Пенелопе Крус ще играе Донатела Версаче

Пенелопе Крус ще изпълни ролята на Донатела Версаче (61) в сериал за убийството на брат й - известния италиански дизайнер Джани Версаче.

Обратно в новината

Коментари - Пенелопе Крус ще играе Донатела Версаче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

една от най красивите актриси на всички времена и торбаланата от голямата марка на брат си.

Все по-секси с годините, направо феномен. И не е само така при нея, много са такива. Как да й откаже човек, просто сърце не му дава.

Щом за пари човек би изиграл ролята на най-грозното създание сътворено от Господа .......Донатела..........значи нещата не са на добре !!!

Бях фен на Версаче......... докато не видях сестра му да превзема империята . Тази е по зле от нашите джагодиии дето обикалят новинарските блокове !!!

Сумати пластики има по себе си ,но главата-восък не може да я смени още!

Дир-а клюкарите да постнат една снимка на Донатела да и се порадваме на изящната красота моля. Ха хаха аха хахаха браво на Дич-4ето.

Този резултат не е дело на Господ, а на некадърни пластични хирурзи... Освен ако не са искали да направят дамски двойник на Стивън Тайлър от Aerosmith...

Е, чак пък създание сътворено от Господа, е прекалено. Донатела е създадена от родителите си и по- късно има прекалено много и при това не сполучливи пластични операции, които вместо да я разкрасят по-скоро я направиха "красива", като покойната испанска херцогиня Алба. .... и манията й да използва солариуми нон-стоп също.