Известната френска актриса обра овациите на червения килим със стилното си излъчване. Видя се и малката й татуировка на левия крак.

Вижте снимки >>

На пресконференцията за филма тя беше с черна кожена рокля, мрежест чорапогащник и ботуши. Въпреки годините актрисата е запазила красотата си и изглежда все така ослепително.

Деньов и Катрин Фро не бяха се събирали заедно на големия екран, пише "Франс прес". Двете за първи път си партнират в "Акушерката" - драматична комедия, в която се говори за две привличащи се противоположности. Това е четвъртият филм на Мартен Провост, режисьора на "Серафин", спечелил 7 награди "Сезар" през 2009 г.

"Акушерката" описва историята на две жени, които се срещат, след като не са се виждали от 40 години. Клер (Катрин Фро) е акушерка и отглежда сама сина си в района на Париж. Тя е отдадена на професионалните си задължения и обикновените радости сякаш не я вълнуват. Ежедневието й се преобръща наопаки след завръщането на Беатрис (Катрин Деньов) - бившата любовница на баща й, която обича да вкусва от сладостите в живота, пише БТА.

Взаимоотношенията им първоначално се характеризират с неразбирателство, обвинения и дистанциране, преди да станат по-нежни и да напомнят тези между майка и дъщеря.

Премиерата на "Акушерката" в България е на 21 април.