Защо жените не могат да устоят на мъже с бради

Шотландски учени обясниха защо жените не могат да устоят на чара на брадатите мъже.

Обратно в новината

Коментари - Защо жените не могат да устоят на мъже с бради | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен всичко изброенто против брадатите мъже, следва да отбележим и статистически данни: Брадатите мъже изневеряват по-често от брадатите жени!

Сигурно сред "учените" е нямало жени. Брадата състарява, освен това е нехигиенично .... спомням си думите на един мъж: "Това, което е на задника ми, никога няма да го нося и на лицето си"! Лично аз не харесвам мъже нито с бради, нито с мустаци. За съжаление повечето мъже го правят от мързел ... да не се бръснат всеки ден. Щом синът ми на 22 год. остава брада от мързел, какво остава на мъже вече на 40-50 години?

Че то щом е така, всеки мъж може да пусне брада! Ама защо да ходим като горили?

Нямам си на идея как са го установили - може да са питали мъже! Брадата загрозява и състарява лицето, нехигиенична е и след всяко хранене и пиене трябва да ходят да си я измият, като ръцете! Малко са мъжете на които им отива брата. Определено мъж с брада не е неустоим на жените ми на учените!

не понасям бради и мустаци. имам чувството, че можеш да им видиш седмичното меню на физиономията

Само едно нещо по-гнусно от брадите има - мазен турски мустак като в сериалите от Анадола. Дано това не дойде на мода.

Хич не са ми неустоими - виждам хубави млади мъже по улицата, а се направили да приличат на талибани с тези гнусни космарляци или с бради като на Баба Гуси. Въобще ме смущава мъж толкова да се води от модите, все едно е някоя кифла-чалгаджийка.

Абсолютно....от къде измъкнаха тая отвратителна талибанска мода. Да,по-скоро, не можеш да устоиш да не повърнеш, като видиш остатъците от храна по тия космарляци

По-скоро са неустоими в гей средите.

В последните години с прискърбие установявам, че има твърде много безработни и може би некадърни "учени", които се чудят с какви глупави дейности да си запълнят времето. А може би такива проучвания са по-доходоносни и те карат да забравиш какво си бил в началото.

Не могат да устоят на возилото им.

Особено Клунито! С брада пък си и бухнало фризурата да достигне поне до носа на Амалката

Шотландците, подхлъзнали са ви! Жените по брадите не съдят, предпочитат да повдигнат шотландската поличка... Не ви ли помолиха да им вдигнете кърпичката?

съм жена и не понасям гледката на мъж с израснала брада. И не познавам жена, която да й харесва, камо ли да я намира за неустоима...

Прави се, че им вярваш, такава е модата ;)

Ами всички полови органи са окосмени та....:)))))))))))))

Брада и косми! Да можеш да разбереш по-лесно, какво е ял онзи ден, без да го питаш!

Точно се чудех как да напиша същата мисъл, ама без някой да се засегне много. Няколко плюса за доброто формулиране :)))