Уволниха британка от телевизия, защото била много красива

Британка е уволнена от работа в телевизионна компания в Лондон, защото била твърде красива.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха британка от телевизия, защото била много красива | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра реклама, била много красива. Сега ще се скъсат да я търсят от модните агенции.

Като за мома англичанка е красива...

Да дойде у нас. Родните телевизии ще я вземат от раз. тук всички жени - говорителки, новинарки, водещи и зиме и лете имат деколтета до пъпа, изрязани ръкави да се виждат подмишниците им и непременно голите им колена.

Откога подмишниците са секси?

Леле, ако е изглеждала така - ще я уволнят, разбира се. Монтирала си гърди от ключицата, шедро ги полазва - ами телевизия гледат и деца с родителите си. И е толкова лупава, нагла и нахална, чки

Ха, да, и аз го написах, на първо място глупава, но пропуснах нахална. Е, то върви в комплект.

да, написал си го по-добре от мене

Разгледах само първите 2-3 снимки и схванах, само не е ясно как са я взели въобще на такава работа. Освен че има извратен вид, изглежда неуравновесена, направо душевно болна. Очевидно обаче по-големия й неодстатък е, че е неадекватна и глупава. Как не се е запитала - след като всяка жена може да се направи на смешна маймуна като нея - защо никоя друга не го прави? "Работила съм за много различни компании и никоя не ме е уволнявала заради начина, по който изглеждам" Ами да, заради всичко останало, което (не) си.

По-скоро са в уволнили заради неуместен грим и облекло, ама тя не е схванала намека.

"Красива бритка " си е оксиморон . Пък мнооого красива е по скоро изключение от общата маса на неугледни и мърляви женици :))) Тук на тая клетница никой няма да й обърне внимание , ама на мъгливото островче минава за симпатяга :))))

не е грозна жената ама чак прекалено красива .Инак става.А що е уволнена,щото е хубава? ама че убост невидяна

Напълно го разбирам момичето - за нас българите не е нищо особено, но за англичанка е страшна. И мен не ме взимат на работа поради същата причина.

да бе, ама само ти така мислиш, 100% точно затова не те взимат, сигурно си чоплиш ноктите по цял ден или още на интервюто чупиш чупки и те преценяват бързо каква си, повярвай, красивите си намират работа много бързо, някой даже само за присъствие. странно е но хората са по мотивирани когато има кразиви хора в офиса

момичето е с огрони красиви очи и високо слабо тяло, грозен нос обаче ! много хубаво младо момиче....! маж мнозина са го харесвали в тасзи фирма.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

явно си легнал под нея щом я виждаш с "високо тяло" .......пък може и да си гномче,знае ли човек:)))))))))

То е ясно, че не е само заради хубостта й. От друга страна англичанките не се славят с хубост, та може наред с другото да се ядосват като видят нещо хубаво....

Май не са я уволнили, заради едната хубост, която си е съвсем средностатистическа?! Причината дали не е в откровено порнографските снимки, които сама разпространява за себе си?! Аз не бих желал да имам служителка с поведение на проститутка, саморекламираща бельото си и под него, ако ще и най-голямата красавица и/или професионалист да е. Освен ако фирмата ми не продава (меко казано) еротични модели...

Да, и не само заради морала, а и като тест за интелигентност.

Да сложи една бурка и ще я вземат на работа пак.

И аз щях да я уволня!Ми ще ме вкара в грях!

Интересно как може човек да се вкара в грях с "нещо", което буквално крещи, че ще ти докара неприятности, защото не е с всичкия си. Само от кървавото устенце и почернени очища може да ти се догади. Очакваш ли такава особа да е нещо по-различно от болна ку-ва и наркоман?

Ако беше черен, грозен, травестит мюсюлманин, сигурно щеше да е добре дошла и на място във всяка еврогейска телевизия.

тва е нищо аз пък съм толкова красив че направо не ме взимат на работа :))) шегувам се че си търся рабтота не че съм красив...

Уволнена е, защото е много красива, а не защото ходи като лейди на нощта на работа и вятър й вее между ушите.. Направо е комплимент за нея, не знам защо се сърди.

Роди ме, мамо, грозна и ме хвърли в... телевизията.

Тази красива??? Средностатистическа английска кобила!!!

Да бе да пълни глупости, за англичанка е направо супер.

Ако се говори за англичанките от севера си е направо красавица. По Лондон доста са се омешали последните няколко десетки години, та се намират и истински красавици.

Хахаха каква сапунка - меринджеят не я искал за да не съгреши с девойчето и да изгуби работата а баш Шефът решил, че му е идеална за служител а меринджеят не му трябва - еваллла :)))

Само на мен ли ми се струва уродлива, нечистоплътна и с гръдни протези?!!

lu4ka

Не, те са си такива.

За нечистоплътна е точно в десетката - всяка глупава, суетна и нахална ку-ва е трайно венерично болна. Хеле пък като е наркоманка.

Ааа, мноо гърджава, едно 10 15 килца и ше стане баш добре, то така 2 метра кожа, рагу и зъби, няма матрял за обработка

lu4ka

PwC могат да си позволят да изискват всякаква височина на токчетата. Един ден работа там, ти оправя CV-то за цял живот.

Не е нищо особено. Англичанките често имат едни момчешки вид.

разбирам ги,, много е готина, бих я праснал

големите спецове дето англичанки, холандки и германки с аим по грозни от крави ... Колко топ модела от България е имало до сега?!? Аз не се сещам за нито един,но пък се сещам и за британка и за холандка и за германка между топ моделите!

Колко голям пазар е България, че да има българки топ модели. Там всичко е маркетинг. Най-хубави са бразилките, но и Бразилия е огромен пазар, ние не сме. Иначе щеше да има доста повече българки ако беше само до красота.

кво значение колко е голяма като уж всички тук били красиви?!?

и колко индийски манекенки има като Индияе 1,25 милиарда население по твоята логика?

за многоо красива не знам, но определено изглежда много евтина.

Най яки са тези мои колежки дето само си пускат програмата - нещо се върти цял ден и цял ден бъра бъра. Другите аки путарани са кюейките и офис мениджърките. Имам и една яка шефка - от скоро солюшън архитект, обаче не и приляга да се цицори с дрехи от както беше кюей. Взима пари да си купува Палмърс, обаче не и не! Хайде със здраве, че отивам да затворя един-два бъга

"Дивелопърче", нещо "бая" си се "бъгнал".

Става за чаластрене и толкоз.

В младите си години бях много красива.Оприличаваха ме на Мерелин Монро.Това ми носеше много проблеми. Колежките умираха от завист и редяха безспирни интриги. Колегите тайно ме сваляха, на не смееха да се противопоставят, за да не би интригите да стигнат до съпругите им.Шефа не пропускаше да ме уговаря, но в крайна сметка правеше това, което му нареди партийната секретарка.По тези причини се разделих и с голямата си любов ...Да, вярвам ,че не им е лесно на красивите жени.Добре ,че одъртях и надебелях и ме оставиха на мира)))))

Сигурно бая патки си удушила:)

От горе изложеното, мисля, че още ставаш.Аз обичам големи дупета:)))

Трудно е и да си красив мъж, ... като мен. Жените ми отказват секс и познанство, защото си мислят, че съм топ сваляч. Мъжете ми завиждат, защото жените им ме заглеждат.

Вярвам ти.Обикновено е прието да се мисли,че щом си красив непременно си сваляч, или жена - нимфоманка.Аз мисля,че е точно обратно.Посредствените се нуждаят от много връзки, за да избиват комплексите си. Красивите са по - неподатливи на случайни връзки,защото и егото им е по - голямо и никога не се обезценяват,прехвърляйки се от легло на легло.В моята служба най - загубените лелички и невзрачни чичковци имаха любовници.Аз нямах и не исках да имам.

Кукла Барби. Поне може да си затвори устата.

Англетата са изперкали съвсем.Тази ако е много хубаво, те тия не са виждали хубава жена.Аз на път за Англия, минах през Холандия.Още там ми направи впечетление, че кравите започват да стават по-хубави от жените.А у Англия не ми се говори.

Ни Ло и Азис! Британките са доста по хубави от Българките, освен ако си гледал пакистанки, мислейки ги за британки! Казвам го на базата на това, което съм видял кръстосвайки всичко между Лизард поинт и Единбург на острова.

Какво е това НИло бе баце? Аз говоря за Лондон, Портсмут и Шефилд.И не говоря за никакви пакистанки и индийки.Говоря за гнусните англичанки.

Мене една англичанка искаше да ме бори и бегах през глава.Даже скачах от първия етаж на един хотел.Беше страшно гюбре с лунички и руси мустаци.

Бакенбарди нямаше ли?

Не е верно, това за кравите почва още от бавария. Бирата им е супер де, ама жените.... Мани бегай. Видях една наистина хубава и тя беше от бившата източна германия.

да кажеш,че холандките са по зле от кравите......май цял живот си изкарал в обора и това е любовта на живота ти! Имаше една, която наричаха златната холандка! Ама тя по обори едва ли ходи!

Be i te si imat po nekoj rus mustak :))))

Ти да не си от някое дружество, за защита на холандките?Чак пък "ало" вика.Ало по телефона или на пазара.Бахти селчото.

таквизе шафрантийки да си ги зема путин в первий канал или сидераста в алва тв ,запада няма нужда от тях!

На снимка 7 не е особено красива, червеното деколте определено не е за работа, просто са я уволнили с комплимент:)

Красавица! Та тя вярно си е за модния подиум, какво прави при тези? И повече пари е печели, и уважение и слава ще получи, ако е умна.

двайсет снимки изръшнах и не видех на коя е таа убавата.....

Тази верно, че като за британка е направо прекрасна. Иначе нищо кой знае какво...

В страна пълна с пдали и грозни жени (то може би и затова има толкова пдали), тая как да се класира.

кога се върна от там?!?

Преди време ама като гледам всичко си е по старо му.

Чудя се, каква ли е вероятността въпросната дама да няма други умения освен визията си и да е уволнена поради тази причина !?!?!? А сега да спекулира, да е духнала на някой от по-големите шефове, за да увонят "провинилия се". И само да питам, поради какви причини е била уволнявана преди ?

Изглежда мениджъра е някой застаряващ чичак, който с несръчна стратегия се опитва да си осигури лесен секс.

А трябва всъщност да уволнят юриста, че не се е сетил да има клауза за дрескод в съобщението за работа. Мисля, че след този случай ще се поправи.

Не, че не е хубава, ама не е в това проблема. Аз например като видя наистина красива жена ме удря в сърцето и стомаха, а като видя като тази малко по-надолу от стомаха...

С обличането я няма,особено с тия панталони-страстоубийци от 80те години на последните снимки ...

тая като е чула Сохо и се сетила за старата слава на квартала и за какво ли си е мислела , че ще я наемат? пропуснала е ,че времената се менят и Сохо вече не е онова което беше.

Много красива............? Виждали сме и по-красиви, е.. ли сме и по-грозни :)

С тези нацупени,ярко червени устнички и дебели вежди,наистина няма сериозен вид.Далече е от визията на делова жена!

Не е красива,има курвенски вид. Прилича на порно звезда.

Не е ясно като се свалят двата тона грим и силикона, какво ще лъсне отдолу. Иначе... младо момиче, поддържано - не му трябва много, за да е хубаво!