Дъщерята на Пол Уокър - красива като баща си

Дъщерята на актьора Пол Уокър вече е красива млада дама.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Пол Уокър - красива като баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се забрани на производителите на автомобили да правят свръх бързи коли,освен за състезания. Скоростта увлича и убива.

Колата виновна. На този участък ограничението е 45 мили в час, експертизата показва че са автомобилът се е движил с 80-93. Да съди семейството на Роджър Рода, който е управлявал Поршето.

Страхотно тяло, но има голям нос. Абе става, накратко казано.

Така така ето как човек може да прави пари от нищо в щатите.Мисля че следващият ход ще е да съди общината че е сложила стълб на злополучната улица.

нека да пишат коментари само красиви хора......грозните се изказахте...отиваите да пиете кафе втора цедка

Нека писането на коментари от красавци започне сега! Ти вече се изказа, а нали си грозен. Трябва да нулираме броенето.

Единствения Уокър аз признавам е Johnny Walker!

Скандално и неморално. Това не е правосъдие. Едно разглезено момиченце търси лесен начин да забогатее и го намира. С нож може да си отрежеш филия и да я намажеш с масло. Но с него може да се убие човек. Това не означава, че ако някой извърши убийство с нож, трябва да съдят производителя на ножа, че е произвел оръжието.

Явн майката се домогва до парите, използвайки дъщеря си, то е само едно дете. Много грозно поведение, все едно са измервали Пол като източник на доходи и толкоз. И най-отвратителното е, че не са бедни, а са милионери, защото Пол е оставил доста пари след себе си.

И солидни застраховки!

Аха, ето едни стари новини - "Пол Уокър е завещал цялото си състояние на дъщеря си. Според предварителни информации състоянието му възлиза на 25 милиона долара." В статията пише, че от 7 години бил разделен с майката и живеел с друга жена. След смъртта му са се сетили да искат наследство тя и всички негови бивши партньорки. Очевидно жената е завидяла, че парите са приписани на дъщерята и решила да подеме акция скрита зад детето, та и тя да намаже нещо.

Нормално младо момиче без тунинг за абитуриентския бал и без кифленски селфита от Дубай,Бали и Малдивите

това е обида нали? хахаха красива като бащаси, вероятно и умна като майка си... така една моделка предложила на един професор да се оженят. Казала му: знаеш ли като се оженим и имаме деца, какви ще бъдат ? умни като теб, и красиви като мен. Професора се замислил и казал... ами ако стане обратното ?

Красива като баща си и алчно-ненаситна като майка си, май-май..

там отзар ходя на работа :)

Тая пикла няма ли кой да я подучи да съди дядо Господ че е разрешил на някакво си дърво да израсте на траекторията да движение на някой си дрогиран идиот който вози Холивудска звезда !

Чудя се при толкова много прекрасни момичета откъде се вземат тези спухани старици по на 45-50 и нагоре години?!

Има една руска поговока - всички момичета са прекрасни, откъде тогава се вземат злите женища? Отговорът вече е известен - от съжителство със скапани мъже :) Научи малко повече за пряката зависимост на външния вид от хормоните на стреса, и тогава питай. Без значение дали тормозиш жената, виснал си й на врата или си я оставил бременна на прозвола - работата й е спукана. Ако си любител на спорта - загледай как изглеждат дори млади жени преди старта на състезанието, и след това. Там е показано нагледно.

Неслучайно мъж, който не обича истински жена си е по-лош от мащеха. Девойката отива от любящия си баща право в устата на звяра. И започва процес на унищожение или загрубяване и възмъжаване. За жалост този сценарий в живота вече преобладава. Нека мъжете честно признаят доколко им пука за жените им. Не е ли бракът им едно недоразумение, и не са ли най-големия й враг.

:-))) Очаквах нещо подобно в отговор на заядлицата си и ето го - букетче, прекрасно като младо обещаващо момиче! Благодаря ви, честита пролет!

Тези филми и в България вече ги дават. Първо татето налива едни пари в медиите да му хвалят щерката и после хоп, станала известна.

татито почина бе .

Такива искове са ежедневие в САЩ. Накрая ги плаща застрахователната компания и всички са щастливи.

тая лесби ли е или още е нормална

"Тая" сигурно вече е строшила поне 50 броя ...

Много е начетена за 18-годишна :) Я виж какви искове е предявила... След като Поршето е имало толкова дефекти, що не го е върнал и да си вземе друга, по-свястна кола?

При това ги съди от по-миналата година, смятай :)

А дано СЕ ЗАДАВИШ малка кучко.!!!

Има малки цици, но заради зеленото ще се прежаля.

Е не може зорлем да се натресеш в дърво с убийствена скорост и да търсиш обезщетения. Ми утре някой парашутист ще съди производителя, че не му се е отворил парашута, а и джипа долу не го е чакал навреме.

Пропуснала е да съди слънцето, че е печало твърде слабо, вследствие на което сцеплението на гумите с пътната настилка не е било максимално възможното.

Според нея компанията производител е "икономисала" от обезопасителните характеристики на автомобила, които са могли или да предотвратят катастрофата, или поне да запазят живота на пътниците. и ще оадне едно доказване ... адвокатите има да папкат от тази малоумната дъъълго време

В САЩ не плащаш предварително за такива дела. Адвокатът преценява дали има шанс да спечели и ако прецени , че ще има успех се хваща с делото, като обикновено договорката е 30% за него от обезщетението . Така, че момето няма да се набута освен с първоначалната консултация, която й е излязла максимум няколко стотин долара.

От гнус направо настръхнах. То бива наглост и лакомия, ама това е прекалено.

Наглост и алчност при американец никога не е прекалено!

си искал да кажеш,българин,никъде няма алчност като българската

Много нагла. Чак гнусно ми стана като прочетох до край новината.

не е вупроса в парите.просто много го е обичала и тои нея.

Бе не е добро сравнение, жена да е красива като мъж. Само на Петя Дикова й пасва, че е умна като майка си и красива като баща си. :)

На Петенцето налитам,ама само след четвъртото уиски

ха, значи малко пиеш...на тази квадратна чутура след бутилка незнам дали ще се заглеждам.

красив баща - красива дъщеря

Отсъствието на бащата го мери в пари. Отвратително.

И аз!

прекрасница!

Виновни са от Порше че не са сложили двигател 35 коня и са продали колата на празноглавец

не караше тои.