Златка Димитрова купува храна за бебето от чужбина

Всички памперси, както и храната, поръчвам от чужбина. За съжаление в България доста от нещата са второ-трето качество. Всичко е много различно.

Обратно в новината

Коментари - Златка Димитрова купува храна за бебето от чужбина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Златке, много си проста !! Като си толкова загрижена за качеството на живот на детето ти, толкова ли е трудно да се снабдиш с качествени и екологично чисти продукти и да приготвяш сама храните за бебето?! Няма нищо по- добро от прясна, домашна храна за едно дете. Аз кръстосвам села и био магазини като лудите, за да се храни детето ми добре, но и през ум не ми е минало да му поръчвам по интернет консервирани храни в колет!!! Толкова ли си глупава действително или го правиш за някакъв криворазбран PR? !!

Подкрепямте напълно но нали в България като видят малко пари и много обичат да се правят на интересни един вид вижтеме.

Кучката незнае че от чужбина храната е по отровна от тука психоПатка

Селянка проста,жалко ,че непрекъснато ни я навират ....

"За съжаление в България доста от нещата са второ-трето качество". Браво на Златка, най-накрая е разбрала нещо, което ние знаем от години, като я гледаме че се мисли за ВИП, а в действителност е "другарче за сексуални игри" четвърто-пето качество. А медиите ни я пробутват, за да могат посредствените и неграмотните да видят, че има доста по-прости и нагли от тях. А това е държавна политика на мутрите, за да могат по-лесно да управляват.

ЧУДИХ СЕ БАБА Й С КАКВО Я Е ГЛЕДАЛА. ФИЛИЯ С ОЛИО И СОЛ. МНОГО ВИ МОЛЯ ОТ ДИРА, НЕ ИЗПРОСТЯВАЙТЕ ТОЛКОВА МНОГО И НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПАСТИТЕ НА ГЛУПАВИ ХОРА.

моля, моля, айде по-малко пренасаций. Вместо да си губиш времето с тъпи интервюта, направи преглед на европейските столици, че и на по-големите градове! Може и да научиш нещо полезно!!!

нали вместо във второразреден бургаски квартал, госпожата е израстнала със златна лъжичка в устата, родителите й са милионери, има отлично образование, работи и престижна работа, що да не си гледа детето с чужбински манджи, а пък ние глупавите, дето нямаме мутра за мъж, да ни ядат рибите. Да сме гледали на кого ставаме метреса!!

Златке, Златке, ако знаеш с тази себичност, фитнеси и детегледачки , колко си изпуснала. Нали много искаше дете ? Ми гледай си го сама. С това ли ще се похвалиш,че храната му е от чужбина ? Ти не можеш ли да му сготвиш супичка, кашичка, пюренце, кърма няма, добре, но другите неща..............

направо се чудя как успяхме да изгледаме нашите деца, без да знаем всички тези неща! Ами и тези на комшиите - и те ги изгледаха - как ли ...

Не е важно какво казва тази........пред телевизора. Въпросът е: ЗАЩО се канят ТАКИВА хора?

Защото народът трябва да оглупява, затова. Чалгарки ,силиконки и всякаква друга и----. Кажи с какво може да обогати знанията ти, духа ти Златка? С нищичко. Това е целта на някои хора и успяват. Все по ниско интелигентен народ срещам.

Тя верно ли споделя, че бебето 'вече' я разпознавало?!? То никога не е спирало да я разпознава, а тя едва сега, 5 месеца след раждането му, е забелязала. Колкото до брака - мнението ѝ само още веднъж доказва, колко е себична - като публична личност има грижата да възпитава като модел на подражание и да не споделя подобни мисли в медиите. Ама то е така - сватбите са привилегия само на висшите класи. Низшите си намират оправдание, когато не са достатъчно сигурни във връзките си и са готови да отлетят без допълнителни правни усложнения. Очакваме продължение в този дух.

Всяка жена, която жадува да се види като булка, винаги много подробно и напоително обяснява, че това не е важно.

днес ще работите за мен ще ме цензурирате тъпаци няма друго за вас ...пишете безспир за златка и гумното й това си е то тема........на вашия лайф видно че нивото ви е златкино..........

изле че златка е по - защитена от мен.аз ще ви чета глупостите тя не! това ми е виждането за вас и за нея,,,,,,,,,

хора не пишете тук тук ви наблюдават и цензурират никой не желае вашето мнение.... утре може да ви повикат някъде зе справка .......... ще попитам мая манолова редно ли е като й изпратя коментариите си ?????????

бебето е прекрасно!смехурчица! тия тъпи същества около него ще го направят по свой образ и подобие та и още.............

много ясно, че ще се дърпа.... още една Златка едва ли ще може да издържи.

Много ми хареса един коментар по- надолу: Като се знае какви са познанията на Златка по география, кой знае какво тя НАРИЧА ЧУЖБИНА"!

Коя па е тази и защо това че купува памперсите от турция, е толкова важно?

Ако ще и от Марс да ги купува се тая. Кифлата си е кифла, незнам как ще си възпитава детето, но.... Наистина ужасно досадна личност с просташко възпитание и нула речник!

и бащата е с нулев реченик, горкото дете

Направо се чудя другите бебета как оцеляват с тези ниско-качествени стоки,които родителите им купуват от нашите магазини. Те са истински сървайвъри от малки.

чифт очи, останалото гъз, лека ... лека.. ама много лека е тъз

просто та чак да я съжалиш - това само се чуди в кой фитнес и козметичн салон да се натресе. Купувала от чужбнина с парите на мъжа си мутрата. Най-гадното е че се хвали на фона на толкова хора, които едвам свъзрват двата края. Как може такава арогантност и простотия? Селяндурка!

А в чужбина ли изхвърляш дришните на сина си???????

това че са второ качество и не ги харесва означава ли че чавето е първо качество .

Браво!А от кои столици пазаруваш научи ли ги вече?

Каквото и да прави, бебето й има ДНК-то на нея и умният и мъж, ако ще и с храна от Марс да го храни, няма да го направи мбого умно.

Ако не е класифицирана информация и няма да навреди на националната сигурност,ще питам нещо допълнително. След като бебето изяде всичкото папкане и осере памперсите, докато дойдат камионите от чужбина с новите пюрета и консумативи, бебето гладно и наакано ли стои ?

това някой вълнува ли го? тая като смята, че храната тука не е на ниво, защо стои в България, а не се изнесе с детето а и мъжа си, какво правят още тука?

Да аре изнасяй се в Индия откъде идваш Златенце?! Чакат те там с отворени ръце кастата на далитите ;)

Ало,Дира толкова ниско ли свалих те летвата ?Няма ли по интерестни новини че пишете за тази овца .Ние българите как-то обичаме да копираме ,утре всичке ще хукнат да купуват от чужбина памперси !

Ем чи кък, разбира се се, че от чужбина. Това е Златка. Златка Черната.

По-добре тъпа и красива отколкото умна и грозна! така че успокойте топката........

е тая е тъпа и грозна баш, а и циганка

Стига бе, тенът й е от СОЛАРИУМА, не ги разбираш ти виповете.

тази и от космоса да му купува храна и памперси, няма да успее да го спси от участта му да е дете-куха лейка. Като се има в предвид каква е майка му, а най-трагичното-като видях каква мутра-шопар е бащата, това дете просто живо да го ожалиш, какви гени носи! Храната от чужбина няма да помогне!

Айде не ни занимавайте с поредното копеле!

А така ...браво на журналята!!! Вчера Николета,днес тази! Трябва да се пълни копанката! А иначе, на тази особа познанията по география са всеизвестни! Така,че не е ясно какво нарича чужбина!

Не е ли по-добре сама да му готви на детето? И храните в чужбина са пълни със съставки, които не стават за ядене, а за захар да не говорим.

gonzales

е , добре е да му приготвя храната , но за нея това е висша математика. ако с това да си покажеш цицорите можеше да се приготви храна до сега тя да беше станала милионер. най-добре е да се изнесе да живее в чужбина. така в махленския магазин ще намери всичко необходимо. ще спести пари и няма да ни занимава с тъпизма си.

Тази за известно време я мислех за малко по-умна. Виждам, че съм сбъркал. По-добре да си мълчиш и да изглеждаш глупав, отколкото да се изкажеш и да го докажеш.

Толкова просто, та чак не се диша!

И кърмата ли си я поръчва от чужбина?

Как кърма бе. Не знаеш ли и тя колко е вредна. Тя си поръчва само най-най-полезната храна - директно от САЩ. Пюренца Макдоналдс.

fall_out

ООООО телевизионния гастрольор. Онзи ден при баба гала те мернах и си викам, кога ще цъфнеш и тука и... Воала! Не мога да разбера, що като кажеш че правиш нещо различно от нас-простолюдието, си много напред с материала. Всъщност си оставаш същата селска ...

Ама тоз нейния Миро разведе ли се,че тя коментира дали иска или не иска да се омъжва за него?