо ??

Това докторче дето се е взело на сериозно ??? Някой би ли ми обяснил........... дали е виждал такова паркиране на 1,5 м. от входната на Болницата или Родилно ,не го знам какво е ?? Това постъпка на нормален човек ли е ??

Синдрома на забогателия булгаристанец !!!! Пари, Пут.а, Политика - Проситут.а за жена , нова кола, газарска Къща , празна и куха глава ,но за останалите хора !! Наглост и чуство да изгрява слънцето само за такива псевдо бай Ганьовци .

Приципа в Чалгария е един ! Щом имаш пари ,значи можеш да правип ГлупостИ !

Голям естет тоя доктор....да вземе да оправи малко фейса на жена си....имам чувството, че са си разменили ролите. Той е много по-женствен от нея. Тя ми прилича на травестит.

Няма шанс да го оправи, защото няма такива умения, тя е творение на друг пластичен , още по- некадърен от 906090.

Честито, да им е живо и здраво. Вярно няма по-хубаво нещо от децата. Само жалко за Теди. Като я гледам и се сещам за приказката дето децата на обущаря боси ходят. Нищо, да са живи и здрави !

И ко ма интерсува изфърленото от доктора ти Енчев ?

Някакси много странно ми се вижда да подариш на жена си часовник за раждането... Точно пък часовник! Иначе гледам снимките и се чудя бебето ли е център на внимание или Енчев?

Часовник е подарък за сбогуване към добър човек ! Явно тези тънки неща не са стигнали до мозъчната кора на доктора . Прекалено имплантанти има в нея .

Голямо щастие да имаш деца и две деца още по-добре! Децата да са им здрави! Платена публикация да се рекламират услугите на пластичният хирург,но като гледам как е обезобразил жена си вълците ще и завидят.Тя и преди операциите си беше плашеща,сега е от вълк на динозавър превърната.

Тази жена, няма никаква, ама никакава, ама много никаква вина, че се родила с нехармонично лице. Или грозно, както предпочитате. Вероятно се смята, че тя трябва да се самоубие? Ми не, защо пък. Има си правото на своето човешко щастие. Тя го е намерила.

но е виновна затова, че се натрапва за красива

Дано отгледат две щастливи дечица! Но за целта докторчето трябва да работи денонощно със психолог. Случайно го слушах как обяснява, че докато жена му спи, той проверява дали някъде по лицето й не се е отпуснала кожа, та да я клъцне... егати живота!

Доказателството,че с пари можеш да си купиш....КИЧ!!! Обезобразил е жена си в страмежа си да я превърне в Джулия Робъртс...само незнам негов или нейн блян е!?

"Страхотна" новина. Сега пуснете снимки и от зачеването.

Очакваме снимка как д-р Енчев кърми със силиконова...биберона.

харчи пари на поразия за самореклама. Но "най- добрата" му реклама е лицето на жена му. Има и непоправими красоти.

Абе номерът на колата на Енчев не е ли: CB 906090? Или на мен така ми се струва?!?

Маниакална лудост!

Поредният селтак, който си избива комплексите с показност

Да е живо и здраво детенцето, но тези са ми непрятни. Имат някакво гадно излъчване и двамата.

Преместих го в другия крачол

Извинете, но коя е тая Теди и кой е тоя доктор, че да ми задръствате монитора с новини за тях? Лично познавам доста доктори, при това кадърни, на които им се родиха деца, но ги няма в новините. Дискриминация ми намирисва нещо.

алоу дир-ника що не слагате гриф "платена публикация" бре?

TIREX

и какви с а тези че ги упоменават навсякъде?

Каквито и да са. И аз ги виждам за първи път, не ги познавам и незнам нищо за тях. Но раждането на дете е най-прекрасното нещо на света!!! Защо да не се гордеят и радват родителите?

Да ви е живо и здраво детенцето! Само да ви радва!

"....официалното изписване.." червен килим имаше ли? а фанфари? глупотевинооооо!

Че е тъп няма спор и не само той! Но се учудвам на факта колко много неграмотен народ се надпреварва да пише ценните си мисли тук! Ако въобще и мисъл има.....

Някои жени бързат да вземат мъж с пари това става ако жената е играч за да си.върти умело игрите иначе с някакви измислени чувства - безмислено !!

Всичко е чудесно, но през цялото време имам усещането , че ми продават нещо измислено и нагласено. Щастливите хора не бързаме да се пльоснем в снимки. За работата на доктора ще замълча, но е крайно време пациентите да си защитават правата.