”Нова” спира ”Малката булка”

Досега зрителите на "Нова" проследиха над 700 епизода от първия сезон на индийската сага. Последният ще бъде излъчен на 3 март.

Обратно в новината

Коментари - ”Нова” спира ”Малката булка” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще гледат дързост. И красота той продължава

Не схващам защо изобщо харчат парите си с такива сапунерки? Отказаха ме вечер да гледам телевизия по бтв - турси сериал, по нова - индийски отврат! Новините - едно и също и все ужаси, сутрешните предавания куковци, които се правят на клоуни.... нямам думи

Ужас как може да спрът любимия ми сериал сега защо ми е телевизор, ще го изхвърял. :)

Ако искат да го почнат от начало. И без това няма нормален човек да е гледал повече от няколко секунди, докато смени канала.

Ура! Тъкмо се зарадвах, че повече няма да гледаме "циганаци" и тяс...още едни. Стига с тия турци и индийци, но явно е по-еФтинУ.

Циганска телевизия - Нова и циганска баро неса - Силва Зурлева.

Изобщо има ли индивиди , които да гледат тая телевизия ?!!!! АнтиБългарска , вулгарна и просташка ..... ЗвИздите са им се орки , плеймейтки и редови дебили :))))

НОВА, престанете с тия индийски сериали!

Не става. Директивата е на два турски, един индийски. Да не са валат циганите.

Да спрът и новия Завинаги завързани,изобщо не е интересен,няма ли какво друго да пуснат,индийските филми омръзнаха на хората,много серии,бавно се развива действието,тромав сюжет.И децата вече научиха за индийските традиции,знаят какво е синдур,какво се прави на Дивали и тн.Искаме нещо от европейското или американското кино,стига с тези турски и индийски сериали на цигани станахме,ужас,омръзнаха ни вече,може да са много евтини ,но не струват и пет пари,зрителя само затъпява повече,ако има още кой да ги гледа.

И ко ша праят сигиз старите баби ?

ами каквото правеха едни други баби преди двайсетина години - копаха ги без да са видели последните епизоди на "Докато свят светува" и "пътеводна светлина".....