Бременната Амал Клуни в централата на ООН

Бременността на Амал Клуни по никакъв начин не спира работата на адвокатката като защитник на правата на човека.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Амал Клуни в централата на ООН | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като я гледам-много ясно ми става защо им слагат бурки!!Стряскащо грозни са завалиите!!!

Анджелина съвсем изперка и бързо-бързо й намериха заместничка.

Искам когато някоя отиде в ООН и не е бременна, това да бъде уточнено в заглавието за да знам. "Небременната Еди Коя си ...".

Сакън, да не вземе там да роди? Интересно, и у нас забременяват, но няма такъв интерес. Даже в напреднал стадий ходят до последно на работа, а после не ги искат обратно, но на кой му пука. Сладури сте вие и това е.

не питаш коленете защо стъпалата тъпчат, не питаш и бедрата, нито талията, а питаш главата. Смееш ли? Стиска ли ти?

не са мюсюлмани.

щастливците стигнали в Европа, не се представят като язиди, за по-сигурно

FuckTheEU

Мъжът на тая "зщитничка" на правата на човека преди 3 догини си съдра гърлото да вика в подкрепа на киевската хунта. Къде са сега "правата на човека" в украйна, мила? Знаеш ли колко родени и неродени деца като твоето изби хунтата подкрепяна от съпруга ти?!

А колко деца избиха руските свине? Руснаците са по природа престъпници и от малки са си такива. Отпадък на човешкия род, предназначени да бъдат роби. Винаги са били боклук и ще си останат такива.

Това ООН за нищо го нямат. Всички вървежни убавици отиват там да си донаправят имиджа, стига да имат някаква връзка. То не бе Анджелина Джоли, сега пък Клуневица. На фалш отива работата. Вече и до тоалетна ако обявят, че не ходят, трябва да търсим крилца на гърба им отзаге.

Питай, Амал. Питай едни комунисти и социалисти, които са напълнили залата на ООН. Все едно не знаеш? Ами защото парите им так аили иначе текат и преливат от джобовете им. Само 1/4 от средствата за помощи от ООН пристигат до нуждаещите се... Кристалина ясно го каза. Не им хареса изобщо! Тръмп им резва бюджета, скоро и някой друг демократ ще се престраши да попресуши това блато социалистически комуноидни жаби.

колкото повече резаняци измрът-толкова по-добре за цялата планета!! ООН да се махне от там-да се колят и избиват наволя!! тая резанячка много на сериозно се е взела-да си наляга дрипите!!!

Умник, язидите не са мосюлмани.

Като ти гледам акъла (или по скоро пълната липса на такъв) ти си от паетрЕотите. Е, всяко стадо си има мърша и вие, русофилски патрЕотични мърши сте такива.

Респект!

Много Български политици,предимно членове на БСП са отдавна соросоидни слуги,а не на Путин.Путин е прогонил ционистките олигарси,които са главната причина за налагане на комунизма в Русия и унищожаване на Руската Монархия.В Русия със закон са забранени банките на Ротшилд и Фондациите на Сорос.Ционистите са секта от атеисти безбожници,които искат на даложат комунистическа диктатура под формата на Нов Световен Ред и затова призовават и назначават на високи международни постове комунисти от бившите комунистически страни=не се чудете защоПърванов е толкова смел /слуга е на Сорос/ Бокова беше подкрепена от банкера Ротшилд за ООН,а Нинова получи заместник президентско място в Интернационалния Коминтерн...Както те,така и много от БКП/БСП другарите,за които не се пише и не се знае са продали България и са се продали срещу постове и пари,работейки за ционистката секта,за установяване на Нов Световен ред,който е в ущърб на сигурността на България и съхраняването на всяка нация

Нещо си в грешка. Путкин може да вирее само в държава, населена с тъп и впиянчен народ. Руснаците са престъпници и роби по природа и винаги ще бъдат такива.

Всички Соросоиди и Ротшилдови слуги,които са се продали за милиони в полза на Новия Световен Ред,който е нов тип Световна Комунистическа Диктатура,с комунисти от всички страни на ключови постовя,са много лансирани от меддите-да ахнат,с извинение ло да ит е голяма новина,а ако забелязвате истински работещите политици за съхраняване на цивилизацията,нациите,границите осъзнали вредата от ООН и Новия Световен Ред като Тръмп,Марин Лъо Пен,Путин и други са постоянно оплювани,не се пише нищо за приноса им в много отношения за съхраняване на света,а им се приписват невъзможни грехове и постановки,за да ги очернят.Амал и Джорж Клуни са поредното серийно производство от типа Джоли,Мегън Маркъл/новата изгора на Принц Хари/,Мадона,Ангела Меркел,Френския Президент Оланд,всички холивудски ревящи против Тръмп зомбита,които са купени от Соросоидите,за да рекламират Новия Световен Ред,чиято главна квартира е ООН!!!

ООН е създадена от соросоидите,гълта огромни суми и разбива,а не помага на света.Нали Косово беше създадена от ООН,а Амал Клуни няма как да не се яви пред мениджмънта на соросоидите-сектанти,защото и тя и мъжа й са глобалистки кукли на конци,работещи в полза на Новия Световен Ред....Това е една изключително антипатична двойка.

Натегачка. С оня Клуни са фалшива двойка, на всичко са готови за да се додрапат до Белия дом, даже деца завъдиха за да са по вървежни. След години и арабка ще има в БД....

Мацката е страшна! Показва ясно, че половете са равни и успехът в кариерата не е резервиран само за мъжете.

Цирк...

Mnogo е лесно да си смел, напорист и борец за правда като си седиш на топло, сухо и светло, на безопасно в централата на ООн. Но и тя , и мъжът и - смелият и мъжествен Клуни , се отказват да ходят на терен в тези страни, защото се страхуват за живота си.. Демагози, които правят кариера върху нещастието на другите.

Да, но правят нещо. И дава гласност на тези престъпления. Има нужда и от такива хора, които тук могат да променят повече, отколкото, ако ходят на място само, за да се покажат. Там стават такива невероятни престъпления и от двете или трите страни. Колко жени, деца и мъже са отвлечени и от сирийската армия, без причина и са жестоко изнасилвани по затворите, колко са третирани като животни от ИД. А политиците тук премълчават, защото не можем нищо да направим. Войната е нещо ужасно и трябва да направим всичко възможно да не достига до нас.

изобщо даже не е нужно да ходят там. Престъпниците са в Белия дом и Пентагона, ама там е още по-опасно да се задават въпроси.

И какво,ще ражда мелезчето в Съвета на ООН ли?

ами ще трябва да я пазят, завела е дело срещу ислямска держава все пак ..