Въртят първия самостоятелен хит на Невена Цонева по MTV

На 19 януари „За тебе песен нямам” ще се завърти премиерно и в ефира на най-голямата и влиятелна музикална телевизия в света.

Обратно в новината

Коментари - Въртят първия самостоятелен хит на Невена Цонева по MTV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сме гледали чалгаджийки в порно списания или в Плей бой, ако да са предизвикателни мацки, но затова пък от поп-изпълнителките доста се поразсъблякоха, та останаха по без нищо! И баба Лили не остана назад, снима се още в първите издания на Плей- боя! Сега намеци и към Невена. То и да се снима гола, няма да запее по-добре!

Osven blizkite i, nqma koj da q sluwa!

Невенчето или някои нейни близки са нащрек и си пишат, и оплюват почитателите на ИНТЕРНЕТ, които не от завист и некадърност си казват мнението. В България има не малка безработица на вишисти, завършили с много добър и нагоре. Какво е образованието на тази нова звезда от Мюзик айдъл, koято няма концерт извън него наживо? Ако струваше нещо, щяха да го побликуват, както и други нейни успехи. Te, koито вървят и са талантливи не се нуждаят от толкоз реклами из медиите, както е с Мюз. айд.

ТОЗИ БОКЛУК ПО МТВ? ТИЯ НЕ СА В РЕД!

Какъв ти труд в телевизията? Технически всичко записано предварително и гладаш едни марионетки. Защо няма други изяви на сцена пред публика? Защото сигурно не може, а ако можеше, Слави ще е първия дето би и попречил за това. Те ги избират там в Мюзик айдъл от журито да са по-кофти! Затуй смениха журито!

Не е работата до силикона и порното, ами до другите и сценични качества, ако ги има! И МАдона и много други са силиконови и се снимат голи, но ги знае цял свят! Това момоче тепърва трябва да показва какво може. Надали има българин, който да не е бил поласкан от успехите на сънародниците си извън страната. Успехите не са идвали така лесно и бързо, а са се точили години наред упорит труд. Сега искат набързо да изфабрикуват от нишо нещо, но хората не злобеят, а с право питат колко е пяла наживо преди Мюзик Айдъл? Никъде другаде не сме я гледали... Toва, че хората разбират от музика , не значи, че злобеят! Има и злобни хора, но какво толкоз е Невена и какво е всъщност, та да е обект на подобен вид внимание. Новоизлюпен, недоказан изпълнител! Такива като нея, колкото искаш!

ХА, ХА ! Тамън да е истина, че е пусната по МТВ! Няма да се излагат с такива като нея!

Коментарът на Някой в случая си е съвсем на място. Момичето заслужава да се прочуе дори извън пределите на България. Като сложат някоя 4алгаджийка, коментирате ви обикновено са колко силикон имала, как пеела на плейбек, в кое порносписание е излязла и т.н. Невена обаче няма силикон, пее добре и не се снима в порнографски списания. Ама като сте толкова злобни, и намирате кусури, каквито може да измисли само един завистлив човек.

Кога е завъртяна по МТВ? Те само нея чакат там, няма понеже по-способни от цял свят, че и от България! Само тъпи реклами.

Невена пее добре, но това май не е нейният стил. Тия дето уж я продуцират я слагат в някакви много тъпи рамки. И аз мисля, че текстът е СУПЕР ГЛУПАВ!

Когато някой некадърник и бездарник, си седи вкъщи пред компютъра, вместо да се хване на работа и обвинява целият свят затова че не е успял в нищо, започва да пише злобни коментари към успелите (особено в случая, където присъстват и талант и визия и много, много труд - нещо непознато за много хора особено в този форум)

Когато някой некадърник и бездарник, си седи вкъщи пред компютъра, вместо да се хване на работа и обвинява целият свят затова че не е успял в нищо, започва да пише злобни коментари към успелите (в случая с основание)

песента не е нищо особенно, но то не,че по мтв въртят песни с кой знае какви текстове -набляга се основно на визията, така че има шанс. тя поне пее добре и изглежда добре -стискам палци!

Мюзик айдъл2 ще скопа земята за да привлече зрителския интерес .Какво ли още ще измислят, докато започне шоуто. Струва ми се, че се уплашиха от конкуренцията с Нова тв.

Парашутистка ли е? Къде и колко години е пяла пред публика? Трудно ще и бъде да ме убеди в значимостта си за българската певческа култура.

И на мен не ми харесва песента - текста особено е доста глупав, ако и да го е писал Видинлиев. Но пък МТV не е особено интелигентна телевизия, тъй че ще си залепне одма нашето момиче там. Все пак - радвам се за нея, поне един човек да пробие чрез тъпите телевизионни шоута, че то не бяха брадъри, сървайвъри, танцувай с мен и пр. боклуци с прилежащите им звездички-еднодневки

Това че щели да я пуснат 2-3 пъти в World Chart Express все още не означава че ще я въртят по MTV

Песента е много хубава, а и визията на Невена е много по-изпипана от преди Music Idol. Браво на екипа й. Имам дете на 3години и то много харесва припева на песента все него си тананика като чуе песента.

kav hit be? koi q slu6a taq? samo horata ot selo mai....

Това си е реклама на Music Idol 2. MTV и те за пари работят:) Иначе каката е леко селска пръчка, но с това разполагаме. Пък и не пее лошо.

ama na vas nishto ne vi haresva, vse kritikuvate i vse nedovolni.... Az se radvam za uspeha na Nevena i i pojelavam mnogo poveche!

Хубаво и талантливо дете. Желая й успех!

I na men pesenta izob6to ne mi xaresva!No vse pak jelaia uspex na Nevena:)

Невероятно тъпа песен !

Много талантлива и много красива .Е, това е дар божи!

pesenta NE STRUVA!No kato se ima predvid, 4e q producirat nekadyrnici-towa 6te sa rezultatite....

творческия тандем е от трима души?

Браво стискам и палци дано да стигне много, много на горе

Макар ,че песента всъщност не е кой знае какво.Даже ,ако трябва да съм напълно честна-изобщо не ми харесва.Обаче това си е успех за нея и хората направили песента.Все пак е завъртяна в MTV.