В Русия няма да излъчат ”Евровизия”

Първи канал на руската телевизия няма да излъчи тазгодишния конкурс "Евровизия".

Обратно в новината

Коментари - В Русия няма да излъчат ”Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не допуснеш до участие болно момиче, за което музиката е смисъл на живота и единствена творческа проява, мизерници!

конкурс с Иран и Северна Корея. И да го предава по всички канали и най-вече по отходния.

Толкова по-зле за Евровизия. Къде е масовата западна политизирана култура, къде е руската култура ... Къде е Кончита Вурст, къде е Дина Гарипова ...

Българската Телевизия трябва да Бойкотира Евровизията и също да не показва и така аз и много не гледат вече Евровизия , много Политика малко музика ! Не харчете Народни пари за глупости !

2/3 от територията на Русия, както и на Турция се намират в Азия! Защо едните са в Евровизия, а другите - не?

Турция също участва в Евровизия , но видя че организаторите са силно политизирани и се отказа ! А Израел къде е , а участва ! Преди да пишеш почети и тогава пиши !

Цялата тази позорна и уродлива история - политизиране и компрометиране на музикален конкурс тръгнала от нарушение, когато украинска татарка изпеела песън с политическо съдържание. След това нищо чудно Украина да продържи да се подиграва над Европа, налагайки свои условия.Какво уважение ще има към това европейско мероприятие?

Голям праз, да си гледат Интервизия

Излъчването и участието под каквато и да била форма в този опорочен от политика евроУкраински "музикален" конкурс е вредно и представлява излишен разход на средства на данъкоплатците.

малко са тези които имат намерение да гледат тази долна политическа трагикомедия....кръвожадни предатели укро-фашисти и киевска измет организирали фестивал на политическата им песен...както казват техните господари - фък ю укри

а русия имат ядрени бомби най-яките на света ще избомбят и евровизия и агенцията за борба с допинга!

Колко ниско трябва да паднеш за да не допуснеш някого да пее на евровизия? Всъщност, и ти, и украинците се нуждаете от едно и също нещо - от мозък.

поредната политическа пародия на путин да избере тоава момиче за да предизвика съчувствие цял свят е наясно че путин е изрод няма да заблуди никой беше си наблъскал параолимпийците с допинг за да покаже величието на руския дух а после викаше - как ви е срам да наказвате инвалиди! евтините номера на кгб

изрод си само ти гнусно платено същество

Четейки ви дори и съжаление не заслужавате да получите но отвръщение със сигирност ДА

Италия отдавна се отказала да участва в този така наречен музикален конкурс, тъй като не го счита достоин за внимание като конкурс с сериозен авторитет. А след Кончита той се превърнал в пародия.

И на кой му пука? Би трябвало да не се допускат руснаци на никакви състезания и конкурси!

И тебе не би трябвало да те допускат да пишеш глупости из форумите, а да те върнат в заведението с бели стаи и ризи с дълги ръкави, ама на - оставили са те да вилнееш тук! ;-)

И... как ше изкарат без брадати женски вееее....

В Русия обичат да правят от инвалидите национални герои! Първо Данил Плужников, сега и тази. Ощетяват хора с много по-големи възможности за да се харесат на пролетариата.

Чудят се руснаците от коя муха да направят слон! Първончално беше избран Панайотов (украинец), после явно нарочно са избрали Самойлова.

да излъчат това "шоу" от идиотската украйна!

Всяка една цивилизована държава би трябвало да бойкотира този конкурс в Украйна.

Русия ще участва в конкурса на Евразийския съюз!

че украйна е решила да допусне руската участничка под натиска на евровизия !

Продължавай с четенето...

кво да направя като протест към Путин,че няма да излъчват евровизия. Дали да го преместя от ляво в дясно или да си разплета чорапите?

Хм, дистанционно излъчване би дискриминирало руската участничка. ОК, но да бъдем откровени: фактът, че тя е в количка предизвиква съчувствие и подсъзнателно желание да й се помогне, което кара хората да гласуват за нея заради физическото й състояние, поставя пък другите участници в по- лоша позиция.

с брадатата австрийка !

Аз и нейното уяастие не одобрявах. Но тук говорим за тазгодишното издание и конкретен казус.

Чух, че и Северна Корея е отказала.

Не ти разбраха хумора.

Не знам украйнците да са нападали чужда държава, докато руските варвари опостошиха Чечня, Грузия, Молдова, Сирия, Афганистан и Украйна!

Зад опустошението на изброените държави прозира дългата ръка на чичо Сам. Но ти дерзай. Явно не притежаваш достатъчно гънки, за да се покаже дори наченка на мисъл в кухото пространтво между ушите ти.

По-лошо е, украинските нацисти нападнаха собствения си народ.

Те поне не избиват сънародниците си с БОВ.. и то с помоща на руснаците. Жалки сте, мурзилаж. Много жалки. Но и вие сте хора и имате право на съществуване. Съществувайте!

Народът съвсем изтрещя за власт, конфликти и войни... Всеки си мери нещо си с другия. Всеки отмъщава за нещо на някого... никаква човечност! Този конкурс е за песен, за музика, за изкуство... или поне беше, вече и него развалиха и съсипаха с дразгите и простотията си. Поличтическата намеса просто го провали!

Украйнците били избивали собствения си народ! Нали го дадоха какъв е тоя "народ" некви чеченски главорези дето крещят: алах акбар, путин акбар!

Кои бе, изгорените хора в Одеса ли?

Те и в северна корея няма да я излъчват!!ще излъчват путлер, бълващ огън и жупел срещу нормалните хора, дето искат да го узаптят!!хак им е!! никой не иска фашаги!!!

русия е права точно така трябва да с е постъпва от друга страна това,особенно след кончитата и украинката, изобщо не е конкурс за песен. аз не вече го гледам а и не познавам хора които още го гледат

То пък една гара...

Путин пък сам ще си направи Евроазиатскавизия.

То пък въобще кой ли го гледа това? Има ли нещо свястно там? Някой може ли да си запее някаква песничка, станала шлагер от този конкурс? Нито досега съм го гледал,нито знам кога ще е,нито се интересувам някога занапред да го гледам...-:)

Има сателитна телевизия.а за участието...Русия нарочно я избра за да предизвика проблем.тъжна история и за Русия и за Украйна.

Сами идиоти могат да представят един недък като съжаления..Явно вие сте от тях след като така гледате на изпълнителката..

Ако парите не бяха на първо място в този песенен ''конкурс'' никой принципен организатор не би го провел в държава където променят правилата сами и дискриминират изпълнителите според техния вкус...Останалите участници които ще се наврът в тази помия са също толкова жалки както украинците и ''организаторите'' доказвайки че не принципите на конкурса определят провеждането му а парите..

Оставете Русия, я кажете Кончита ще участва ли в тоя карнавал на възвишените евро(г/п)ейски добродетели и ценности?

Много неприятен случай, ама много. Вярно, че руснаците яко сипват масло, но е и ужасно за Европа, че участника им не се допуска от домакините. Никога, дори и през Студената война, не е имало забрани за участници. И не забравяйте, че миналата година украинците доста грубо нарушиха правилата с една доста политическа песен, което принципно не се допуска.

С всичко съм съгласен ама с това че Русия ''сипвала масло'' не виждам никакви основания..Последния конкурс ясно доказа че е ПОЛИТИЧЕСКИ а не песенен и това дава основа на Украйна да си прави каквото иска без останалите участници да имат думата макар че наливат пари при тях

Русия сама се изолира от света и подивява като вожда си Путин!Все ни е тая,че не ще излъчва и участва!Надали някой ще забележи,че я няма!И без това на никой не му харесват миризмите от колхозния свинарник !

ако можеш, ама наистина ако можеш да проумееш плиткостта и ограничеността си, тогава ще се гръмнеш сам - за нещастие никога такива като теб не могат да го проумеят

Украйнците са фашисти, защото бранят с оръжие собствената си територия окупирана от чеченците на Путин! Ей, на тая рашистка пропаганда и Гьобелс би завидял!

...какав маиор си ти бе ?!?...заради такива като теб...балгаpcкото офицерство вече не е синоним на думи като чест ,достоинство,жертвоготовност,патриотизам,родолюбие !...мога да добавя сащо за по- пална картина кам горепосоченото и "балгарски" "генерали" в турски партии .....та колкото те са балгарски генерали ....толкова и ти си офицер (маиор) !....колкото и банкянскят е "генерал"...сащо....всичко е фалшиво и без стоиност "маиоре" !

Укропитеците избиват собствения си народ, ако се бяха намесили руснаците войната щеше да приключи за 24 часа, както се изрази преди години един американски генерал. Да си чул за цивилни жертви от страната на украинците? Не, нали? За такива четем само в Донбас. Помисли защо.

Достойно решение, предвид недостойните предложения. От др. страна руснаците нищо няма да изгубят, защото този конкурс - някога престижен, излъчващ най-доброто от европейската лека музика, днес е стигнал дъното. Сред премираните в първите места песни една не е запомняща се. А политкоректността напомня отвратително на едни отминали тоталитарни времена.

Мери, европейското грозде, много кисело! Виж, азиатското е друго нещо!

конкретно това грозде си е наистина киселичко и неедливо - отдавна компрометиран третополово и политкоректен конкурс.

Още по времето на соца СССР не участваше, както и останалите соцдържави, с изключение на Югославия. Така че нищо ново под слънцето!

Нека никога да не излъчват . Нямат работа в Европа .

Много правилно! То в Европа работа имат само арабите и мюслитата.

Даже мюслитата имат повече работа в Европа от руснаците! Прави сметка какво падение в РУсия!

в четвърти клас колко си имал по география? хайде, сега пак, къде са географските граници на Европа?

География и EU са различни неща ...

то в бг като я показват и се бият кой да отиде да "представи" бг - чудо голямо, кой ли я гледа - поне руснаците си казват ясно политическата позиция за политическия гей - пардон, певчески конкурс

Много хубаво го каза! Мястото на Русия е в конкурс с Иран, Афганистан, Таджикистан и подобни!

Кой я гледа ли - средната гледаемост варира между 200-300 млн зрители.

Участието на Русия в Евровизия е парадокс. Евровизия е конкурс на европейските народи. И ако Русия географски наполовина е в Европа и наполовина в Азия и от тази гледна точка тя би могла да участва в подобен конкурс, то цивилизационно нейното място категорично е в конкурса на Азия. Израел и Австралия географски не са в Европа, но тъй като цивилизационно те принадлежат на Европа, а не на Азия, то те участват в Евровизия!

по-добре прочети историята на историята, за литературата, за музиката и т. н. и за Руския принос в човешката цивилизация и тогава коментирай, смешко.

Разбирам, че мразите Русия и руснаците, това е ваше право. Това, че и географията и историята са ви слаби, то няма как човек да следи всичко. Това, че оправдавате политическото присъствие на Израел, мога да го приема, все пак иначе няма да участват на никой континентална. Дори и с много забележки ще се съглася и за Австралия, все пак са си колония, ама можеше и Канада да поканят, а и..., абе, бая колонии има. Не мога да приема, че за вас е нормално един певчески конкурс, който трябва да събира, да се разделя по едни тъпи политически решения, то и на организаторите им е трудно да го преглътнат.

Фашистката хунта в Куев дискриминира един човек в инвалидна количка! Срам и позор за палача Пороченко и за западняшките псевдодемократи!

и аз съм в инвалидна количка! искам да съм пилот на самолет! може ли да си ползвам предимството, като инвалид?

Пак ли са се обидили раснаците! От всичко и на всички се обиждат! По са зле от ученичка в пубертета или лелка в критическата!

Постоянно се обидени на украинците, въпреки че двата народа са близки!

Споко, аз пък не смятам да я гледам в България. От година на година по-зле става. По същата причина не гледам и оскарите. Политизирани и глупави конкурси.

Сори пичове , ама Гейровизията отдавна вече се превърна в МАРКА за пошлост ! Със или без Руската изпълнителка , така или иначе нямаше да си губя времето да го гледам !

Честно казано, ми е абсолютно безразлично какво ще гледат или няма да гледат руснаците по телевизията... :)))))))

срам за тази пародия на държава "окраина" и феновете на управляващите я бандити...

Това отдавна трябваше да стане. И тука трябва да спрат кончитите, не някой гледа Канал 1 !

Блазе им на руснаците - няма да ги тормозят с бездарници и нискостойностни звуци.