Катрин Деньов (73) обра овациите на ”Берлинале”

73-годишната Катрин Деньов се появи в блестяща черна рокля с цепка на бедрото и кожено палто на премиерата на филма "Акушерката".

Обратно в новината

Коментари - Катрин Деньов (73) обра овациите на ”Берлинале” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко здрав разум ! То стана като мода , лов на вещици ! Мълчали 30 години и сега всички изнасилвани ! А всъшност са кариериски и избрали кариерата пред морала !

Няма нормална жена ,която да не обича да я харесват;), но насилието е нещо различно.

Достойнство! А някои хора не понасят достойнството. Както се вижда.

Единствено ме дразни, че е сложила палто от животно. Като видя хора , облечени с умрели животни и минсе повръща. Надявам се да бъркам и това да е еко кожа.

Respect!

Добре е, че този спаружен бабушкер, не се движи пеша из Париж! Ще изплаши туристите!

Това, което казваш, не е истина, то е просто омраза към старите хора, а точно тази омраза е голяма изродщина! Няма съмнение, че тази 73-годишна жена изглежда много по-приятно от повечето 73-годишни хора. Което, разбира се, не е причина да говорим лошо за тях. Съвсем сигурно е, също така, че ти ще изглеждаш много по-зле на 73 години от тази 73-годишна жена, с която правиш глупав опит да се подиграваш!

Абе тия на Берлинаре не са ли виждали жени горките? Преди няколко дни едно младо агнешко със страшничка азиатска визия обра овациите там, сега пък това бабе.

Остарява красиво

На тези снимки изглежда ужасно. Особено на снимките с коженкото горнище на рокличката. Недопустимо неадекватна рокличка.

Великолепна жена! Всички жени трябва да се стараят и грижат за себе си, за да се чувстват красиви! Дай Боже всеки му!

Квот да си приказвате изключителна жена. La belle dame, sans regret.

Колко лесно е да си млад.

СГОДНА ЖЕНИЦА И АКТРИСА,НО НЕАДЕКВАТНО ОБЛЕЧЕНА!!! КАКТО СЕ КАЗВА : ОТЗАД- ПАНСИОНЕРКА,ОТПРЕД ПЕНСИОНЕРКА! ИЗНЕВЕРИЛА Е НА ДОБРИЯТ ВКУС! А И КАТО ВИДЯ БАБИ С ТАТУИРОВКИ...

Ами всички настоящи момичета с татуировки са бъдещи бабички с татуировки! Катрин Деньов изглежда точно на годините си, е има и ботокс!

А както виждам от първата снимка, се е поддала и на глупавата холивудска мода да бъде с официална рокля и с обувки на бос крак.