Коя е жената до Джъстин Трюдо

Съпругата на канадския премиер е уверена и обаятелна личност. Така я описва самият Джъстин Трюдо.

Обратно в новината

Коментари - Коя е жената до Джъстин Трюдо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя е жената до Джъстин Трюдо - ами то била жена му! :)

Въпросът е не коя е жената, а защо трябваше да има жена или поне така стоеше пред Чехльо ;)

Джъстин ни прецака яко, харчи на дефицит с кредитна карта, която ще я плащат децата ни. Яко му падна рейтинга с насърчаването на нелегални имигранти да дойдат от САЩ в Канада. Предвиждам след Джъстин, мажоритарно консерваторно правителство, което ще реже бюджета яко и масови съкращения.

Соросоидите умират да си рекламират куклите на конци.Този Трюдо е соросоидна изработка

само да добавя няколко щриха тука : интересно как на софи грегоар и разрешиха да добави трюдо към името си при положение , че това в квебек не е разрешено , ама нейсе , нали трябва да покаже принадлежност... софи беше репортерка в едно клюкарско предаване ( регионална репортерка от квебек ) . самата тя по интервюта разправяше преди години наляво и надясно как след като се срещнали в джъстин в бара , отишли в апартамента му и тя очаквала нещо да се случи , ама той и предложил по едно питие и я изпратил . после след няколко месеца се видели на един тротоар и решили да се вземат . джъстин за същата среща в бара разясни тогава , че бил в много " социален етап " от живота си и една жена не му трябвала ... интересно как с времето се променят спомените и стават едни такива романтични и принцесешки....

Не е забранено да добавиш към името си името на мъжа. Може и да си смениш името в Квебе, но на медикъл картата ти изписват задължително моминското име. На шофьорската книжка и други документи можеш да си сложиш името на мъжа си. Личен опит.

Тази женица има изключително аграрен вид, но за канадка това е класа!

Абе тук сте се събрали всички манекени, актьори, граждани с перфектни фигури, лица, зъби обноски....

Ujas tapi I neobrazuvatelni s pari , I 6te napalni Kanada s o6te zabradki

че пишеш на латиница, а и си абсолютно неграмотен/неграмотна! Как прецени, колко са тъпи?

На две от снимките я държи за дупето, това е добър знак за силна връзка.

Ниво са, голямо. Има какво да се научи

Глория хахахах

Тлъстуша

Главната новина за мен в тази статия е, че дир.бг замениха И-то с ударение от й на ѝ. Разгеле! Надявам се, че това ще продължи и занапред, а не е просто копи/пейст :)

Е, хубаво е момичето, ама все в шарени роклички се облича...като една друга първа дама.

E, явно е копи/пейст! В съседната новина от същата авторка изобилства от "й".

Авторка?! Много великодушно определение за копи-пеист.

Аман от либерали.

Чак до там ли я докарахме да пишем за жената на Канадският примиер, на който рейтинга според последните допитвания драстично намаля и се оказа нежелан от болшинството канадци?

Имаш предвид, че канадците четат Дир.бге и по-точно рубриката за популярни личности?

Рейтинга на Джъстин падна наистина. След последните му изцепти тип Меркел нямам намерение да гласувам за него. Раздава парите ни наляво и надясно, кани всякакви навлеци. Харесва ми, че е млад, отворен към промени, но тази хипер толерантност ми идва в повече.

slavy_@abv.bg

Тогава можеш да се върнеш в България! Тукашните политици са адски нетолерантни и гонят всички неканени "гости"... и ги бият понякога! А парите ни не ги дават на никого, а за по-сигурно ги прибират в собствените си банкови сметки! Ще ти хареса, повярвай ми :)