Аня Пенчева отново в операционната

Актрисата Аня Пенчева е претърпяла нова операция. Това съобщи съпругът й Ивайло Караньотов.

Обратно в новината

Коментари - Аня Пенчева отново в операционната | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имам позната на 90 години, която казва с право, че е "баба" на внука си. Така е в цивилизования свят към който ние не принадлежим.

не е тежка операция. И на мен успешно отстраниха безкръвно жлъчката независимо, че хирургът не беше набедено светило. Колкото по-остарява Сашо Диков става все по-непоносим. Завиждам на Пенчева за съпругът ѝ Караньотов.

Си ходя и работя с два огромни камъка в бъбреците и само пия по около два литра течности и сокове дневно, за да не изсъхват, както ми препоръчаха лекарите, защото нямам излишни пари за вана и разбиване! Каквото имам, или ми го взима обратно милата държава, или го давам на близките си под една или друга форма. Докога ли ще я карам така? То ще се случи изведнъж, предполагам. А за "дребните подробности" по зъби, сърце, кръвно и т.н. да не говорим. Живеем като обречени - още малко, още малко...и стискаме зъби /ако ги имаме/. Умират си да се "грижат" за нас всички и да си идем ей така, напълно "обгрижени" час по-скоро след като обаче сме гласували. Затова обмислям спешно преселение в някоя друга дестинация, докато не е станало съвсем късно за другото такова. Поне да си ида сред нормални хора и прекрасна гледка пред очите.

Дано се оправи Аня,но защо ми се струва ,че нашите светила нещо са сгафили.Колкото до прегръдката,тя е израз на обич и топлина ,която е нужна на всеки без значение на възрастта.Трябва да си извратен ,за да те дразни точно това.

Тази жена, с д"доброто си изглеждане" е получила без ред и без основание апартамент от Тодор Живков. А него всички го мразите, нали? Защо не мразите протежетата му, които сега си живеят в жилища, платени от нас.

Защо професори, шефове на клиники, един вид "светилата" оперират само и единствено разни "VIP"? Другите хора да не би да имат различна, по-проста анатомия или пък могат да бъдат шити и порени като парцалени кукли?

и други хора, срещу няколко хилядарки в джоба им.

А вие защо пък толкова се натискате да ви оперират професори?

Аня може да е баба, но е красива! Повечето девойки са дебели, пъпчиви, без усет за обличане, отблъскващо прости! Предпочитам хубава жена, независимо на каква възраст е!

Забелязвам, че има злобна дискриминация към жени, които изглеждат добре, като много искат да ги набутат в клишето "баба". И това го правят жени и мъже, които никога не са изглеждали добре, а с възрастта са напълно изхабени, както физически така и психически.

Точно! :)))

Забрави ли сте една операция, най-тежката. Пъпка на задникa!

Забравила си доста годинки в училище. Как се спрягат глаголи в множествено число ма, Ленче? Да те светна - не е с въпросителна форма. Разбра ли нещо изобщо?

ленчето писало удивителна, не въпросителна. айде да не се учим, че се излагаме

срам ме е да ги гледам, дърти пък се прегръщат като младоци, а ако ги съблечеш кожите им висят като дантели

жал ми е , че им се иска да са млади но не става, проста стават за смея на младите

сигурен съм, че си много нещастен и незадоволен човечец... незначителен чак

Колко ли трябва да са малоумни тези двамцата, за да имат дете, което няма елементарен усет къде може и къде не да се юрка кросов мотор? Синчето кара с 60км/ч на закрито в мол! Е?

Аня ще я нарека "баба", когато Пипи роди.Детето на Карина си има баба.Аня,оздравявй ,за да красиш земята.И Караньотов е мечта мъж за много жени. Желая им много здраве и дълъг семеен живот.

като сестра може да пишеш само хубави неща, но действителността не е точно така. Пипи няма скоро да се омъжи с това грозно лице и тяло, макар че е набутана за водеща , а не става, така е и с мъжлето й и поначало защо ни занимават с тази възрастна жена, каквато е била е била, сега просто е увехнала роза. И каквото да прави години са си години.

Пипито е много сладка и много секси мадама, ще имаш да взимаш! Да не беше толкова превзета (това заради майка си) грешка нямаше да има, но и така пак е сладка, бих я взел, ако не бях зает.

питам , а акоПипи не роди и, Пенчева стане на 80 години, каква ше е тогава, явно според теб ще си остане ли девойка.Аз съм на годините на Пенчева и децата ми викак бабо и не се срамувам от това, по- срамно е да си дърт и да се приемаш за момиченце.

Ето това е тежка, селска простотия, принадлежаща на човек, възпитаван и живял в необратими комплекси! Една жена не може да бъде квалифицирана като баба от околните, без значение на възрастта си. Тя може да бъде баба единствено за внуците си, а за останалите е дама. Все се чудя колко трябва да се мразиш, за да се наричаш доброволно баба - дали е продиктувано от селски манталитет, ниско самочувствие или действително някои жени се раждат баби....

Мине ли човек 60 те и започват болестите. А при нея от толкова пластични операции, положениего ще е по-тежко. Много ми е смешно стари хора като започват да се правят на млади. Този Карайонтов отдавна не вдига самолета, става само за даване на съвети и за фотографии

Ти кога се опитва да му го вдигнеш, че разбра?! Аман от кухи празнодумни лейки!

Караньотов каква мечта е, като е толкова мечта защо се е веднъж развел. Такъв мазен тип не е мечта, пък е е старичик вече

Старичък, но богат, а Аня цял живот това е търсила.

... баба ани... са думите на мъжо и за нея... от много години...

некрасивите и некомунистите не ги обгрижват , няма за тях правителствена болница , те отиват от неправилната страна на тревата, а и трева няма за тях

Бързо оздравяване!

Дали коремните болки,които наложиха апендектомията,не са били от жлъчния мехур?

Преди години /бях на 25/ получих силни и продължителни коремни болки. Сложиха диагноза "адендицит" и препоръчаха операция. Изчаках ден-два, болките отминаха, не се оперирах. На следващата година ми извадиха жлъчния мехур, пълен с камъни. Спестих си апендектомията.

A може и да е било камък в бъбрека или просто запек.

Красива.

Кураж и бързо оздравяване!

Желая и бързо възстановяване и здраве. Красива жена е.

А не особено красивите, какво? Да мрат ли! Изключително тъпо изказване...

Да е жива и здрава баба аня

Вие внук/внучка ли сте на Аня Пенчева?

но и да не съм на 60 години каква може да бъде една жена освен баба

колкото и да и не иска да не е баба си е баба, аз станах баба на 42 години и се гордеех с това, а тя ако я видете от близо си е мачкан лак отвсякъде

Матр'яла в БГ - на 42 баба, че и се гордее с това ....

Аз съм я виждала отблизо, в една очна клиника. Придружавах болен, очите ми са здрави. Аня Пенчева е много хубава и добре поддържана жена.