Наум Шопов-младши показа мускулесто тяло

Актьорът от "Откраднат живот", който е кръстен на дядо си - легендарния Наум Шопов, показа завидни мускули.

Обратно в новината

Коментари - Наум Шопов-младши показа мускулесто тяло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май ще е най-добре да се съсредоточи в медицината. Актъорството не е силната му черта.

добро впечатление дебютът му като артист. Сравнявам го с баща му, а за дядо му който беше велик артист и дума не може да става. Относно медицината - дано да учи упорито, но едно негово тъпо изказване "ами във филма е по- трудно да съм лекар, пациентите са живи хора, не са като тези в истинските операционни - упоени и можеш да си се облягаш и подпираш на тях както ти е удобно" - цитирам по памет, направо ме смая. Дано да е грешка на растежа, а не гледна точка.

Много е готин! Успех в медицината... и на екрана!

Така е - много хубаво момче е и правилно се е ориентирал към медицината. Като актьорски качества няма как да се мери с баща си, но всичко се научава, ако има желание , визия със сигурност има.

Ае , стига коментари относно мускулите на лапето !Блъскал съм железа години наред и бях наистина много здрав от това , но такова тяло се прави само ако се " зоба" ! Наум Шопов , старши беше велик актьор , този не го познавам . Надявам се да е добър поне толкова като дядо си !

А на мен Наум Шопов младши много ми харесва в сериала. Справя се в пъти по-добре от много от по-опитните актьори. Що се отнася до наистина съществуващата дисхармония между излъчването на лицето и тялото, мисля че в тази възраст - той е на 22 -23 години или нещо подобно - много момчета правят подобни фитнес експерименти и това си е тяхна работа. Познавам Наум, макар и бегло, и мисля, че е страхотно момче, животът е пред него и тепърва ще чуваме името му.

Мъже, които се снимат голи са ми малко съмнителни. Има голяма разлика, между тялото и неуверената, някак срамежлива физиономия, като той да не е бил съвсем съгласен със снимката, но приятелката му е настоявала. На снимката виждам две нарцистични натури - той се перчи с мускули, които не са мерило за нищо, а тя се хвали "какъв приятел има". От опит - мускулестите мъже вътрешно са крехки като стъкло, рухват психически пред първата преграда, която не може да се преодолее с мускули.

Бебето дето ще се роди на дядо му Наум ще му се пада чичо, та ще се получи внукът люшка чича си.

ти па си ного убаф!

този сигурно ще е толкова лекар, колкото и актьор. Но да не забравяме, че в бълхария театъра се държи на определени приятелски кръгове, които сами си пишат пиески, играят си и след това се и награждават едни други. Пробутването на това момченце идеално се вписва с новините, че новата пиеска, в която играе татко му е писана от лелята на момчето. Също така дир-а през ден ни осведомява кое поколение на т.н ни актьорчета се снимало в тъп сериал. Интересно само кой ли ще ги гледа. На мен поне отдавна ми е писнало от децата на еди-койси.

Боби

Малиии, гоуеми разбирачи в този форум по темата Химия. Много добър мой приятел, полови ден се опитваше да докаже на един такъв разбирач, че никога през живота си не е ползвал никаква химия, а тялото му е много близо до показаното на снимката. Ама то като сте мързеливци и лентяи само химия ви е в главата

Интересно как ли е успял да докаже твърдението си този твой приятел? Да не би да е ошамарил "разбирача" и онзи да е приел доказателствата?

Много е отблъскващ тоз наум Шопов , прилича ми на оскубано пиле кадето гърдите му се виждат.. главата му е несарамерна , удължена ,от дясно топчеста а от ляво валчеста.. Рядката му косица не може да скрие преждевременните му бръчки на лицето. и с таз брада мяза на западнал бедуин талебан . Липсва му само камилата . Ама като гледам неговата приятелка от снимкити може да изиграе таз роля. Много е трясната горката в главата и си скрила чейнето да не и гледаме кривите зъби.. ама и двамата си са лика прелика ... тоз наум е доктор, колкото и артис. Капка талант няма, по добре да иде да се кълчи по клиповете я на Камелия, я на Еманоела за друго нищо нестава.. И какъв артис е дядо му наум Шопов? Партията го буташе тук таме, даваше му роли и го спонсорираше. В един свесен филм не се е снимал... а за бащта му Христо Шопов да не говориме... дадоха му роля в филма вчера и той орезили целия филм който за мен е пълен боклук.. А този дървеняк от снимките херург щял да ми става . .. няма да му ида на операция ако ще да ми се спукат и двете гарди....ужаст!!!! Айде махкайте го от първа страница ме ще си изповръщам тънките и дебелити чарва!

Толкова много правописни грешки за ефект ли са..., че направо се стреснах...

за красива не знам, но определено не си умна...

Гледайки първата снимка виждам, че определено са употребявани забранени стимуланти от рода на анаболните стероиди. НЯМА КАК ИНАЧЕ!!! Разбира се те се употребяват по медицински показания от хора, страдащи от прекомерна загуба на мускулна маса вследствие на някои заболявания, така че не са толкова опасни в кратковременна употреба. Въпросът е да няма прекаляване във време и количество, защото някои органи страдат сериозно от това.

Уникален като. баща си

Бръкнал е тайно в забранената кошницата

Момчето има афинитет към човешкото тяло и неговото функциониране. Провокирайки себе си, човек научава много повече отколкото докато наизустява.

Да си набляга на ученето,че е много слаб като актьор.Интонацията и тембъра са му под всякаква критика.

Но като грамотен човек, би следвало да знае, че такова ниво на подкожни мазнини ще му изиграе лоша шега. Особено ако го е постигнал химически, а не с тичане.

грозно е тва, не бих го погледнала тоя мазник. Не понасям мускулести "мачо" кретени.

Завидно това тяло може да бъде наречено само от физически и ментален индивид-инвалид,даже и момата май снима само себе си

как ли му се радват гейовете? А как си го представят,даже ме е срам да си помисля...

На хубавото лошо не може да кажем.

нищо общо в тена на лицето и този на тялото... трябвало е повечко да си поиграят с фото-шоп-а

Готин е, макар че малко е попрекалил с химията. За да видите нещо по-готино, напишете евгения Великова и вижте картинките в Гугъл!

е кога време за снимки? и дъщеря ми е медицина, знам че нямат никакво време от учене, лекции, упражнения, изпити, колоквиуми и т. н. Представям си що за лекар ще се пръкне.

и аз уча медицина,но имам дете,ходя на др.курсове.Времето ми стига.Всичко е до организаация.

поне момчето е седнало да учи, а не да чака наготово, както други наследници на известни личности. А е хубавец, но той гена си е ген.

Ако мога и аз да плюна доброжелателно - по-големичък диаметър на врата щеше да отстрани напълно проблемите за нас - форумните естети. Защото сме свикнали вече мускулестото тяло да бъде увенчано от каквато и да е глава, но непременно порасла върху дебел врат. Видим ли дебел врат - всички мускули си идват на място ...

Ма много точно казано. Като топлийка е в главата. От онези, с шаренките, пластмасови връхчета.

Хубаво е, че се е насочил към медицината. С този дразнещ, хриптящ и продран глас въобще не е за актьор. Мускулите дори няма да коментирам. Миловидно, почти бебешко лице, с телосложение на тъпа мутра. Както и да е. Негова работа. Въпрос на вкус казало кучето и си облизало задника.

На мен пък точно този дразнещ тембър много ми харесва..., ама не съм кучка и не мога да се обърна и сътворя останалото...

Супер, ама това се постига с много тренировки, правилно хранене И с химия! *Стероидчо

Еее, няма угодия! Друго си е да беше зарязал ученето, за да става звезда (при този произход сигурно това очакват повечето хора), да се беше дрогирал... Всички щяха да са доволни...

Нескопосан монтаж. Ха ха!

Чудя се дали не е по-важно да покажеш мусколеста глава?!

Ти като си с "мускОлеста глава", виж какво си написал!

До 'Е'. Брей не очаквах да има толкова грамотни коментатори. Пише се 'мускулеста глава' а не 'мускОлеста глава'. Ама като се чете трябва и малко да се мисли за какво точно става въпрос ;-)

прилича на дърварин в тяло

ЖАЛКО ЗА ХУБАВАТА ГЛАВА!

Никаква хармония между милото лице и тези мускули.