Модел продаде девствеността си за 2,3 млн. евро

Бизнесмен от Хонг Конг плати 2,3 млн. евро, за да може да отнеме девствеността на румънския модел Александра Кефрен.

Обратно в новината

Коментари - Модел продаде девствеността си за 2,3 млн. евро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е станало- никой не е дал 2,3 милиона, вероятно доста по- малка сума е дадена, напълно задоволяваща обаче хонорарите на моделката, комисионната на агенцията, и куп други разходи за реклкама ... А иначе тоя и други бизнесмени могат да бъдат с тая и по- добри жени за 10-15 хил. евро безпроблем

Симпатична, но нямам два-три излишни милиона под ръка. Божке, какво ли не прави днес пластичната хирургия!

Имал пари - дал ги. По-скоро на принципа що да не ги дам кат' мога. Аз ако имах неговите пари нямаше да ги дам нито за тази нито за друга. Но вероятно щях да ги дам за нещо за което коментарите отново ще са - егати идиота. Впрочем България май е на първо място по несемейни двойки/деца. Това според вас добър признак ли е?

На дръпнатото да не му приседне мамалигата:) И аз така преди години - гледах една мамалига, гледах я и като я опитах - егати блудкавата помия. Повече не повторих де, даже и с масло и сирене да ми я гарнират.

Типичен коментар на чикиджия

Сега е времето да продаде и аспуха за 1000000000

Не разбрах коя девственост е продала и кой ще доказва че е така:))))) Според мен си е пиар на агенцията защото колко трябва да си глупав ако си можещ и богат та да плащаш такива суми за елемнтарно нещо

Тази и агенцията й е..ха майката на всички правителствени и неправителствени агенции, фондации за защита на жените, феминистки, борещи се с/у търговията с плът, равноправието и т.н.

ТОЯ ДРЪПНАТИЯ, ЕДВА ЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА Я ПРОБИЕ С МАЛКОТО СИ СВРЕДЕЛЧЕ. ТАКА, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА И ДРУГИ ТЪРГОВЕ

Могат да се случат само в бантустански неразвити страни! Дано не се превърне в "мода" и пример за няколкото останали девствени наши момичета.

пак са се оляли с тоя фото-шоп!

Всъщност тази мома се е продала много добре и скъпо! Само си помислете колко години една жена трябва да работи, за да спечели тези пари. По 9-10 часа на ден. 100 години може би!!! Особено пък в Румъния или България ...

Продала я е агенцията. Тя е организирала търга и е получила 20% за сделката. All for money. Моделката е продала първо душата си.

Толкова пари с работа не могат да се изкарат за един цял живот.

Македонска сватба: Пият се ракии, вина, музики, щуротии..Абе, мухабет отвсякъде! И по едно време младоженеца излиза от палатката с булката и крещи на баща си: - Тате, тате, тате, татеее, разтуряме сватбата! Булката е дупена! - Иии!!! Ужас! Разтуряме веднага сватбата! В този момент бащата на булката казал: - Ела ми тука, уличницо, верно ли думат, казувай ми, че кръвчицата ти изпивам! - Верно, тате, дупена съм! В този момент баща й тъкмо да я утрепе и се сетил, че ако разтурят сватбата ша трябва да връща зестрата, а с богати хора се сродявал и казал: - Чакайте, чакайте, да питаме булката: - Казувай ми дъще, со кеф ли си дупена или со зор! - Со зор, тате, съм дупена! - Ааааа, нема а разтураме сватбата!..То като е со зор и нас могат да ни дупат!

Начи, бизмесменчето ако е китаец, те са късохуести и шевовете може да издържат. Така ще има възможност да се продаде пак като девствена докато я не добара некое негро. Е, тогава нема лабаво!

То има и операции за възстановяване на девственост. Пък ако много станат операциите направо слага цип и готово. Трябва човек да има бизнес план а не да действа хаотично.

много грозни снимки.........

По принцип стоката се продава. Щом така се чувства девойката...

Тая колко пъти може да са я порили отзад...! Такъв случай може ли да приеме за "девственост"?

Звучи шокиращо и отбръскващо, но в аргумента й да го напраи има логика и ако оставим емоциите настрана я оправдавам. С един куршум убива два заека - пари и известност.

Тоя е егати балъка, аз за тоя крокодил и 23 лева не бих дал...

Не е луд тоя, дето яде баницата......казал народа. А иначе това моме, дето е изяла баницата с нищо не ме впечатлява!

Защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш? Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш как да извадиш сламката от окото на брата си?"

Румънска циганка - лъжата им е в кръвта

Дано да се е нагримирала преди да даде стоката на клиента, че последната снимка направо плаши!

Luna0102

Не че нещо, но там е гримирана и не намирам да и е в помощ. Моето мнение е че торба на главата е повече от нужна за осъществяване на контакт.

Току-що прочетох, че е починало румънското момиче, паднало в Темза при лондонския атентат. Мир на праха му! Жалко, че боклукът винаги оцелява :((

Обещаващ старт в най-древната професия. Каквото и да си говорим, става дума за ПРОСТИТУЦИЯ!

Дали някой би се опитал да спори, има ли жената морални ценности или не?! Аз, с моя дългогодишен житейски опит, не бих спорил!

Баси - това е най-скъпото ч.кане в света. Трябва да се запише в рекордите на Гинес! :) Нашите кучки ряпа да ядът. Я Николетка, я другите... какво се ослушват само за жълти стотинки работят - пак ни изпревариха румънците. :( :)

Ето какво правят жените по света, а аз дебелата свиня навремето ме ебаха за пакет вафли и 3 цигари

Цигарите вредят. Минала си се. Но поне вафлата оставя сладък вкус в устата.

Всяка жена, която зависи финансово от един или няколко мъже, е проститутка. Дали ще е легално - т.е. брак, или не, няма никакво значение. Чакаш ли мъж да ти плати наема, да ти плати излизането, да ти купи нови гуми за колата, да те повиши в службата, то той чака друго теб. И това е смисъла на проституцията - с*кс за материална облага. Виждам някакви моралисти във форума, но нека се замислят колко от тях всекидневно проституират. Иначе тази хитро го е измислила и тайно много жени биха искали да са найеното място... особено първия път...

Брачното съжителство не е форма на проституция, а форма на партньорство. Но за свинята, всичко става свиня, пардон - за проститутката. При това ролята и работата на жената в семейството е твърде отговорна. За съжаление повечето жени не си давате и минимална сметка, колко отговорна е и продължавата да превръщате дъщерите си в бъдещи проститутки. Когато един мъж се ожени за една жена, те стават едно, имуществото им, приходите им са общи, решенията, които взимат са общи, също както и децата им са общи или поне би трябвало да е така.

Вие може да ме обиждате без да ме познавате колкото си искате, но това няма да промени реалността, нито ще ви даде морален ореол от светлина. Общата собственост е интересна концепция особено при нееднакви доходи между двамата партньори. Бракът възниква и съществува днес като имотна и материална сделка. Любов и деца може да имате с всеки и без да имате обща собственост. Над 90% от браковете днес в БГ ги има защото на 2ма души е по-изгодно икономически да поделят разходите си. Там където се смесват пари и с*кс, винаги, винаги е форма на проституция.

Разбира се че е партньорство. Парите остават в семейството :))

Тая колко ли пъти е била кърпена за "девственост: Ама щом има будали с парие.

Тая сигурно ще запише първия път " и ще го продаде на порно-каналитеЩе спечели още повече.

Такава хладнокръвна проститутка - девствена на 23? Вероятно й е омръзнало да се хаби за дребни ракийки и е решила да прибере заплатата за пет години напред. Една специална пластика - и готово. После пак... и пак... и пак. Възобновяем бизнес се нарича.

Хем хубава хем умна! Кой каза ,че всички моделки били тъпи?!!

Luna0102

Хубава? Ти стигна ли до последната снимка?

Че какво има аз да и гледам на снимките?!! Който е трябвало е гледал . Когато фактите говорят....

Не знам дали моделките са тъпи , но тези,като тебе, коитоим вярват , определено са тъпи

На тази глупост.Кой предприемчив мъж ще даде 2.3 млн. за една слива изобщо? Отговор: няма такъв. Тази моделка просто си прави реклама.

Ти явно не си бил в чужбина. Има места дето таква жена само на снимка можеше да видиш. А съм над 100 кила и сравнение с повечето жени в Алабама бях фиданка... като видях една по-сгодна лелка и веднага дай, че иначе щях да бъдя премазан, или да хвана тендовагинит. Изводите ти ги оставям на тебе.

Luna0102

Чудих се що главата все изкривена на някъде и нищо от лицето не се вижда докато не стигнах до последната снимка. Сега пък си задавам въпроса дали ще бъде с хартиена торба на главата докато я оправят или ще бъде на задна защото не допускам че малкият пишок ще се вдигне докато я гледа в лицето. Иначе браво на каката, че с тази муцуна е успяла да се похарчи.

Къв смотаняк е тоя "бизнесмен"! За толко пари всеки ден десетки години можеш да минаваш поне по 10 курветини с каквито ти хрумне характеристики! Докато ти писне!

Къде са ти парите бе, умнико ?!

Luna0102

Човека иска нещо непипнато, нищо че тази може да се е оперирала вече няколко пъти за да и е всеки път "първи".

Така ,така! и аз съм девствен с оперирани хемороиди,ставам о още ше се стегна.Няма да гоним милиони, искам само 20-30 хиляди евра.Отговарям само на сериозни!

Българската поговорка "Сливи за смет" е смешна вече :-) ! Напълно одобрявам решението на Моделката и съм сигурен, че всички боклучиви плеймейтки ще се пръснат от завист, което още повече ме кефи :-) !!

Не ставай смешен ,нашите кифли са отпушени още на 13...

Тая къв дзвер е в главата, особенно на снимката с червената рокля. Балъците край нямат. ...

Ами аз съм на 30, само с един съм била, пълен загубеняк, така че не се брои. 166 съм висока, 60кг. Желаещи?

Нищо лично! Просто почти всяка друга предлага същото - спала е само с един и той е бил смотаняк. Трябва да съм много смотан, че да спиш с жена, която би спала със смотаняци.

Може ,колко даваш ...

и аз съм така, но съм 171, 68 кг :) За съжаление смотаняците нямат пари, а тези с парите са големи гадняри, та по-добре сама...

И за какво точно си говорим?!

Плюете само нея , ами тоя нормален ли е да даде толкова пари за една ........И тя е като всички останали. Сяда на гърнето.

35 годишен, безработен, но иначе атлетичен, 185см висок, 80кг тежък, девствен отзад, колко давате?

дърт си вече, аз 18 годишни за постоянно ползване им давам по някой и друг лев на месец за кафенце.

радикалният феминизъм проповядва дисоцирането на всяка жена, която има минимално уважение към себе си от мъжкия пол в контекст на патриархата.

Николетка да не се ослушва, ами да се включва в състезанието овреме - човекът с парите е дошъл! Нали и тя е още девойка ...

Всички мъже си плащат за чукането под една или друга форма ,дори и женените ,дали ще е с пари ,подаръци ,почивки ,заведения или ще оправи шкафа в кухнята разлика няма се си плащане ,на мой приятел жена му не му пуска ако не е изхвърлил боклука.....

аз съм с един, който хем никакви пари няма, хем и за другото не става...нЕма почивки, нито подаръци, камо ли екскурзии :)) не знам какво да направя като съм свикнала с него, па не иска и да се разделяме...другите жени са доста по-оправни от мен, аз явно съм някаква крайна форма на смотаност, не знам...

Той ще гледа децата, а ти ще ходиш на работа. Щом досега си доживяла без спонсор, явно добре се справяш и сама. Важно е единствено взаимоотношенията ви да са на база партньорство, а не паразитизъм.

По долни и неверни жени от Българките няма. До една златотърсачки и невернил. После мъжете им били виновни...

Има ли жена, която не се продава? Всикчи жени проституират по някакъв начин.... дали ще е кафе и кино, моренце или ще си платиш директно на компанъонка... има ли разлика? Бъдечете честни.

Че то и мъжете проституирате, за манджата, за прането, за гладенето: - Сваляй гащите! - За какво? - На море ш'та вода, ма аз за какво?!! - Ай, от мен да мини, утре ще ти изпера една риза и 2-3 чифта чорапи!

Ходи питай малка си за какво е проституирала, като те е зачевала. За вафли, може би. На такива идиоти като теб обикновено жените са им все виновни за нещо, но повечето всъщност са хрантутници и разчитат я на мама, я на "оная курва жена ми".

Златна п..ка