Мишел Пфайфър (58) се завърна със секси фотосесия

Любимката на Холивуд Мишел Пфайфър грее на страниците на Interview magazine.

Обратно в новината

Коментари - Мишел Пфайфър (58) се завърна със секси фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да се учат! Що за ген носи тази жена, или видът й се дължи предимно на духа и позитивизма? Господ си знае работата, не дава всекиму.

Страхотна жена !!! И на теси години, изглежда вълнуващо и красива... Всеки уважаващ, себе си истински мъж, би я пожелал :) Аз бих я треснал ;)

То требва от време на време човек да прави и услуги

Фотосесия тип "тая сутрин станах рано и не си оправих леглото". Всека повлекана прави сутрин такива фотосесии.

БГ МЪЖЕ И ЖЕНИ: КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ГРОЗОТИИ И ТЮФЛЕЦИ СТЕ ВСИЧКИ ВИЕ ДЕТО ЗЛОБНО КОМЕНТИРАТЕ МИШЕЛ ПФАЙФЕР!С ПЪРДЯЛНИЦИ ПО 2 ДЕКАРА И ЦИЦИ ДО ЗЕМЯТА ДА СИ ГИ ВОЗИТЕ С МОТОКАР! И ТОВА ВАЖИ НЕ САМО ЗА БГ-ЖЕНИТЕ АМИ И ЗА БГ-МЪЖЕТЕ! НА 25-30 И ВЕЧЕ ПЛЕШИВЦИ, РАЗПЛУТИ ОТ ТЛЪСТИНИ, ЛОЙ И МАС!НА 25-30 ГОДИНИ И ВЕЧЕ ИЗГЛЕЖДАЩИ КАТО 55+ ГОДИШНИ! С ШКЕМБЕТА ДО ЗЕМЯТА, ТОПЧЕСТИ ГОЛЕМИ ЧУТУРИ ВМЕСТО ГЛАВИ И 2ДКА ГЪЗЯГИ! И ЕСТЕСТВЕНО 90% ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ ТУК С ФИЗИОНОМИИ НА ВСЯКАКВИ ЖИВОТНИ! ПЪРВО СЕ ПОГЛЕДНЕТЕ САМИТЕ ВИЕ КАКВИ КАРИКАТУРИ СТЕ, А ПОСЛЕ КОМЕНТРАЙТЕ ЖЕНА НА 58 ГОДИНИ, КОЯТО ЗА ВЪЗРАСТТТА СИ ИЗГЛЕЖДА ПЕРФЕКТНО!

Хубаво е, че имаш мнение и го изразяваш, ама недей да крещиш! Не е нужно!

Недей да пишеш всичко само с главни букви! Не бъди ПРОСТАК! (ако си жена - също)

На снимките виждам жена, която няма скоро да престане да бъде вълнуваща и красива. Толкоз за прословутия "срок на годност"

Тя изглеждаа много по-груба и по-грозна, когато е била мдада

Прекрасно изглежда за възрастта си. Но ... как да кажа - слаба като бабичка, не фина като млада жена. Много я харесвам, не искам да прозвучи грубо. Обаче за всичко си има време. А и тя не може да се оплаче, че не е била снимана, забелязвана, превъзнасяна. Не става на 58 с прозрачни дрешки, колкото и да си във форма. Очите те издават.

Много се съгласявам. Беше много хубаво момиче, но за съжаление не всеки старее красиво. Добре, че има Фотошоп, щото ако увеличите дясната и ръка на снимка 11 и я сравните с първата.... страшно е. Но като актриса и човек - винаги е била на ниво. Всеки остарява....

Видяхме снимките с фотошопа...сега ги дайте същите без ,за да сравним...

Като прочета за Мишел, и ми припарва на едноочко. Що съм го жулил едно време, преди 20-на години, на нейни снимки....до протриване, баце...Ама бех млад.....ех, спомени....

Не го разбирам този стремеж да се докарваш с опъване до 30-годишна зорлем, ако си на 60! Не се получава! А като млада беше еталон за жена за много мъже и жени- нежна, красива, фина, ефирна, успешна...! Ако си остаряваше нормално и без корекции, би била такава и сега за поколението си! Но няма как да стане такава за сегашните млади! Влакът е заминал! Аз лично бих я приел по-нормално, ако си беше останала естествена!

Недопостимо е такива дърти вампири да ги лансират в подобни сесии.

НедопУстимо е също така неграмотници да изказват обидни мнения!

Защо го правят и тези пластики и фотошопа. В действителност не изглежда така. няма нищо лошо в остаряването. Просто трябва да го приемеш. Другото те прави смешен. Никой не е победил старостта. Това важи и за мъжете и за жените. Не се заблуждавайте драги господа,който казвате,че на пипане личи. То и вие не сте като 30 годишни нито на пипане,нито на повтаряне,нито на продължителност. Така че дедовците да си седят при бабите и като и двамата са с косури да се уважават за характер,отношение и след като и двамата са видели че живота е кратък,да се радват на всеки миг.

Не се срамувай да изпратиш това си мъдро поучение на мистър Тръмп например.

незнам защо като почнат с тия пластични операции и заприличват все на Майкъл Джексън...

Красотата не е само в младостта. Не е маловажно как човек остарява през годините. А Мишел Пфайфър преминава през годините с много чар и голям талант.

Какво друго й остава като от години не се е снимала във филм.

Дърта чанта, мачкан лак

за теб - силикона на Лозанова!!!!!

Много,много тунингована и поправяна жена. Затова е красива - не може да се отрече. Но няма нищо общо с това на какво прилича на младини.

Екстеншъните ги спасяват такива като тая, и нашите емануела, емилия и т.н. иначе нямаше да има с какво да се покажат на главите. Мислят си, че хората не ги знаят що за стока са, като са се фотошопирали така...

Казва се слабоумие, да си сбръчкана, да си платиш да те снимат и фотошопорат и накрая ти да си вярваш, че изглеждаш така

Минижуп и Фотошоп добре

Простак.

Секси, секси, ама колко да е секси една 58-годишна жена!!! А, че тя е красива и талантлива - няма спор!

Може и да е по-секси и от 30 годишна. Ген.

На снимка - да. пипнеш ли обаче, край на илюзиите.