Добрият шеф може да навреди на кариерата на подчинения

Добрият шеф, който подава ръка на преуморения от работа служител, може да се окаже вреден за кариерата на подчинения.

Обратно в новината

Коментари - Добрият шеф може да навреди на кариерата на подчинения | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блажени са верващите, но изгорела крушка не свети. Тези басни са ми ясни. Пералта колко пъти е получавал бърнаут докато стане доктор.... А и много доктори са за доктор...

Абсолютно съгласен. Имайте предвид, че шев и лидер са две различни категории. Добър шеф не значи добър лидер. Та аз бих искал да попитам авторите на статията или преводачите - какво значи добър шеф според тях?

Лидер е нещо съвсем друго и в други области. Шефът може да е добър като човек и добър като шеф. Комбинацията се среща рядко.Не е добър шеф този, който допуска служителите му да се преуморяват- КПД спада до нула и се допускат грешки.ТрЕбЕ да си се уважаваме взаимно, а и в трудовия договор пише каква работа за какво заплащане.

Моля обърнете внимание на лошия превод!

Почивните дни и отпуската също само те размекват. А 8 часов работен ден е отживелица, която само ти остава прекалено много време без да има какво да правиш. 6 дневна, 12 часова работна седмица, без отпуска и през неделя по 8 часа смяна. Така човек ще е се мобилизира най-добре. А, да, заплатите на половина! И без това няма да има време да харчите. :))

Не знам да ли това е така, но имайте предвид,че учените също лъжат и мажат в подобни проучвания. И те семейства хранят...